Toscana

Villa, 4 pers.

[Ref nr. 502415]

Lækker villa med fantastisk beliggenhed – nabo til Leonardo da Vincis fødehjem

Det er vel de færreste der sidder på terrassen og kan konstatere, at i huset lige dér ovre - bare 150 meter væk - blev en af verdens største genier født. Videre kan man i huset være bevidst om, at man bor i en toprenoveret eksklusiv bolig, en tidligere skole, der om efteråret danner rammen om events om netop da Vinci og hans virksomme liv som maler, billedhugger, arkitekt, ingeniør, opfinder, botaniker, anatom og forfatter. For ikke at nævne, at han også var en dygtig musiker, sanger og lyrespiller. Med andre ord: her er tale om en helt unik feriebolig.

Vinci - en spændende, historisk by

Man skal lidt op i bjergene fra motorvejen - faktisk næsten helt på toppen af bjerget, inden man er i Vinci. Lad det være sagt med det samme: byen var nok ikke blevet til det den er, hvis ikke den siden så berømte Leonardo blev født her. Men det gjorde han altså, så selvfølgelig har man grebet bolden og slået sig op på den kendsgerning. Selve byen er beliggende hhv. på og nedenfor et borgområde. Oppe i borgområdet er der masser af souvenierbutikker, brugskunstforretninger, papirhandlere, museer mv., som smagfuldt sælger arven efter det berømte bysbarn. Når man besøger byen, må man ikke undlade af aflægge Ristorante La Torretta et visit. Det ser ikke ud af noget videre, men maden...!! I byen vil det være muligt at foretage sine daglige indkøb.

Lækkert hus og stor have

Huset er for nyligt gjort top-lækkert og renoveret efter traditionel stil men med alle moderne bekvemmeligheder. Ex. er der aircondition i hele huset. Desuden er der udenfor en stor have med panoramisk udsigt over området. I haven finder man en gazebo med bord og stole, så man uhindret af den oftest nådesløse sol, kan spise i skygge. Trænger man alligevel til at blive svalet, er der ligeledes i haven en privat pool med massagedyser. Man må ikke forveksle poolen med en swimmingpool, idet størrelse barer er 4x2 meter med 1,2 meter i dybden. I forbindelse med poolen vil man som gæst også sinde solstole og parasol.

Bolig med eksklusiv indretning

Den tidligere skole, der i dag tjener som feriebolig fra april til tidlig november, er indrettet særdeles smagfuldt i to plan. Samlet er boligen 200 kvm. Nederste etage er indrettet med stor, lys opholdsstue med spisestue, køkken med ovn, fryser, op opvaskemaskine. der er udgang til terrassen fra køkkenet. Endvidere er der nederst toilet og vaskerum med vaskemaskine. Øverste etage er indrettet med to soveværelser med hhv. dobbeltseng samt to queensize senge. Begge soveværelser har privat badeværelse med bruseniche. Interiøret i boligen er meget smagfuldt og på én gang klassisk og nyt, ligesom byggestilen ikke lade én være i tvivl om, at her har man optimeret en klassisk bolig og bevaret de originale materialer.

Herfra er Toscana åben

Med den centrale beliggenhed, vil det være muligt at besøge store dele af Toscana. Ikke mindst er det oplagt at besøge Firenze, regionens hovedstad og en af de ubestridt mest interessante byer i Italien. Hvis man ikke allerede i Vinci har oplevet bysbarnets betydning, vil man med lethed få syn for sagen i netop Firenze. Fortsætter man længere sydpå, ca. 85. fra villaen, kan man opleve en af regionens andre store perler, nemlig Siena, der lige som sin storebror i nord, er stærkt inspireret af tiden omkring Leonado da Vincis tid og virke. Området mellem netop Firenze og Siena er det geografiske område Chianti. Her vil der være mulighed for at opleve det, som mange gæster vil kalde "det ægte Italien". Det er her, man finder de små, charmerende landsbyer samt et væld af både lokale og internationalt berømte vinproducenter, der producerer de berømte Chianti Classico rødvine.

Det nordlige Toscana

Bliver man i den nordvestlige del af Toscana, er der også spændende og berømte byer at opleve. Ikke mindst vil mange skandinaver søge mod Lucca, der ligger ca. 50 km. fra villaen. Har man én gang besøgt byen, vil man vide hvorfor alle elsker Lucca. Har man ikke været der, er der kun ét at gøre: kom afsted. Ganske kort syd for Lucca vil man have mulighed for at besøge endnu en perle, nemlig den berømte universitetsby, Pisa. Begiver man sig endnu en tand sydpå, kan man opleve en af regionens mest besøgte landsbyer, Tårnenes by; San Gimignano.

Som beskrevet, vil man med udgangspunkt i villaen ved Leonardo da Vincis fødehjem have en verden af oplevelser foran sig. Men det er jo slet ikke sikkert, man har lyst til at forlade den lækre villa med den fantastiske beliggenhed ret meget. Og masser af argumenter peger i netop den retning.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand Versilia, 75 km

Indkøb - Afstand 2,5 km

Restaurant - Afstand 2,5 km

Lufthavn Firenze 40 km, Pisa 60 km

Nærmeste større by Firenze, 40 km

Golf - Afstand Montecatini Terme, 17 km

Pool

Kæledyr er ikke tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 2
Dobbeltsenge 2

Antal badeværelser 2
Heraf en-suite badeværelser 2

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 400 EUR kontant

Slutrengøring: 150 EUR

Barneseng: uden beregning på forespørgsel

Evt. varme: efter forbrug

Vælg bolig
Lavsæson 01.08.2023 - 08.04.2023
15.04.2023 - 03.06.2023
30.09.2023 - 04.11.2023
Mellemsæson 04.08.2023 - 15.04.2023
03.06.2023 - 01.07.2023
02.09.2023 - 30.09.2023
Højsæson 15.07.2023 - 19.08.2023 Specialperiode(r)
01.07.2023 - 15.07.2023
19.08.2023 - 02.090.2023
14.825 DKK 19.975 DKK 30.550 DKK / 26.350 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133