Toscana

Lejligheder, 2-7 pers.

[Ref nr. 520102]

Tenuta Lupinari, Bucine, Arezzo

Den majestætiske borg, Villa Frisoni – kendt som Castello Lupinari ved Bucine, Arezzo, står som vogter den de bølgende vinmarker og de grønne olivenlunde. Først når borgen er passeret er det muligt at se hvad den i virkeligheden har passet på, nemlig den gamle landsby Lupinari, der i dag er 10 selvstændig lejligheder. Tenuta Lupinari fremstår lige så rustikt og ægte som altid - dog suppleret med betydelige mængder af komfort og bekvemmelighed. Og en lækker restaurant.

Det er langt fra alle ferieboliger i Toscana, der kan prale af uhindret udsigt til et vaskeægte slot. Tenuta Lupinari ved Bucine, Arezzo kan, og der er da også visse forbindelser mellem ferieboligerne og slottet. Det er nemlig ejeren af den gamle landsby der bor der, mens hans døtre i dag er bestyrere af agriturismoen. Desuden er det døtrene, der står i spidsen for produktionen af vin og olivenolien. Markerne ligger vidtstrakt for foden af ferieboligerne og resultatet af høsten kan nydes i Tenuta Lupinaris restaurant og bar.

Tenuta Lupinari ved Bucine, Arezzo består i dag af 11 selvstændige lejligheder i varierende størrelse samt fire værelser, der kan lejes på dagsbasis. Fælles for lejlighederne er, at der er rigtig god plads til det antal personer der bor der. Alle soveværelser er udstyret med air condition og alle lejligheder har egen have eller terrasse med bord og stole. Lejlighederne er klassisk indrettet med typisk toscanske, antikke møbler og fremstår på en gang moderne og klassisk.
Den store pool, 8 x 20 meter, er placeret i den nederste del af haven – modsat restauranten og dens terrasser. Der er masser af solstole rundt om poolen. Endvidere er der opsat pergolaer, således at det er muligt at dække sig for den stærke sol. I forlængelse af poolen på Tenuta Lupinari, Bucine, Arezzo finder man en stor plæne med mulighed for leg og boldspil.
Agriturismoens restaurant serverer fem gange ugentligt middag der ledsages af vinen der fremstilles på Tenuta Lupinari, Bucine, Arezzo. Råvarerne er fortrinsvis – ligesom vinen og olien – af økologiske produkter og serveres oftest ude på den dejlige panorama-terrasse. Alternativt – og når vejret viser tænder, flytter serveringen inden for i de hyggelige og romantiske omgivelser. Herfra serveres der ligeledes morgenmad, der er inkluderet i prisen ved leje af værelser. For gæster i lejlighederne er det muligt at tilkøbe morgenmad.
I forlængelse af dette lokale – mellem receptionen og baren finder man en stor, hyggelig stue med bibliotek og komfortable møbler. Det er det ikke i de enkelte lejligheder. Herfra kan man også sætte sig i baren og nyde en aperitif eller et glas vin – eller en kop kaffe og et stykke hjemmebagt kage. Man kan også medbringe det på den panoramiske terrasse, der giver et eksklusivt vue over vinmarker og olivenlunde ved Bucine, Arezzo. Hver uge arrangerer Tenuta Lupinari kokkeskole, hvor man inviteres på opdagelse i den traditionsrige, toscanske pastaer for at slutte med en frokost ledsaget af husets egne vine.
Se dine muligheder for bolig her
KLIK HER
 
Loggetta, 2 pers., 80 kvm. To-værelses lejlighed på stueplan med stor opholds- og spisestue med åben pejs, satellit-tv samt veludstyret køkken med ovn, komfur og køleskab m. frys. Desuden soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruseniche. Der er privat, afskærmet terrasse med bord, stole og parasol.
 
Belvedere, 4 pers., 110 kvm. Lejlighed på stueplan med indgang fra stor, sydvendt terrasse. Der er stor stue med satellit-tv og separat spisestue. Videre her fra via muret buegang er lejlighedens køkken, der er udstyret med ovn, komfur samt køleskab m. frys. Der er to soveværelser med dobbeltseng. Det ene soveværelse har desuden udgang til en anden privat terrasse med udsigt til slottet. Endelig er der to badeværelser med bruseniche.
 
