Toscana

Lejligheder, 2 - 6 pers.

[Ref nr. 530172]

Sant’ Antonio, Montepulciano – eksklusivt resort i Val d’Orcia

Fra de smukt anlagte haver og terrasser, kan man fra det eksklusive resort Sant’ Antonio, fortabe sig i timevis over den postkort-smukke dal Val d’ Orcia. Dalen, der er på UNESCO’s liste over bevaringsværdig arv, står da også for alt, man typisk ser på film, når det drejer sig om Italien: de bølgende kornmarker, de ranke cypresser, de endeløse rækker af vinranker og de frodige olivenlunde. Og så byder middelalderbyen Montepulciano på masser af store oplevelser for syns- og smagssanserne.

Egentlig er Sant’ Antonio et gammelt kloster fra middelalderen. Endda et af områdets ældste. Hvis det stadig var det, ville munke formentlig bede adskillige bønner for at bo netop her, for det er et sjældent velbevaret og velrestaureret et af slagsen – nu eksklusivt resort fordelt på fem bygninger, der ligger på bakketoppen uden for Montepulciano, og skuer over Val d’Orcia-dalen. Montepulciano er sammen med de to andre bakketop-byer, Montalcino og Radicofani, en del af det, man lokalt kalder den gyldne trekant, og vil da også være beskrevet i de fleste guidebøger for deres unikke og fantastiske beliggenhed.
Der er 12 lejligheder af forskellig størrelse og vidt forskellige udtryk på det eksklusive resort Sant’ Antonio ved Montepulciano. Alle lejligheder er forskellige, men med det fællestræk, at der er rigtig god plads. Alle lejligheder har privat ude-område med bord og stole, lige som alle lejligheder har rigtig gode senge. Desuden vil man finde linned og håndklæder af særlig kvalitet. Lejlighedernes øvrige møbler, alle håndplukkede fra dalen Val d’Orcia, vil i de fleste tilfælde kunne betegnes som antikke – alle af særlig høj kvalitet. Køkkenerne i hver enkelt lejlighed giver gode muligheder for den passionerede ferie-kok, der vil finde masser af kvalitetsudstyr samt glas og porcelæn af høj standard. Desuden er der flere grill-områder med stengrill og pizzaovne, og er man mere til at grille på egen terrasse, lader det sig også gøre. Endelig har de fleste boliger åbne brændeovne. Som gæst vil man i lejlighederne finde et varieret udbud af lokale vine samt vand og øl. Der er satellit-tv i alle boliger, således at man både kan være langt fra og tæt på resten af verden.
Det eksklusive resort Sant’ Antonio ligger på i en 4 hektar stor olivenlund. Her er ikke mindre end 1600 oliventræer, der giver et stort udbytte af særdeles for olie. Selve resortet er særdeles smukt beliggende på toppen af grunden. Der er fire meget dejlige fælles-terrasser, der giver et billedskønt vue over Val d’Orcia og ind over Montepulciano. Haven er velanlagt med hyggelige huler og for sig selv ligger den lækre pool med intern jacuzzi således, at man uden at man kan opholde sig i og omkring sin lejlighed, uden at blive forstyrret af den muntre leg i vandet. Visse af terrasserne er anlagt oven på ejendommens underjordiske garager. Garagerne har to væsentlige formål: dels at beskytte bilerne og – ikke mindst – at bilerne ikke stjæler den enestående udsigt, der findes fra resortet.
På Sant’ Antonio, Montepulciano, er det ikke bare resortet der er eksklusivt. Det er de anlagte vandre- og løberuter også. Der er endda lavet specielle intervaltræningsbaner på skråninger mellem oliventræerne i Val d’ Orcia. Ikke så mystisk, for udlejer er ikke bare passioneret løber, men har dyrket det professionelt og er i dag medejer af et hold på eliteplan, der løber store internationale løb i hele verden. Det vil derfor være muligt at få ikke bare vejledning men også professionel behandling og træning.
Med sin beliggenhed ved Montepulciano i Val d' Orcia, vil man langt hen ad vejen opleve en billedsmuk natur og små, hyggelige byer som for eksempel en anden berømte vin-by, Montalcino. Vil man opleve en regionens større byer og samtidig en af de helt store kulturelle perler i Toscana, Siena, behøver man bare en times tid i bil. Byen er den sydligst del af det geografisk område Chianti, der ikke mindst er kendt for en anden, og omfattende, vinproduktion, nemlig Chianti Classico. I toppen af området lyser hele regionens hovedstad, Firenze, der er beliggende ca. halvanden times kørsel fra Sant' Antonio.
Se dine muligheder for bolig her
KLIK HER
Brunelleschi, 2 +1 pers, 65 kvm. Toværelses lejlighed på stueplan med møblerede udeområder – hhv. åbent og overdækket. Lejligheden har stor opholds- og spisestue med køkkenafdeling, hvor det er muligt at installere en ekstra seng. Videre er der soveværelse med dobbeltseng og en-suite badeværelse med bruseniche. Nedenstående pris er for 2 pers.
 
Piero della Francesca, 2 pers., 55 kvm. Selvstændigt hus med overdækket, møbleret terrasse med eksklusiv udsigt – i klart vejr helt til Umbrien og Trasimenosøen. Desuden er solstole placeret under skyggefuldt kastanjetræ. Boligen består af åben plan køkken, spise- og opholdsstue – også med eksklusiv udsigt. Desuden er der i boligen soveværelse med dobbeltseng samt temmelig karakteristisk badeværelse med bruseniche. Der er 15 meter fra boligen adgang til stor, fælles udsigtsterrasse og stort grill-område.
 
