Toscana

Lejligheder, 2-8 pers.

[Ref nr. 530102]

San Filippo, Montalcino – Brunello-vingård med feriebolig

Det er kun rundt om middelalderbyen Montalcino, der produceres Brunello vine. Der er derfor noget ganske særligt over området. Der er videre noget ganske særligt over at bo på en vingård der producerer disse kult-lignende vine. Vingården San Filippo er ikke for alle og enhver. Der er nemlig kun tre lejligheder til udlejning på vingården – men hvilke lejligheder! Og hvilken beliggenhed, hvilken ro, hvilken natur, hvilken pool - og hvilken vin!  

De tre lejligheder på vingården Agriturismo San Filippo i Montalcino er placeret forskellige steder på området og man er derfor temmelig isoleret fra de (få) andre gæster på gården. San Filippo råder over en meget stor smagestue, hvor det er svært at komme ud fra, hvis man først har bedt om en prøvesmagning af de lokale Brunello-vine fra forskellige årgange. Som ekstra kan dette rum lejes inkl. køkkenfaciliteter, hvis man eksempelvis lejer alle lejligheder. Der er stor stue med behagelige møbler, åben pejs og toilet i samme rum, hvor også vinene ligger og giver en helt speciel stemning. Her er den autentiske oplevelse af Montalcino og Brunello.

Med hække af laurbærbuske ligger poolen placeret centralt ved siden af ferieboligerne, hvor man kan afsvale sig fra den oftest brændende sol, eller man kan selvfølgelig også dyrke den fra en liggestol langs kanten af vandet. Endelig vil andre foretrække at krybe i skjul under gazeboen, der hjælper en til at beholde et cool overblik og lade forventningerne få frit løb når duften af den store fælles stengrill tændes lige ved siden af. Grillen giver rig mulighed for at lave en ægte, italiensk middag med den helt rigtige smag at røg fra trækul der kommer når man fyrer op med oliventræ.

Som gæst på San Filippo i Montalcino kan næsten alt lade sig gøre. Værten har mange lokale kontakter, så ønsker man en kok til at stå i sit køkken lader det sig nemt gøre. Ligeledes kan man vælge at have en chauffør, der sikkert og med lokal stedsans fragter sig rundt i området, mens man selv blot nyder hvad der er at nyde i Montalcino - Brunello for eksempel.

Blot få kilometer væk fra San Filippo ligger selve Montalcino, en gammel middelalderby med stejle gader og en hidtil uset mængde vinbarer, vinhandlere, restauranter og caféer. Der er en meget speciel stemning i byen der bærer præg af, at her kommer folk, der interesserer sig for vin, mad og idet hele taget kultur.

Se dine muligheder for bolig her
KLIK HER

San Filippo, 6 pers. Lejlighed på første sal. Man går direkte ind i det elegante og rustikke køkken / spise-området, hvor et stort bord med plads til alle lejlighedens gæster fylder godt op rummet. Spisebordet er placeret i åben forbindelse med køkkenet, så lejlighedens gæster kan van være med på et glas vin, mens der produceres store smagsoplevelser ved komfuret. Der er ligeledes åben forbindelse til stuen, hvor et stort antal bøger og cd’er samt tv og musikanlæg sammen med de behagelige møbler giver en helt egen stemning af ro, eksklusivitet og hjemlig hygge. Fra stuen fører et par trin op til lejlighedens ene soveafdeling, hvor man ned ad gangen finder et soveværelser med dobbeltseng samt det ene badeværelse. Videre er der et mindre gennemgangsrum med en enkelt seng, der ikke er indregnet i lejlighedens kapacitet. Endelig er der på i denne afdeling indrettet et værelse med afslapningsrum med stort tv med high tech surround-sound. Fra køkken / spiseområdet fører, i modsat retning af den første soveafdeling , en fordelingsgang med ligeledes to soveværelser – det ene med dobbeltseng det andet med to enkeltsenge samt badeværelse. Lejlighedens indretning er ideel for eksempelvis to familier, idet soveafdelingerne ikke ligger klods op ad hinanden, men har køkken /spiseområdet som kernepunkt.

Sant' Antimo, 4 pers. Lejlighed på første sal over smagerummet. Man går direkte ind i stuen, der med sin bogreol, komfortable møbler, tv og musikanlæg sætter stemningen. Videre er der et veludstyret køkken inden man går ind i soveafdelingen, der består af to soveværelser med dobbeltsenge samt badeværelse midt i mellem dem. Hele lejligheden bærer præg af rustik elegance og de synlige terracotta-tagsten giver da også den rette stemning af det ægte Toscana. Der er udenfor mulighed for at opholde sig ganske ugenert på verandaen, der fra trappen på gårdspladsen leder op til lejligheden.

Le Coste, 2 pers. Stor lejlighed oven over smagerummet. Man går ind i et stort rum, der både danner rammen  om det afslappede opholdsrum, samt et trin op til det store spisebord. Der er stort, eksklusivt badeværelse med jacuzzi samt stort soveværelse, der med sin enorme skabsvæg giver plads til at medbringe hele sin garderobe. Husets køkken er meget veludrustet og ligger separat ved siden af spiseområdet. Lejligheden fremstår meget luftig, rustik og elegant med det ægte touch af Toscana. Der er fra verandaen enestående kig til poolen. Og så må man ikke glemme den enestående udsigt over de blødt bølgende bakker samt alle druerne der hænger på rad og række så tæt på, at man oplever produktionen på nærmeste hold.

Panel Footer
*/ ?>
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 100 km

Indkøb - Afstand 4 km

Restaurant - Afstand 4 km

Lufthavn Firenze 120 km

Nærmeste større by Montalcino 4 km

Pool

Trådløs internet

Internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Grill

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES MIN. 3 NÆTTER

Pris anført pr. nat

Depositum: hhv. 350/ 300/ 200EUR

Slutrengøring: hhv. 150/100/50 EUR

Varme: 15 - 30 EUR/dag

Leje af stort smagerum inkl. stue, toilet og køkken: 350 EUR/dag

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson Højsæson
4575 DKK 4575 DKK 4575 DKK
3975 DKK 3975 DKK 3975 DKK
3500 DKK 3500 DKK 3500 DKK
2500 DKK 2500 DKK 2500 DKK
2175 DKK 2175 DKK 2175 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133