Poggio, 6-7 pers., 190 kvm. Lejlighed i to plan. Stor opholdsstue med åben pejs, satellit-tv og udgang til terrassen på bagsiden. Stort, veludstyret spisekøkken med ovn, komfur køleskab m. frys og opvaskemaskine. Desuden dejligt soveværelse med dobbeltseng og en-suite badeværelse. På første etage er der soveværelse med en-suite badeværelse, opholdsstue med sovesofa til én person. Endelig stort soveværelse med dobbeltseng og en-suite badeværelse.
 
Portico, 4 pers., 110 kvm. Lejlighed på første etage med privat terrasse. Herfra går man op til lejligheden, der er indrettet med stor opholdsstue med åben pejs og satellit-tv, dejligt, veludstyret spisekøkken med oven, komfur og køleskab m. frys samt to soveværelser og badeværelse med bruseniche.
 
Cotogno, 4 pers., 110 kvm. Lejlighed på stueplan med dejlig opholdsstue med satellit-tv og udgang til terrasse. Desuden er der spisekøkken udstyret med ovn, komfur ogkøleskab m. frys. Begge soveværelse har stort walk-in closet det ene endvidere franske døre til endnu en terrasse. Endelig er der badeværelse med bruseniche.
 
Limonaia, 6 pers., 190 kvm. Lejlighed i to plan. Nederst stor, lys opholdsstue med udsigt til slottet. Veludstyre køkken med ovn, komfur, køleskab m. frys samt opvaskemaskine. Endelig er der badeværelse med bruseniche. På øverste etage finde man mindre opholdsstue samt soveværelse med en-suite badeværelse, to andre soveværelser med hhv. dobbeltseng og to enkeltsenge og endelig badeværelse med bruseniche. Stor privat terrasse.
 
Uliveto, 2 pers., 80 kvm. Lejlighed på stueplan med. Indgang fra terrassen fører ind i opholds- og spisestue med åben pejs, satellit-tv samt veludstyret køkken med ovn, komfur og køleskab m. frys. Stort, dejligt soveværelse samt badeværelse m. bruseniche.
 
Torre, 2 pers., 90 kvm. Tårnlejlighed med stor opholdsstue med åben pejs, satellit-tv samt veludstyret køkkewn med ovn, komfur og køleskab m. frys. Dejligt soveværelse med walk-in closet og en-suite badeværelse. Endelig ekstra gæstetoilet. Lejligheden har ikke privat terrasse, men benytter sig af restaurantens terrasse for neden af trappen, der fører til lejligheden.
 
Il Casale, bed & breakfast. Værelse med dobbeltseng, badeværelse med brusenicha, satellit-tv og minibar. Der hører til de fire bed & breakfast værelser en stor, fælles opholdsstue med åben pejs. Desuden er der adgang til åbne og overdækkede terrasser.
Panel Footer
*/ ?>
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 130 km

Indkøb - Afstand 4 km

Restaurant - Afstand på stedet

Lufthavn Firenze 60 km, Pisa 140 km

Nærmeste større by Arezzo 32 km, Siena 40 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Grill

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Lav- og mellemsæson dog min. 4 dage

Depositum: 300 EUR

Ekstra seng: 25 EUR/dag

Kæledyr: 20 EUR/dag

Vælg bolig
Lavsæson 01.04.2022 - 15.04.2022
01.10.2022 - 30.11.2022
Mellemsæson 15.04.2022 - 24.04.2022
01.09.2022 - 01.10.2022
Højsæson 24.06.2022 - 01.09.2022
7250 DKK 7975 DKK 8775 DKK
10.925 DKK 14.175 DKK 16.175 DKK
14.125 DKK 15.700 DKK 22.500 DKK
10.300 DKK 18.525 DKK 13.975 DKK
10.300 DKK 12.550 DKK 13.975 DKK
14.125 DKK 18.525 DKK 22.500 DKK
7250 DKK 7975 DKK 8775 DKK
7250 DKK 7975 DKK 8775 DKK
1175 DKK / nat 1275 DKK / nat 1325 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133