Byvandring i Firenze

I Firenze kan man sagtens gå dag ud og dag ind – alene, parvis eller med familien. Man vil endda opleve en hel masse, man ikke drømte om. De fleste vil nok i virkeligheden have fokus på, at man bevæger sig rundt i et stykke europæisk historie tilsat voldsomt fristende dufte fra byens caféer og restauranter. Men der findes faktisk en anden mulighed, nemlig at lade sig føre af en super dedikeret guide, der med sans for æstetik, historisk forståelse og gæsters ønske, kan føre enhver bagom scenen og vise Firenze på en ny og anderledes måde.

Se i øvrigt to helt fantastiske muligheder boliger i det centrale Firenze her: Rodo Hotel og vores unikke lejligheder ved Ponte Vecchio

Det er en fornøjelse for You Go at sætte vores gæster i forbindelse med Maria Bengtsson, der efter at have boet mange år i Firenze, nu lader sin viden om byen komme vores gæster til gode. Maria er uddannet designer fra Firenze og har en helt utrolig sans for æstetik, detaljer, gode historier og unikke oplevelser. Maria er oprindelig svensk, og taler således både svensk, italiensk og engelsk. Maria er meget let at forstå og man kommunikerer fuldstændigt ubesværet med hende.

You Go giver Maria vores bedste anbefalinger og kan kun opfordre til en helt unik og anderledes byvandring – næsten uanset hvad man måtte have af interesser.

Træskærers værksted i Firenze

Butik i Firenze med retro interiør

Arbejde fra læderskolen i Firenze

Håndlavede kasser med dekorativt materiale

Oltrarno kunsthåndværktur

Besøg de pittoreske, florentinske håndværkere og opdag den helt specielle arv fra florentinsk håndværk og kreativitet. Det kunne være mosaik, marmor, maleri, marmoreret papir og bogbind, lædertasker- og sko, træ carving / marquetry, ædle florentinsk sølv- og guldsmedarbejde.

Fashion- og designtur

En shoppetur gennem den kreative mode og designbutikker med usædvanlige og nye designermærker, vintage, remake og design tilbehør. En anden shoppeoplevelse, hvor man lærer den spændende florentinske kreativitet og talent at kende.

Interiør- og designtur

Har du brug for nogle nye ideer til dit hjem eller mangler du idéer til indretningsdesign? Vi vil shoppe hos nogle ekstraordinært smukke butikker og butikker, der tilbyder alt hvad man behøver til sit nye drømmehus med italienske inspireret stil. Bliv inspireret og få kontakt med talentfulde arkitekter og indretningsarkitekter.

Den bedste mad- og vinoplevelse

Hvor køber man den bedste kaffe eller cappuccino i byen? Hvor finder man den lækreste gelato? Har du smagt den sprøde olivenolie schiacciata brød eller den typiske florentinske gademad? Et besøg i nogle hyggelige madbutikker, hvor man finder den bedste toscanske olivenolie, ost og kød. Nyd en fremragende vinsmagning i det mest autentiske enoteca i byen! Bliv inspireret til den bedste aperitivo med udsigt, pizza, frokost eller middag i Firenze!

Eftermiddagsshopping & Aperitivo med udsigt

Kan kombineres med nogen af de shoppingture. I slutningen af vores eftermiddags shoppetur, vil deltagerne nyde en aperitivo-drink samt lækre, lokale fødevarer og drikkevarer – alt sammen med udsigt over tårnene i Firenze! Eftermiddag Shoppetur fra 15.30 til 19:30 - Apertitivo starter omkring 19:30 Aperitivo fra ca. 15 EUR/pers.

 

Maria in action

En sjælden kunst: mosaik

Skræddersyet tøj fra Firenze

Hattemagerværksted i Firenze

 

De forskellige ture er i tidsrummene:

Morgentur: 9.30 - 13.00

Eftermiddagstur: 15.30 – 19.00

Eftermiddag + aperitivo: 15.30 – 19.30

 

Turene varer 3-4 timer og planlægges for 6 – (max.) 8 deltagere.

 

Pris: 2-8 deltagere: 60 EUR/pers. Solotur: 120 EUR

Børn, 0-5 år: uden beregning

Børn, 6-12 år: 50%

Book to eller flere ture og få 10% rabat.

 

Reservation og yderlig oplysning:

Maria Bengtsson, +39 349 5556609, [email protected]

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133