Toscana

Villa, 8 pers.

[Ref nr. 520082]

Bucine, Arezzo – privat villa ved Petrolo, Galatrona

Petrolo i Bucine ved Arezzo er en af største og mest anerkendte vinproducenter i Toscana. Det har det været i hundredevis af år – ja, mere end tusind, faktisk. Hele ejendommen blev i sin tid bevogtet fra vagttårnet Galatrona, hvorfra der i dag er fantastisk udsigt over hele området. Udsigten fra Galatrona tilbydes gæsterne i denne private villa – selvfølgelig kombineret med en stor smagsoplevelse i vinkælderen på Petrola.

Petrolo i Bucine, Arezzo laver ikke almindelige basis-vine, men er udelukkende koncentreret om at lave store, komplekse vine. Det vil man opleve, hvis man takker ja til en tur i kælderen under Petrolo, hvor man foruden produktion og kælder vil tilbydes smagsprøver indenfor firmaets vin- og olivenproduktion.

Den private villaen, La Costa, ligger på en bjergskråning omgivet af kastanjer og egetræer lige under Torre di Galatrona, der står som et storslået vartegn for hele ejendommen. Fra huset kan er der fantastisk udsigt over Valdarno-dalen, der står som et natur- og kulturmæssigt højdepunkt i Toscana. Her nærmest vælter slotte, klostre og andre enorme monumenter op af den lerede jord, der beriger området med masser af vinstokke og oliventræer.
Villaen er i to plan på i alt 130 kvm. Der foruden er der en dejlig, ugenert og opvokset have med privat pool. Under den overdækkede patio foran poolen vil man derfor i ro og mag kunne sidde med et glas Petrola og kigge på de vinstokke, hvorfra druerne er blevet plukket og selve vingården, hvor vinen senere blev fremstillet.
Man ankommer til villaen fra bagsiden, hvorfor man reelt har indgang på første etage – huset ligger jo på en skråning – hvor man finder opholdstue. Herfra fører trappen til nederste etage. Videre på første sal findes tre soveværelser – et dobbelt og to med enkeltsenge. Alle soveværelserne har privat en-suite badeværelser. På nederste etage finder man veludstyret køkken med opvaskemaskine, opholdsstue med åben pejs og satellit-tv. Endelig finder man på nederste etage soveværelse med to enkeltsenge – dobbeltseng på anmodning. Dette soveværelse har ligeledes en-suite badeværelse. Der er Wi-Fi i huset. Endelig er der til villaen vaskemaskine.
Villaen ved Bucine er som man typisk vil opleve en feriebolig i Toscana – enkel, rustik og med al vægt lagt på bare at være lækker. Der er ikke gjort et større nummer ud af indretningen, der bare er, som en villa i Toscana nu en gang er – lækker på sin helt egen måde. Der er altså ikke tale om en overdreven luksuriøst indrettet villa, men en gedigen feriebolig i Toscana.
At bo ”inden for murene” af vinproducenten Petrolo, der i sig selv er et flagskib blandt vinproducenter i Toscana, er bare én af mange high-lights i området. Ikke mindst den geografiske placering centralt i Toscana i forhold til tre af de store og særdeles interessante byer, nemlig Arezzo (30 km), Siena og Firenze (55 km). Disse tre byer er unægtelig et besøg værd, men brug endelig også energi på at opsøge de mindre byer i området. For eksempel ligger ligger Tenuta di Petrola i vindistriktet Chianti Colli Aretini – netop på den sydøstlige grænse af Chianti , hvis berømte Chianti Classico-byer Gaiole in Chianti, Radda in Chiant og Castellina in Chianti absolut er et besøg og en smagsprøve værd. Eller en tur til den måske mest berømte slagter i verden, Dario Cecchini, slagteren i Panzano, hvis valgsprog er ”to beef or not to beef”. Lige såvel som slagterbutikken ikke bare er en slagterbutik, men et museum over hele den toscanske madkultur, er Dario Cecchini ikke alene slagter – men netop repræsentant for madkulturen i Toscana. Livet i og udenfor butikken bør så vidt muligt opleves. Og køb så et par bøffer med hjem til grillen om aftenen. Tænd op med gamle olivenkviste og lad fred og ro samle alle dufte og indtryk til én storslået oplevelse: Ferie i Toscana.
Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 1 km

Restaurant - Afstand 1 km

Lufthavn Firenze 70 km, Pisa 130 km

Nærmeste større by Arezzo 30 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Rengøring inkluderet

Grill

Antal soveværelser 4
Dobbeltsenge 2
Enkeltsenge 2

Antal badeværelser 4
Heraf en-suite badeværelser 4

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG - uden for højsæson dog min. 4 dage

Depositum: 150 EUR

Barneseng: gratis mod forudbestilling

Vælg bolig
Lavsæson 01.01.2022 - 07.05.2022
08.10.2022 - 31.12.2022
Mellemsæson 07.05.2022 - 25.06.2022
27.08.2022 - 08.10.2022
Højsæson 25.06.2022 - 27.08.2022
13.200 DKK 18.350 DKK 24.275 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133