Toscana

Villa, 14 pers.

[Ref nr. 530243]

Romantisk og gennemlækker villa i det sydlige Toscana

Det er både nemt og svært at se, at villaen her oprindeligt er fra fra 1700-tallet. Med nænsom og sikker hånd er villaen i det smukke, sydlige Toscana renoveret til en meget moderne og romantisk villa. Med beliggenheden ved Val d'Orcia, som UNESCO for længst har sat på verdensarvslisten, mellem vinmarker, olivenlunde kastanje- og bøgetræer, er villaen et særdeles godt bud på en lækker feriebolig i de smukkeste og roligste omgivelser.

Romantik og plads til begejstring - også i restauranten

Der er masser af plads i villaen her i det sydlige Toscana. Her er anvendt naturens materialer til at restaurere boligen. Desuden er boligen proppet med interiør i den romantiske stil. Her er ikke overladt noget som helst til tilfældighederne. Der er således komfort for alle pengene - og til alle husets gæster. Og hvad der ikke er i huset, er i meget kort afstand herfra. Her finder man nemlig intet mindre end en lille privat restaurant, der eksklusivt er forbeholdt villaens gæster. Ud over - naturligvis - at anvende områdets fantastiske råvarer, er kokken særlig opmærksom på vegetariske, veganske, glutenfri og allergivenlige menuer. Og vil man andet end bespises, er der mulighed for kokkekurser og pizza-parties.

Også romantik i haven

Ikke bare villaen i det sydlige Toscana er romantisk. Hele vejen rundt om haven finder man skyggefulde lunde samt masser af oliven- og frugttræer. En trappe fører ned til poolen med romerske trin, der er 15 meter lang . Der er bekvemme møbler rundt om poolen samt et overdækket område til at krybe i ly for den nådesløse sol. Når mørket falder på, vil hhv. stearinlys og elektrisk lys omdanne området ved poolen til et magisk sted at spise, sippe et glas vin eller bare søge ned for at kigge stjerner. Videre vil man i haven finde områder med bord og stole, bekvemme solstole, legehus- og redskaber samt - naturligvis - en kulgrill.

En stor villa - opdelt til alles bedste

Den romantiske og gennemlækre villa i det sydlige Toscana er opdelt i fem uafhængige områder, således at man både kan holde ferie sammen, men også sikre sig privatsfærde og ophold i boligen efter interesse. På nederste etage er huset indrettet med spisestue med plads til alle husets gæster. I umiddelbar forlængelse heraf er køkkenet placeret. Køkkenet er fuldt udstyret med ovn, komfur, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser samt vinkøleskab. Fra køkkenet er der direkte udgang til haven og pool-området. Videre på nederste etage er der en lounge med bekvemme møbler og tv. Fra loungen er der udgang til terrasse med pergola og møbler til otte personer - perfekt til en aperitif en varm sommereftermiddag. Der er udsigt over poolen fra ude-loungen. Endelig er der på nederste niveau fem soveværelser opdelt i to zoner for at få så megen ro som muligt. Fire af de fem soveværelser har badeværelser en-suite. Det sidste soveværelse er indrettet med to  enkeltsenge og egner sig bedst til to børn.

Overetage med eksklusiv udsigt og masser af ekstra services

Husets øverste etage er indrettet med endnu en lounge. Her er der plads til at alle kan slænge sig i bekvemme møbler - evt. for at se satellit-tv eller bare dovne den i en sol-pause. Videre er der udgang til overdækket terrasse, hvorfra man har udsigt over det smukke område. På øverste etage er videre indrettet med to soveværelser med dobbeltsenge - begge med badeværelse en-suite. Det ene badeværelse har badekar. Ved ankomst til villaen vil man blive budt velkommen med middag den første aften. Der er rengøring alle hverdag under opholdet - to gange om ugen er der skift af håndklæder. Dog skiftes pool-håndklæderne hver anden dag. der ud over er der mulighed for en masse ydelser mod tilkøb. Der er mange muligheder for forskellige services udi mad; både alle måltider i villaen og i restauranten samt diverse madkurser. Tilkørslen til villaen sker ad ca. én km jævnt stejl grusvej. Det tilrådes ikke at foretage tilkørslen i lav sportsvogn. Her vil som minimum en almindelig bil være at foretrække.

De store vines baghave - og andre oplevelser

Alene beliggenheden i det sydlige Toscana, vil nok skabe en vis interesse blandt vininteresserede. Der er nemlig fra den romantiske og gennemlækre villa ikke langt til to af Italiens absolut vigtigste vinbyer, nemlig hhv. Montepulciano og Brunello-byen Montalcino. Er man bare en anelse vininteresseret, kan man derfor med fordel starte bilen og opleve de to berømte byer. Er man også til andre former for kultur, er der store oplevelser at hente i Siena, Arezzo og Cortona - alle beliggende i bekvem køreafstand. Er man mere orienteret i retning f spa og wellness, er der bare to km til San Casciano dei Bagni, der er berømt for netop sine termiske bade og kursteder. Der er med andre ord lagt op til ferie med alt inden for nydelse og velvære på alle plan.

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 2 km

Restaurant - Afstand 20 m

Lufthavn Rom Fiumicino 180 km

Nærmeste større by Arezzo, 80 km

Pool

Opvarmet pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Tørretumbler

Grill

Antal soveværelser 7
Dobbeltsenge 6
Enkeltsenge 1

Antal badeværelser 7
Heraf en-suite badeværelser 6

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 1000 EUR kontant

Slutrengøring: 250 EUR

Aircondition: 0,7 EUR/kWh (normalt anvendes for 250 - 300 EUR/uge)

Opvarmning af pool: pris efter ønsket temperatur og varighed

Ekstra rengøring: 16 EUR/time

Vælg bolig
Lavsæson 06.01.2024 - 04.05.2024
12.10.2024 - 21.12.2024
Mellemsæson 04.05.2024 - 01.06.2024
10.08.2024 - 12.10.2024
21.12.2024 - 10.01.2025
Højsæson 01.06.2024 - 10.08.2024
74.275 DKK 90.000 DKK 119.425 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133