Toscana

Villa + lejligheder, 2 - 10 pers.

[Ref nr. 500312]

Private ferieboliger med pool i park ved Montaione

Bare fire kilometer uden for Montaione – fuldstændig isoleret fra andre boliger; ja nærmest lidt øde, finder man Fignanos huse i en lukket, privat park. De to huse, der udgør de private ferieboliger med pool, er fordelt med hhv. en og tre selvstændige boliger, der har hver sin egen have. Ellers er der i virkeligheden ikke spor – bortset fra enormt meget plads og en høj grad af privatsfære.

De to huse, der udgør de private ferieboliger med pool, er gedigne og typisk toscanske i udtryk og interiør. Der er således ikke tale om luksuriøse boliger. Omvendt er der ingen mangler, men man må ikke forvente en hypermoderne feriebolig. Det eksklusive er beliggenheden og de luftige omgivelser, der er at finde i en lukket park. Desuden er der bare fire kilometer til Montaione, der er en hyggelig by med restauranter, caféer, butikker og supermarkeder.
De private ferieboliger med pool ligger centralt placeret i Toscana. Ikke bare er det tæt på Montaione. Byer som San Gimignano, Volterra og San Mineato er bare en kort køretur borte. Inden for en times kørsel finder man Toscanas helt store trækplastre, nemlig Firenze, Siena, Pisa og Lucca. Der er derfor masser af oplevelser inden for overkommelig tid. Selvfølgelig – hvis man ikke bare slapper af i de grønne fællesområder, de private haver eller langs kanten ved den fælles pool. Ferieboligerne er ejet og drevet af en vingård ved Montaione, Agriturismo La Valle, hvor der ud over ferieboliger med pool også er tennisbane og grøntsags- og urtehave. Disse faciliteter kan frit benyttes af gæster i Fignanos huse. Desuden vil man én gang om ugen blive inviteret til pizza- og grill arrangement på samme agriturismo. Der er ca. fem kilometer mellem de to boliger.
De private ferieboliger med pool er alle udstyret med komfortable møbler, satellit-tv, pejs med brænde, køkkener med opvaskemaskine, badeværelser med jacuzzi badekar (dog ikke lejl. Rossini) samt elektriske ventilatorer i soveværelserne. Ligeledes er der Wi-Fi, så selv om man befinder sig i en isoleret park ved Montaione, er der mulighed for at følge med i, hvad der sker i resten af verden. De fire boliger er fordelt på to huse: Verdi er en selvstændig villa, Puccini, Vivaldi og Rossini er i samme hus, men har hver sin indgang og hver sin private have.
Verdi, 8 pers., 200 kvm. Selvstændig villa i to plan. Villaen har fire soveværelser og to badeværelser. Husets køkken er udstyret med køleskab, fryser, komfur, opvaskemaskine, samt anvendelig grill. Det ene af huset badeværelser har jacuzzi badekar – det andet er udstyret med bruseniche. Den private have er udstyret med bord, stole og parasol. (billede 11-14)
Puccini, 8+2 pers., 220 kvm. Lejlighed på stueplan med fire soveværelser og to badeværelser. Husets køkken er udstyret med køleskab, fryser, komfur, opvaskemaskine, samt anvendelig grill. I stuen er der sovesofa til to personer. Det ene af huset badeværelser har jacuzzi badekar – det andet er udstyret med bruseniche. Den store, private have er udstyret med bord, stole og parasol. (billede 15-18)
Vivaldi, 8+1 pers., 185 kvm. Lejlighed på første etage med fire soveværelser og to badeværelser. De fire soveværelser er fordelt med to med dobbeltseng samt to med hhv. to og tre enkeltsenge. Husets køkken er udstyret med køleskab, fryser, komfur, opvaskemaskine, samt anvendelig grill. Det ene af huset badeværelser har jacuzzi badekar – det andet er udstyret med bruseniche. Den store, private have er udstyret med bord, stole og parasol. (billede 19-21)
Rossini, 2+2 pers., 60 kvm. Lejlighed i stueplan med soveværelse med dobbeltseng samt mulighed for en enkeltseng , badeværelse med bruseniche, stor spise- og opholdsstue med to enkeltsovestole, køkkenafdeling med køleskab, fryser, komfur, opvaskemaskine. Den private have er udstyret med bord, stole og parasol. (billede 22-24)
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 69 km

Indkøb - Afstand 3 km

Restaurant - Afstand 3 km

Lufthavn Pisa 61, Firenze 51

Nærmeste større by Empoli 25 km

Golf - Afstand 15 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Rengøring inkluderet

Grill

Turistskat pålægges

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG (mellem- og lavsæson min. 3 nætter)

Barneseng: uden beregning

Sovesofa: uden beregning

Vælg bolig
Lavsæson 20.04.2023 - 01.07.2023
26.08.2023 - 11.10.2023
Mellemsæson Højsæson 01.07.2023 - 26.08.2023
13.450 DKK - 16.250 DKK
13.450 DKK - 16.250 DKK
11.975 DKK - 14.500 DKK
5350 DKK - 7400 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133