Toscana

Villa, 6+2 pers.

[Ref nr. 500322]

Landlig idyl med privat pool i Chianti Classico-byen Greve in Chianti

Der findes mange små, hyggelige byer i Toscana, men kun er så kendte som Greve in Chianti. Det er der mange god grunde til. For eksempel er det højborgen for de helt store Chianti Classico-vine, der om nogen vin er kendt verden over. Huset med privat pool ligger bare to en halv kilometer fra byen. Alligevel er der på den korte afstand etableret et næsten lydtæt univers mellem bykernens summen og den landlige idyl.

Selve huset med privat pool er beliggende i landlig idyl i særdeles rolige og romantiske omgivelser. Med udsigt til vinmarker og olivenlunde tæt på Greve in Chianti, er der masser af muligheder for at tilbringe en rolig og/eller oplevelsesrig ferie i det centrale Toscana. Er man på jagt efter et par flasker af den fantastisk vin, Chianti Classico, behøver man da heller ikke at bevæge sig langt: udlejer, der bor i umiddelbar nærhed, er selv producent af vin og olivenolie, så her er der da i høj grad tale om at handle lokalt.

Huset ved Greve in Chianti har en stor, dejlig have i flere niveauer. Her finder man, ud over den panoramiske udsigt over området, også en privat pool, grill og møbler til driverliv og udendørs spisning. Man vil i haven også finde flere overdækkede områder, hvor man kan søge tilflugt fra den ubarmhjertige sol, der som regel hænger over området i det centrale Italien, der producerer Chianti Classico.

Huset med privat pool ved Chianti Classico-byen Greve in Chianti er på 200 kvm. og beliggende som udgangspunkt på første etage. Indretningen er fordelt på flere plan – og med flere løsninger. På første etage er der opholds- og spisestue, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med badekar. Ti skridt op ad en trætrappe er der soveværelse med to enkeltsenge. Et skridt ned fra stuen er boligen indrettet med soveværelse med dobbeltseng og badeværelse en-suite med bruseniche. Endnu tre skridt ned fra stuen er husets køkken, der er udstyret med ovn, komfur, køl og frys samt opvaskemaskine.

Der er, med adgang udefra – og et par trin ned fra hovedindgangen, endnu et soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse en-suite med badekar og vaskemaskine. Dette rum – eller det andet soveværelse med to enkeltsenge – er en del af lejemålet. Vælger man at benytte begge rum, hvilket altså giver adgang til otte sengepladser, er der en merpris på ca. 4000 DKK/uge. Boligens beliggenhed i Chianti Classico-området og tæt på en af områdets hovedbyer, Greve in Chianti, giver masser af fleksibilitet, og mon ikke de fleste vælger at tilbringe megen tid i haven med privat pool.

Husets beliggenhed i landlig idyl er som nævnt tæt på en af de store vinbyer i området. Men ikke nok med det. Lige uden for porten ligger resten af det geografiske område Chianti, der nok er verdensberømt for sine Chianti Classico-vine. Men der er mange flere oplevelser alene her. For eksempel må man ikke undlade at besøge nabobyen, Panzano, der huser ikke mindre end en levende verdensberømt kødkræmmer: Slagteren i Panzano. Greve er beliggende mellem Firenze og Siena, der vel nok er to af hele landets mest berømte byer. Men en kort tur i bil tillader endnu flere berømte renæssance- og middelalderbyer: Lucca og Pisa. Vælger man at blive i Chianti, kan man med fordel aflægge et besøg på det gamle kloster, Badia a Coltibuono i Gaiole in Chianti. Det kan nok være, at alle de oplevelser giver sved på panden. Derfor er det en velsignelse at komme hjem til idyllen og den private pool, efter en dag i kunstens og kulturens Toscana. Der opnås adgang til boligen via en velholdt grusvej.

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 2 km

Restaurant - Afstand 2 km

Lufthavn Pisa 90 km, Firenze 40 km

Nærmeste større by Firenze 30 km

Pool

Kæledyr er ikke tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 3
Dobbeltsenge 2
Enkeltsenge 1

Antal badeværelser 3
Heraf en-suite badeværelser 2

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Slutrengøring: 100 EUR

Depositum: 300 EUR

Evt. varme: 15 EUR/dag

Vælg bolig
Lavsæson 14.05.2022 - 28.05.2022 Mellemsæson 28.05.2022 - 25.06.2022
27.08.2022 - 01.10.2022
Højsæson 25.06.2022 - 27.08.2022
14.800 DKK 17.750 DKK 26.675 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133