Toscana

Villalejlighed, 6 pers.

[Ref nr. 503415]

Moderne og bekvem feriebolig v. Castelfiorentino i det centrale Toscana

I det centrale Toscana med Castelfiorentino som nærmeste by, er den moderne og bekvemme villalejlighed med privat pool natursmukt beliggende i rolige omgivelser - med let adgang til alle regionens fristelser og oplevelser. Herfra kan man meget let komme til henholdsvis Middelhavet og Chianti. Hvis man ikke bare daser rundt om poolen og hænger på den overdækkede terrasse. Det er der nemlig rig mulighed for her.

Ny del af villa

Den moderne og bekvemme villalejligheden ved Castelfiorentino i det centrale Toscana er en ny del af et privatejet hus. Ejerne af huset har egen indgang og vil derfor på ingen måde være synlige, hvis de en sjælden gang skulle være der. Have og pool er derfor også udelukkende til brug for boligens gæster, så man kan på alle måder regne med en høj grad af privatliv. Både inde og ude.

Bekvem indretning

Den moderne og bekvemme villalejligheden ved Castelfiorentino i det centrale Toscana er indrettet i forskudte plan med tre soveværelser med hver sit en-suite badeværelse. På stueplan er der foruden entré to af de tre soveværelser. Fire trin ned er der stue, spisestue og veludstyret køkken med blandt andet opvaskemaskine og espressomaskine. Endelig er der her toilet og udgang til den overdækkede terrasse. På første etage finder man boligens tredje soveværelse samt udgang til terrasse med panoramisk udsigt. Alle soveværelser samt stuen er indrettet med både aircondition og loftsventilatorer. 

Også lækre faciliteter udendørs

Når solen for alvor viser tænder - og det gør den ofte i den centrale Toscana - er det lækkert med både pool og en overdækket terrasse. Begge dele finder man her i den moderne og bekvemme feriebolig få kilometer fra Castelfiorentino. Fra køkkenet er der direkte udgang til den overdækkede terrasse, hvor man foruden bord og stole finder grill og brændeovn. Der er altså alle muligheder for ikke alene at køle sig ned i vand - man kan også i læ for solen passe sin grill. Og der er masser af muligheder i området for at finde lækkerier til risten.

Historiske byer 

Med boligens centrale beliggenhed i det centrale Toscana, er der masser af oplevelser at gå ombord i. Ikke alene nærmeste by, Castelfiorentino er et interessant bekendtskab. Certaldo, beliggende 15 km fra boligen, er med sin middelalder-bykerne en spændende og hyggelig oplevelse. En endnu mere kendt middelalderby - vel nærmest en af de helt store turistattraktioner i regionen, San Gimignano er 15 fra boligen, mens endnu en af slagsen, Volterra, er 37 km væk.

De helt store magneter

Selv om der i hele Toscana findes et utal af små, hyggelige byer, hvor man sagtens kan fortabe sig i en god restaurant eller en lokal kaffebar, er der ingen tvivl om, hvilke byer, der er blandt de helt store magneter. Villalejligheden er placeret nogenlunde midt mellem to af dem, nemlig Pisa og regionens hovedstad, Firenze. En kort køretur længere finder man Lucca, der vel nok er skandinavernes yndlingsby i Toscana. Fra Firenze kan man vælge at køre gennem det geografiske område Chianti, der hvor de berømte Chianti Classico-vine kommer fra, til Siena, der er den fjerde af de helt store (hvis man tillader sig at se bort fra Arezzo). Der er dermed masser af oplevelser inden for meget overskuelige afstande. Hvis man altså ikke bare vælger at tilbringe ferien i vandet og i skyggen ved moderne og bekvemme feriebolig ved Castelfiorentino i det centrale Toscana.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 75 km

Indkøb - Afstand 6 km

Restaurant - Afstand 6 km

Lufthavn Pisa 55 km

Nærmeste større by Pisa / Firenze, 50 km

Pool

Trådløs internet

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 3
Dobbeltsenge 3

Antal badeværelser 3
Heraf en-suite badeværelser 3

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 500 EUR kontant

Slutrengøring: 150 EUR

Evt. varme: efter forbrug

Vælg bolig
Lavsæson 27.04.2024 - 01.06.2024
28.09.2024 - 12.10.2024
Specialperiode(r)
12.10.2024 - 02.11.2024
Mellemsæson 01.06.2024 - 29.06.2024
31-08.2024 - 28.09.2024
Højsæson 29.06.2024 - 31.08.2024
23.300 DKK / 18.575 DKK 28.975 DKK 36.775 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133