Toscana

Villa, 12 pers.

[Ref nr. 524215]

Lækker, autentisk og moderne villa ved Cortona med panoramisk udsigt

Med udsigt over - og en kort køretur til - en af Toscanas små og mindre overbesøgte perler, Cortona, ligger den lækre og på én gang autentiske og moderne villa med eget anneks i naturskønne og fredfyldte omgivelser. Her er på samme tid fred og idyl og samtidig meget tæt på mange oplevelser - både i Toscana og regionen Umbrien, der ligger som en usynlig grænse få skridt væk.

Villa og anneks

Hovedbygningen af den lækre, autentiske og moderne villa er på 300 kvm. Dertil skal lægges et selvstændigt anneks på 40 kvm. Der er altså foruden den panoramiske udsigt masser af lebensraum. Ikke bare inde, men også på den store grund med pool (12 x 5 meter lang, 1,4 - 2,5 m dyb), overdækket pool-hus og solstole. I haven er der grill, så man kan nyde både duften af optændt kul og træ sammen med den panoramiske udsigt over området ved Cortona.

Lækkert interiør 

Hovedhuset i den autentiske og moderne villa ved Cortona med panoramisk udsigt er indrettet i fire niveauer. På stueplan er boligen indrettet med stor opholdsstue med satellit tv, åben pejs og bekvemme møbler. Der er fra stuen direkte adgang til det veludstyrede køkken med ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, ovn, komfur og espressomaskine. Et forskudt nedre niveau er indrettet med soveværelse med dobbeltseng med badeværelse en-suite med brusekabine. Der er fra soveværelset adgang til haven via ekstern trappe. Videre er der på dette plan stort badeværelse med både brusekabine og nedsænket jacuzzi med massagedyser. På første etage er boligen indrettet med to soveværelser med private badeværelser med bruseniche. Anden etage er ligeledes indrettet med to soveværelser med private badeværelser med bruseniche. Det selvstændige anneks på 40 kvm er også indrettet i forskudte plan. På stueniveau er der opholdsstue med åben pejs og bekvemme møbler. Et par trin op her fra stuen finder man badeværelset med bruseniche, og på første etage er soveværelset med dobbeltseng. Alle soveværelser samt opholdsstue og køkken er indrettet med aircondition.

Mindre besøgt område i Toscana

Beliggenheden for den lækre, autentiske og moderne villa ved Cortona med panoramisk udsigt, er noget for sig selv. Området netop her - bare ganske få hundrede meter fra Umbrien - er langt mindre søgt af gæster end andre områder i Toscana. Det er der faktisk ikke ret mange gode grunde til. Især ikke hvis man vil opleve Toscana fra en meget smuk og fredfyldt side.

Kulturperler på en snor

Området ved Cortona skal man ikke forsøge at undgå. Tværtimod. Her er nemlig massevis af store om mindre oplevelser, som både ligner de velkendte oplevelser fra det øvrige Toscana og som også er noget helt andet og unikt. Det er næppe nogen hemmelighed, at man spiser godt i Toscana. Det er heller ikke ukendt, at italienerne er glade for kød - og måske især det hvide kvæg fra netop området her ved Cortona. Man er dermed midt i epicenteret for godt kødkvæg, som man passende kan anvende på grillen i haven med den panoramiske udsigt. Men mad alene gør det ikke, og vinene fra området netop omkring Cortona er i vækst. Både i forhold til popularitet og mængde. Ikke så sært, for ikke længt herfra ligger to af Italiens helt store (små) middelalderbyer, der især gør sig bemærkede som vin-byer: Montalcino og Montepulciano.

De klassiske byer om området - og lidt længere væk

Selv om nogle tror, man i Cortona er afsides i Toscana, vil det i de fleste tilfælde ikke have andet end rygtet på sig. Der er nemlig ikke så langt til ex. hovedstaden i Toscana: Firenze. Bare 120 km. Og endnu tættere er man på Siena, der bare er 80 km herfra. Området mellem netop de to byer, er det geografiske område Chianti, der blandt mange andre oplevelser er kendt for den omfattende produktion af Chianti Classico. Bliver man endnu nærmere den lækre, autentiske og moderne villa, er der bare 35 km. til Arezzo og bare 15 km. til den flotte sø: Trasimeno. Der er med andre ord rigeligt at beskæftige sig med - hvis man da kan få sig til at forlade villaen, haven og poolen med panoramisk udsigt!

 

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 1,5 km

Restaurant - Afstand 1,5 km

Lufthavn Firenze 120 km

Nærmeste større by Cortona, 8 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Grill

Antal soveværelser 6

Antal badeværelser 6

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG 

Depositum: 500 EUR kontant

Slutrengøring: 200 EUR

Kæledyr: 100 EUR/uge/dyr

Barneseng: u/b på forespørgsel

Vælg bolig
Lavsæson 27.05.2023 - 01.07.2023
02.09.2023 - 30.09.2023
Mellemsæson 01.07.2023 - 15.07.2023
19.08.2023 - 02.09.2023
Højsæson 15.07.2023 - 19.08.2023
31.625 DKK 43.550 DKK 47.775 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133