Toscana

Villa, 16 pers.

[Ref nr. 503502]

Stor villa med saltvandspool og wellness-spa mellem Chianti og Valdarno

I grønne og naturskønne områder, nærmest midt i ingenting mellem Chianti og Valdarno, er den store, rustikke og prægtige villa beliggende som en oase. I den store have finder man en lækker og fristende saltvands-pool og går indenfor i den ene ende af annekset, vil man kunne forkæle sig selv med et privat wellness-område med spa, bekvemme møbler, sauna og badeværelse.

Typisk toscansk villa

Villaen med saltvandspool og wellness-spa mellem Chianti og Valdarno har den rustikke varme, der er så typisk for de gamle landvillaer. Her møder man træ- eller murstensgulve, smedejernssenge, store og komfortable divaner beklædt med stoffer i jordfarver, hvælvede lofter og buegange. Stilen har sine rødder i det traditionelle landliv, med skikke som varme, velkomst og familie. Alle soveværelser har eget badeværelse og aircondition.

Stolt område

Området mellem Chianti og Valdarno, hvor den store villa med saltvandspool og wellness-spa er beliggende, er et område med stolte traditioner udi både landskab, historie og kultur. Området, der flere gange har været baggrund for malerier af Leonardo da Vinci, er i dag en vigtig spiller udi produktion af olivenolie. Der er i området en masse mindre, charmerende landsbyer, der bestemt er et besøg værd, hvis man vil lidt ind under huden på det ægte Toscana.

Lækkert udendørsområde

Alene den indhegnede have og de andre udendørs faciliteter er i sig en ferie værd. Det vil sandsynligvis være den lækre saltvandspool, der tiltrækker sig opmærksomheden, når man er ude. I foråret 2022 er der ved poolen bygget en pergola, så man både kan bade i det salte vand og lægge sig i en af solstolene enten direkte i solen eller under det halvtag, der kan tage de stærkeste solstråler. I modsatte ende, vil man med stor sandsynlighed også tilbringe en stor del af tiden, nemlig på den store, overdækkede terrasse. Her finder man et stort bord samt stole til 16 personer foruden grillen, som kan fodres med nogle af de bedste råvarer, men finder i området netop mellem Chianti og Valdarno. Fra gården mellem de to bygninger, er der indgang til området med blandt andet wellness-spa.

Masser af plads indendørs - under to tage

Den store villa med saltvandspool og wellness-spa mellem Chianti og Valdarno, er i virkeligheden opdelt i to. Dog er der en hovedbygning med de fleste af boligens rum, men over gården er der et tilhørende anneks, der giver lejer af boligen forskellige muligheder. Hovedvillaen er på nederste etage indrettet med spisestue med plads til 16 gæster, opholdsstue med åben pejs, satellit-tv samt køkken og badeværelse. Køkkenet er udstyret med kaffe- og espressomaskine, blender, opvaskemaskine, kæleskab med fryser, ovn og mikrobølgeovn. Husets førstesal er indrettet med fem soveværelser med badeværelse en-suite og airsondition. Det ene af de fem soveværelser har hems med to enkeltsenge.

Anneks med muligheder

Som hovedhuset er annekset også i to etager. Nederst er huset indrettet med lounge/spisestue, opholdsstue samt mindre hjørnekøkken. På øverste etage er der indrettet to soveværelser. Det ene med dobbeltseng og det andet med to enkelssenge. Begge soveværelser har badeværelse en-suite. Også de to soveværelser i annekset er udstyret med aircondition. Nederst, med separat indgang, er der indrettet wellness-spa og badeværelse.

Kurser og smagninger

Der tilbydes lejere af den store villa med saltvandspool og wellness-spa mellem Chianti og Valdarno kurser i toscansk madlavning. Kurserne er både informative og underholdende - og naturligvis velsmagende. Der er også mulighed for vinsmagning samt besøg hos vinproducenter. Vil man selv begive sig på vin-eventyr, kan det anbefales at besøge det geografiske område Chianti, hvor de berømte røde Chianti Classico-vine produceres. Eller hvad med at kombinere vin og historie med et besøg i Montalcino og Montepulciano? Der er også oplagte muligheder for at besøge de spændende og historiske byer Cotrona og Arezzo eller Siena og Firenze, der begge er inden for bekvem køreafstand.

 

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 3 km

Restaurant - Afstand 1 km

Lufthavn Firenze 48 km

Nærmeste større by Arezzo 35 km

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 7
Dobbeltsenge 6
Enkeltsenge 1

Antal badeværelser 7
Heraf en-suite badeværelser 7

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 500 EUR

Slutrengøring: 250 EUR

Evt. varme: 1,2 EUR/l

Vælg bolig
Lavsæson 30.03.2024 - 11.05.2024
21.09.2024 - 19.10.2024
Specialperiode(r)
06.01.2024 - 30.03.2024
19.10.2024 - 14.12.2024
Mellemsæson 11.05.2024 - 15.06.2024
24.08.2024 - 21.09.2024
14.12.2024 - 08.01.2025
Højsæson 15.06.2024 - 24.08.2024
27.750 DKK / 23.250 DKK 33.750 DKK 39.000 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133