Toscana

Villa, 16 pers.

[Ref nr. 531916]

Fem lejligheder og lækker pool som privat villa ved Sarteano, Val d’Orcia

I dagens Toscana er det ikke nødvendigt at være munk for at opholde sig her i huset, der indeholder fem lejligheder og en pool. Det så til gengæld anderledes ud for flere hundrede år siden, hvor huset ved Sartenano, Val d'Orcia var en del af en klosterorden. Anderledes forholder det sig nu, hvor den totalt renoverede bolig på 325 kvm. er en privat villa med pool og eksklusiv udsigt over Val d'Orcia. 

Autentisk Toscana-oplevelse

Selve dalen, Val d’Orcia ved Sarteano i Toscana regnes som noget af den smukkeste natur, man kender. Så smuk, at UNESCO har optaget den på listen over bevaringsværdige områder. Og det er vel ikke det værste udgangspunkt for en rolig og afslappet ferie. Når man så indregner en privat villa med pool og eksklusiv udsigt, skal der vel meget til at ødelægge en dag her.

Bygningen er fra 18. århundrede og er renoveret flere gange. Største forandring var vel da der det store kloster blev ombygget til fem selvstændige lejligheder, som udelukkende udlejes samlet som én privat villa med lækker pool. Her er idyllisk ro og en storslået panoramaudsigt over området ved Sarteano, Val d’Orcia og videre over de berømte Brunello-vines hjemby: Montalcino. Der er i området masser af historiske og gastronomiske aftryk - ikke mindst i den historiske by Montepulciano, så selv om her hersker fred og idyl, er der ikke langt mellem de store oplevelser.

Tid til kulturelle oplevelser

Den private villa med pool ved Sarteano er beliggende temmelig ideelt, idet der bare er kort afstand til motorvejen (ca. 4 km) og de smukkeste dele af Val d'Orcia, Crete Senesi og Umbrien. Den nærliggende by Chiusi har en togstation, som gør det nemt at rejse til byer som Siena, Firenze og Rom. Der er også kort afstand til det geografiske område Chianti, der blandt meget andet er berømt for deres vinproduktion: Chianti Classico.

Lejlighed 1, selvstændigt hus, 60 kvm., grundplan. Indgang direkte til opholdsstue med åben pejs og spisebord- og stole. Videre er der køkken med ovn, køl og frys og opvaskemaskine. Boligen har to soveværelser: ét med dobbeltseng samt en med fransk seng til enten en voksen eller to børn. Badeværelset har bruseniche. Der er overdækket terrasse med bord, stole og grill.

Lejlighed 2, 60 kvm., grundplan. Lejligheden er indrettet med køkken med ovn og lille køle- og fryseskab. Desuden er der opholdsstue med åben pejs, spisebord- og stole, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med en enkeltseng samt badeværelse med bruseniche.

Lejlighed 3, 60 kvm., grundplan. Lejlighed med opholdsstue med åben pejs, spisebors- og stole, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med franks seng til en voksen/ to børn, badeværelse med bruseniche samt ekstra toilet med bruseniche. Et trin op er boligen indrettet med køkken med ovn, fryser og opvaskemaskine.

Lejlighed 4, 55 kvm., stueplan. Lejlighed med opholdsstue med spisebord- og stole samt køkkenafdeling. Videre er der soveværelse med dobbeltseng og direkte udgang til have samt soveværelse med fransk seng til en voksen / to børn. Der er bruseniche i badeværelset.

Lejlighed 5, 90 kvm. grundplan. Lejligheden er indrettet med opholdsstue med spisebord- og stole, køkken med opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng. Der er videre to badeværelse med bruseniche. Opholdsstuen er stor nok til alle gæster i de andre lejligheder.

Pool, vaskemaskine og internet

Der er til den private villa ved Sarteano, Val d’ Orcia en lækker pool – 12 x 6 meter lang, 1,2 – 2,4 meter dyb. Ved poolen er der udendørs bruser. Poolen er beliggende i den store have, hvorfra der er fantastisk udsigt over området. Villaen er indrettet med de mest almindelige moderne bekvemmeligheder så som vaskemaskine og internet.

Nærmeste by fra den private villa med pool i Val d’Orcia er Sarteano, der er en fin, typisk toscansk by, hvor bilkørsel i det historiske centrum ikke er tilladt. Her finder man restauranter, barer, småbutikker og i udkanten af byen også supermarkeder. Tæt på ferieboligen er også andre historiske byer som Abbazia San Salvatore, Pienza, Bagno a Vignoni, samt de termiske bad-byer San Casciano dei Bagni di San Filippo og Chianciano Terme.

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 4 km

Restaurant - Afstand 4 km

Lufthavn Rom, 170 km, Pisa, 200 km

Nærmeste større by Cortona, 40 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Grill

Antal soveværelser 10

Antal badeværelser 6

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 500 EUR

Slutrengøring: 300 EUR

Ekstra seng: 100 / pers. / uge

Barneseng: 50 EUR/uge

Barneseng: 50 EUR / uge

Evt. kæledyr: 70 EUR / uge / dyr

Vaskemaskine: 5 EUR / vask

Evt. varme: 5 EUR / m3

Vælg bolig
Lavsæson 15.04.2022 - 28.05.2022
01.10.2022 - 15.10.2022
Mellemsæson 28.05.2022 - 02.07.2022
27.08.2022 - 01.10.2022
Højsæson 02.07.2022 - 27.08.2022
14.975 DKK 23.475 DKK 36.975 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133