Toscana

Villa, 14 pers.

[Ref nr. 533316]

Stor, autentisk pool-villa nær Montalcino, Brunello-markerne og Val D’Orcia

Drømmer man om at bo autentisk i nærheden af en af verdens med hypede vinbyer, Montalcino og dens Brunello vinmarker i den billedsmukke Val D'Orcia, så er denne 550 kvm. store villa en oplagt mulighed for hele familien eller vennegruppen. Her vil man opleve, at selv om tiden på mange måder tilsyneladende står stille, følger man på sin helt egen måde med tiden. Her er bare et andet tempo.

Nyt og gammelt på én gang

Det oprindelige bondehus nær Montalcino og Brunello-markerne i Val D'Orcia er af nuværende ejere omdannet til en delvis moderne feriebolig. Man vil opleve, at selv om mange originale karakteristika er bevaret - visse endda helt tilbage fra 15. århundrede, så er der samtidig nye bekvemmeligheder, som det 21. århundredes gæst vil værdsætte. Ja, måske endda forlange. Ikke mindst er der i haven den lækre, indhegnede saltvandspool, badeværelse og udendørs bruser og masser af både solstole og skyggepladser og indendørs vil man erfare, at der er installeret aircondition i soveværelserne.

Masser af plads

Fra gården kommer man ind i en stor gang, der fører gennem buegange til de øvrige rum. Køkkenet er udstyret med skabe, indbygget gasblus, opvaskemaskine, mikroovn, køle/fryseskab og vaskemaskine. Der er videre et træbord med marmorplade og et par stole. Der er et stort opholdsrum med fire karakteristiske murstenssøjler, flere siddepladser med lænestole og sofaer, en muret pejs, et stort spisebord i træ med mange stole og to andre, mindre borde. En stor buet dobbeltdør fører til gården. Et andet rum med en murstenssøjle i midten er til fritidsbrug og omfatter et billardbord og bordfodbold. Ved siden af ​​køkkenet er der  et badeværelse med bruser. En intern trappe fører til første sal.

Første sal: så snart man kommer op ad trappen, er der et dejligt lille område med en to-personers sofa. En lang korridor med typisk originalt terracotta-flisegulv fører til fem soveværelser og to badeværelser, det ene med åben bruser og det andet med badekar. Tre af de fem soveværelser har eget badeværelse med bruser; en af ​​dem har også en selvstændig indgang fra en dejlig altan gennem en udvendig trappe. På tværs af gangen er der en stor spisestue. Dette værelse har også en selvstændig indgang fra gården gennem den udvendige hovedtrappe. En original gammel bred bue  åbner ind i det fuldt udstyrede køkken med gaskomfur, ovn, køleskab/fryser, opvaskemaskine, skabe og en stenbordplade. På den ene side af spisestuen fører to døre til to andre soveværelser, begge med eget, fuldt udstyret badeværelse.

Aftaler med udlejer

Der er i forbindelse med huset en anden, selvstændig bygning, der anvendes af udlejer som depot, værksted mm. Udlejer vil ved sjældne lejligheder anvende denne bygning, men ellers være yderst diskret. Omvendt vil man som gæst kunne drage stor nytte af udlejers lokalkendskab, ligesom der gennem udlejer også kan aftales specialpriser på restauranter i området. Endelig kan man med udlejer lave aftaler om børnepasning, ekstra rengøring samt intern kokkeservice.

Verdensberømte vin-områder

Er man bare en smule interesseret i vin, vil man vide, at byen Montalcino er lig med Brunello. Det er udelukkende vine fra denne lille by i Toscana, der kan opnå betegnelsen Brunello. Og man må ikke undlade at dyrke det en smule når man nu er her. Men det er dog ikke den eneste berømte vin-by i Va D'Orcia, for her finder man ligeledes den meget idylliske middelalderby Montepulciano, der ligesom Montalcino producerer store, berømte vine som ex. Vino Nobile di Montepulciano. Kører man en smule nord på, vil man på kort tid komme til at et regionens helt store trækplastre: Siena. Her er der masser af fantastisk spændende historie at boltre sig i. Byen, der sammen med Firenze i nord indrammer det geografiske område Chianti, danner det sydlige punkt for produktionen af de berømte Chianti Classico-vine, der for mange vil være det smagsmæssige indbegreb af selve Toscana. Det burde fremgå, at selv om man "bare" lejer en villa, følger der en hel masse muligheder med, som man kan vælge at benytte sig af - eller lade være.

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 5 km

Restaurant - Afstand 5 km

Lufthavn Firenze 100 km

Nærmeste større by Siena 35 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Grill

Antal soveværelser 7
Dobbeltsenge 7

Antal badeværelser 8
Heraf en-suite badeværelser 5

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 500 EUR

Slutrengøring: 280 EUR

Aircondition: 0,40 EUR/kWh

Barneseng: 20 EUR/uge

Kæledyr: 50 EUR/dyr/uge

Pool-håndklæder: 2,50 EUR/pers.

Evt. varme: efter forbrug

Vælg bolig
Lavsæson 29.04.2023 - 27.05.2023
23.09.2023 - 14.10.2023
Mellemsæson 27.05.2023 - 24.06.2023
26.08.2023 - 23.09.2023
Højsæson 24.06.2023 - 26.08.2023
26.275 DKK 30.825 DKK 41.775 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133