Toscana

Villa, 8 pers.

[Ref nr. 552215]

Middelhavet, Viareggio og Lido di Camaiore: bekvem, moderne villa

Med bare 12 kilometer til Middelhavet ved Viareggio og Lido di Camaiore og en helt igennem bekvem og moderne villa, kan ferien næsten ikke gå galt. Hvis man mangler alternativer til de klassiske feriedyder som strand, pool og generel afslapning, kan med især glæde sig til ferie her. For her er ikke bare bekvemme og lækre faciliteter -  i kælderen findes masser af underholdning i form at bordfodbold, billard, Dolby Cinema Surround system, samt komplet karaokeanlæg og musikinstrumenter.

Villaen ved Middelhavet, Viareggio og Lido di Camaiore er i tre plan og omgivet af have og terrasser hele vejen rundt. Det der nok i første omgang fanger opmærksomheden, er de mange bekvemme møbler, der er placeret rundt om den moderne villa. Desuden er poolen også en smule anderledes end mange andre. Det er nemlig muligt at overdække bassinet, så man i yderperioder kan anvende poolen med tempereret vand. Og er det ikke nok, er det muligt at opvarme vandet til 25 grader. Om aftenen kan gæster i villaen nyde svømning med otte forskellige lysindstillinger. Ud over de mange bekvemme møbler som lænestole og sofaer, er der også stor grill og spiseplads til middage under solen – eller overdækket af parasoller.
Et kig inden døre i de i alt 270 kvm. afslører ligeledes, at her er tale om både bekvem og moderne villa ved Middelhavet, Viareggio og Lido di Camaiore. Selv om stilen synes umiddelbart klassisk, er huset fyldt med alle tænkelige faciliteter. Kælderen er udstyret med hjemmebiograf med Dolby Surround sound, musikinstrumenter som trommesæt og keyboard samt sanganlæg til karaoke. Desuden er der i kælderen et køkken med ovn, køle & fryseskab samt opvaskemaskine samt bardisk. Endelig er der i kælderen badeværelse med bruseniche samt vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. Adgang til kælderen kan ske både fra husets stueplan og ude fra. Der er Wi-Fi over alt i huset og alle soveværelser er udstyret med tv.
Stueetagen indeholder stor opholdsstue med åben brændeovn og satellit-tv, spiseafdeling samt fuldt udstyret køkken md ovn, køle- og fryseskab, opvaskemaskine og kaffemaskine. Desuden er der soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruseniche. På øverste etage er der tre soveværelser; to med hver to enkeltsenge, private badeværelser med hydromassage-brusere og sauna, samt master-soveværelset; i praksis en suite med åben brændeovn, dobbeltseng samt badeværelse med bruseniche samt stort jacuzzi badekar. Med alle husets bekvemme faciliteter og kompromisløse interiør, skal man på forhånd have bestemt at besøge Middelhavet ved Viareggio og Lido di Camaiore – ellers er der fare for, at man bliver hængende i huset hele ferien.
Hvis man dog bevæger sig udenfor grunden, er der ikke mange skridt til nærmeste bar og pizzeria. Desuden er der i Camaiore – ca. tre kilometer fra villaen, et varieret udbud af forretninger. Middelhavet lokker med masser af fine oplevelser. Kortest er der til Viareggio og Lido di Camaiore, men der er mange store oplevelser inden for kort køreafstand. For eksempel er der ca. 70 kilometer til de verdensberømte fem byer; Cinque Terre i Ligurien. Lucca er bare 25 kilometer væk – Pisa ca. 40. alt i alt er der masser at opleve inden for kort afstand – hvis man altså kan løsrive sig fra den bekvemme og moderne villa.
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 12 km

Indkøb - Afstand 3 km

Restaurant - Afstand 20 m

Lufthavn Pisa 40 km

Nærmeste større by Lucca 25 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Tørretumbler

Grill

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRAG - LØRDAG

Funktionen Vis på kort angiver ikke den præcise adresse, men en antydning af boligens placering.

Depositum: 700 EUR

Slutengøring: 250 EUR

Vælg bolig
Lavsæson 08.01.2022 - 25.06.2022
03.09.2022 - 24.12.2022
Mellemsæson Højsæson 25.06.2022 - 03.09.2022
24.12.2022 - 07.01.2023
26.950 DKK - 34.700 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133