Toscana

Villa, 8 pers.

[Ref nr. 560815]

Moderne og komfortabel villa med privat pool syd for Pisa

Der er fra Pisa, en af Toscanas klassiske kulturbyer, under 50 km. til den moderne og komfortable villa med privat pool. Det er langt nok til, at man kommer ned i området, hvor man virkelig finder ro og balance. Alligevel er der ikke længere til byen med Det skæve Tårn og andre kulturelle perler, end at man inden for kort tid kan møde et væld af store oplevelser og begivenheder.

Den moderne og komfortable villa er et godt bud på en feriebolig i Toscana, hvis man dels vil have ro og privatliv og samtidig være i området med masser af oplevelser. Vejen til Pisa er kort – under 50 km og fortsætter man bare en smule længere nordpå – i alt ca. 60 km, når man Lucca. Vælger man at køre mod øst, ca. 70 km, kommer man til Toscanas hovedstad og en af Italiens allervigtigste byer: Firenze.

Men måske er det slet ikke de store, klassiske kulturbyer man er her for, men netop den ro, man kan finde på landet i området syd for Pisa og nord for Siena. Her er da også masser at give sig til – hvis man absolut skal lave noget. Der er for eksempel her i området, man finder nogle af de berømte middelalderbyer som San Gimignano og Volterra. Der er masser af små, hyggelige landsbyer og masser af åndehuller i naturen. Man kan bevæge sig rundt i eget tempo og måske besøge en vingård eller to, stoppe hos en slagter og handle stort og småt i de mange supermarkeder og købmandsbutikker, man møder. Dagen kunne såmænd også hurtigt gå med en hel masse ingenting i den moderne og komfortable villa med privat pool.

Til den moderne og private villa syd for Pisa er der en stor have, hvor man sagtens kan bruge tiden på leg og boldspil. De fleste vil nu nok mene, at højdepunktet er den private pool på 12 x 6 meter, der stjæler tiden. Men have er også mere til mere end leg. Der er anlagt en gazebo, hvor under man finder spisebord og store til udendørs spisning. Endelig er der en træfyret pizzaovn og et bbq-område, så hvis man har råvarerne hjemme, kan man fint lave et vaskeægte, toscansk måltid.

Den moderne villa syd for Pisa er i to plan. Nederst er boligen indrettet med entre, der leder til stor opholdsstue med komfortable møbler, satellit-tv, åben brændeovn og spisebord- og stole. Videre er der på stueniveau veludstyret køkken med ovn, komfur, køle- og fryseskab, opvaskemaskine og kaffemaskine. I køkkenet er der desuden mindre spisebord, ligesom husets vaskemaskine har fået plads her. Endelig er der badeværelse med bruseniche på stueplan. Der er direkte udgang til have med pool. På øverste etage er villaen indrettet med endnu en stue samt fire soveværelser: et soveværelse med to enkeltstående franske senge, to soveværelser med dobbeltsenge samt et sidste soveværelse med to enkeltsenge. Endelig er der på øverste etage badeværelse med bruseniche samt et ekstra toilet med håndvask.

Ud over de nævnte og kendte kulturbyer i området her syd for Pisa, er der i området masser af småbyer. Nærmeste landsby er Legoli, der ligger ca. to kilometer væk. Her vil man kunne finde et par madbutikker. Tre kilometer fra den moderne og komfortable villa med privat pool finder man byer som Forcoli/Peccioli, hvor udvalget er noget større. Ni kilometer fra huset finder man Pontedera. Her er der nu tale om en decideret by, hvor man vil møde et endnu større udvalg af handel og indkøb. Der er altså i området masser af muligheder for at sammensætte en ferie efter egne ønsker og behov. Hvad enten man er til masser af oplevelser, afslapning og hygge i ferieboligen eller måske en kombination af begge dele.

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 2-3 km

Restaurant - Afstand 2-3 km

Lufthavn Pisa 45 km

Nærmeste større by Pontedera 9 km

Pool

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 4
Dobbeltsenge 2
Enkeltsenge 2

Antal badeværelser 2

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 500 EUR kontant

Slutrengøring: 150 EUR

Barneseng: gratis på anmodning

Vælg bolig
Lavsæson 23.09.2023 - 14.10.2023 Mellemsæson 13.05.2023 - 24.06.2023
02.09.2023 - 23.09.2023
Højsæson 24.06.2023 - 02.09.2023
13.275 DKK 21.875 DKK 29.975 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133