Verrocchio, 3 pers., 80 kvm. Lejlighed på stueplan med stor, privat terrasse med bord og stole. Desuden er der stor fælles terrasse med grill-område. Lejligheden har stor opholds- og spisestue med køkkenafdeling. Lejligheden har to soveværelser og to badeværelser. Det ene soveværelse med dobbeltseng og en-suite badeværelse med bruseniche. Det andet soveværelse er med en enkeltseng – dette værelse også med en-suite badeværelse.
 
Caravaggio, 4 pers., 80 kvm. Lejlighed på første etage med privat have samt mindre altan. Lejligheden har stor opholds- og spisestue med køkkenafdeling. Lejligheden har to soveværelser og badeværelse med bruseniche. Begge soveværelser er med dobbeltseng – dog kan den ene seng ændres til to enkeltseng på anmodning.
 
Michelozzo, 2 pers., 45 kvm. Lejlighed på første etage i to plan. Nederst er der opholds- og spisestue samt køkkenafdeling og udgang til mindre altan med enestående udsigt over landskabet. Desuden er der på nederste niveau badeværelse med bruseniche. En trappe fører til lejlighedens soveværelse med dobbeltseng og dejligt vue mod Umbrien og Trasimenosøen. Der er til lejligheden privat have med bord, stole og solstole.
 
Ghiberti, 2 pers., 55 kvm. Lejlighed på første etage i to plan. Lejligheden indeholder på nederste plan køkken- og spiseafdeling med udgang til mindre altan, separat soveværelse samt badeværelse med bruseniche. Fra køkkenet fører en trappe til øverste plan, der er opholdsstue / lounge, hvorfra man kigger ned på nederste plan – hvis ikke ud over det smukke landskab. Der er privat have med bord, stole og solstole til lejligheden.
 
Donatello, 4+1 pers., 95 kvm. Lejlighed på første etage med privat bord og stole på fælles terrasse. Desuden er der mindre morgen-balkon ved indgangen til lejligheden. Lejligheden indeholder større spisestue samt køkken i forlængelse her af. Få trin fører til afdeling med opholdsstue samt to soveværelser med dobbeltseng. Det ene af soveværelserne kan udstyres med ekstra seng på anmodning. Desuden er der badeværelse med bruseniche. Nedenstående pris er for 4 pers.
 
Signorelli, 2 pers., 70 kvm. Lejlighed på stueplan med stor opholds- og spisestue med køkken, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med stort hjørnebadekar med bruser. Der er privat terrasse med bord, stole, solstole og grill.
 
Casa Franceschi, 4 pers., 90 kvm. Selvstændig villa på høj stueplan med egen terrasse med pergola samt borde og stole. Boligens opholdsstue er bemalet med originale frescoer og indeholder desuden komfortable møbler. Videre er der stort køkken med spisebord, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med bruseniche.
 
Giotto, 2 pers., 75 kvm. Lejlighed på første etage med privat morgen-terrasse ved indgangen. Der er større opholdsstue samt køkken tilhørende lejligheden. Desuden er der soveværelse med dobbeltseng samt stort dobbelt-badeværelse med badekar og bruseniche. Bemærk: sengen er i original 1800-tals ramme på 1,90 meter. Det vil være væsentligt at tage højde for ved reservation.
 
Michalangelo, 4 pers., 85 kvm. Lejlighed på stueplan med privat have med bord, stole og solstole samt fantastisk udsigt mod Umbrien og Trasimenosøen. Lejligheden har stor opholds- og spisestue med køkkenafdeling. Desuden to soveværelser med dobbeltseng og garderobeskabe samt en-suite badeværelser med bruseniche.
 
Leonardo da Vinci, 4+2 pers., 110 kvm. Lejlighed på stueplan med privat have og terrasse med bord, stole og solstole. Lejligheden har stor spise- og opholdsstue med køkkenafdeling. Der er desuden to soveværelser med dobbeltseng og en-suite badeværelser med hhv. badekar og bruseniche. Over stue-afdelingen er der en dejlig alkove, hvor der er fint plads til to ekstra senge. Nedenstående pris er for 4 pers.
 
Sodoma, 2 pers. Studiolejlighed på stueplan med egen terrasse med bord og stole. Åben-plan lejlighed med dobbeltseng, spisebord- og stole til fire pers., sofa og kaffebord. Køkkenet er nødvendigt udstyre. En terracotta-bue med luftige gardiner adskiller soveafdelingen fra det øvrige rum. Badeværelset er indrettet med bruseniche, håndvask og bidet.
Panel Footer
*/ ?>
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 110 km

Indkøb - Afstand 2,5 km

Restaurant - Afstand 2 km

Lufthavn Pisa 127 km, Rom 205 km

Nærmeste større by Montepulciano 3 km

Golf - Afstand 18 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Vaskemaskine

TV

Rengøring inkluderet

Grill

Turistskat pålægges

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG - lav- og mellemsæson dog min. 3 dage

Depositum: 200 EUR

Ekstra seng (om muligt): 100 EUR/uge

Barnestol- og seng: 100 EUR/uge

Evt. varme: afregnes lokalt

Kæledyr: 25 EUR/ uge + evt. ekstra rengøring. Kun på forespørgsel

Vaskemaskine: 15 EUR/vask 

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson Højsæson 08.04.2023 - 11.11.2023
16.12.2023 - 10.01.2024
- - 9175 DKK
- - 9175 DKK
- - 10.175 DKK
- - 11.750 DKK
- - 8325 DKK
- - 9375 DKK
- - 12.750 DKK
- - 9675 DKK
- - 12.750 DKK
- - 9175 DKK
- - 12.800 DKK
- - 12.800 DKK
- - 7800 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133