Toscana

Luksusboliger, 2 -8 pers.

[Ref nr. 500282]

Medici luksusboliger ved Grassina, Firenze

Et sjældent eksklusivt vue over det smukke vin-land ved Grassina og ind over Firenze, er bare en del af, hvad fem selvstændig, meget eksklusive luksusboliger kan byde på. Det tidligere vagttårn – senere kloster – har gennem generationer tilhørt familien, der ejer og driver en af områdets gamle Medici villaer. De fem boliger er et unikt eksempel på, hvordan antikt og allernyeste teknik kombineres til virkeligt luksuriøse og komfortable forhold.

Der er bare ti kilometer til hovedstaden i Toscana, Firenze, der er én af de absolut mest interessante byer i Italien. Hele området ved Grassina, Firenze er et område, hvor Medici-dynæstiet i sin tid opførte en række luksusboliger til eget brug. Hvis man er blot en anelse historisk og arkitektonisk interesseret, vil man formentlig finde området meget interessant. Om ikke andet kan man spadsere en tur op til hovedbygningen ca. en kilometer væk, hvor man kan se den smukke og historiske bygning, Villa Medicea di Lilliano med den fantastiske have og de antikke kalkmalerier – og så kan man samtidig smutte en tur i kælderen og smage på den vin, der i dag produceres på stedet.

De fem Medici luksusboliger, La Torre Residence ved Grassina, Firenze er alle i flere plan og efterlader ingen ønsker. Boligerne er luftige og særdeles komfortable med air condition og fuldt udstyrede køkkener med alle faciliteter, eksklusivt service og særdeles bekvemme møbler. Alle badeværelser er med det nyeste og mest funktionelle armatur og er opbygget så de fremstår overordentligt luksuriøse på den smagfulde måde. Alle sæber og cremer er fra anerkendte parfumerier, farver er afstemte, sengelinned og puder specielt udvalgte og møbler specielt indkøbt efter den udarbejdede indretningsstrategi. Næsten alle soveværelser har privat badeværelser og over alt; i huset, på terrassen og ved poolen, er der fuld wi-fi-dækning. Alle boliger har egen vaskemaskine, tørretumbler samt strygejern- og bræt. Der er således tale om boliger, der komfort- og interiør-mæssigt ligger over normal standard.

Den grundlæggende holdning fra udlejer af disse Medici luksusboliger er, at her kan stort et alle ønsker indfries. I hvert fald er serviceniveauet af en sjælden karat. Der tilbydes en bred vifte af services begyndende med levering af vin, vand, fødevarer og egne, økologiske grøntsager, over kokkeskole, in-house kok til concierge service og guidede ture i Firenze, det geografiske område Chianti eller rundvisning i Villa Medicea di Lilliano. Alle ikke-beskrevne ønsker forsøges efterlevet. De fem luksusboliger har dejligt ude-område med bord, stole og parasoller og deler en pool, der ligger i den dejlige have. Fra terrasse-området og den forreste have er der uhindret udsigt til Firenze. Man ser for eksempel kuplen på Duomo, domkirke i Firenze, der er verdens største.

 

 

Se dine muligheder for bolig her
KLIK HER

Villa Ferdinando, 4+2 pers. Medici luksusbolig ved Grassina, Firenze med to soveværelser med med en-suite badeværelser – det ene med walk-in bruseniche, det andet med badekar i fuld størrelse. Sove- og badeværelser er på første etage. På stueplan en stue med komfortable møbler, tv og dobbelt sovesofa. Spisekøkken med bord og stole til seks personer. Fra stuen er der mulighed for at åbne til naboboligen, Villa Vincenzo, hvis de to boliger bookes sammen.

Villa Vincenzo, 6+2 pers. Medici luksusboliger ved Grassina, Firenze med tre soveværelser. Master-soveværelset er med en-suite badeværelse med dobbelt walk-in bruser. De to øvrige soveværelser deler det andet badeværelse, der også har walk-in bruserum. Sove- og badeværelser er på første etage. På stueplan finder man entré med mulighed for at åbne til naboboligen, Villa Ferdinando, hvis de to boliger bookes sammen. Videre er der opholdsstue med komfortable møbler, tv og dobbelt sovesofa. Fra stuen er der videre adgang til spisestue med bord og stole til otte personer. Herfra går man via grovkøkken ind i det yderst veludstyrede og moderne køkken, der kan aflukkes med skydedør.

Villa Clementina, 6+2 pers. Den største og mest aristokratiske Medici luksusbolig ved Grassina, Firenze med usædvanlig spændende og eksklusiv indretning med privat vinkælder og i tårnet et soveværelse med 360 grades udsigt og en-suite badeværelse med dobbelt walk-in bruserum. Etagen under indeholder soveværelse har enestående badeværelse med dobbelt walk-in badeværelse og badekar i fuld størrelse. På samme etage endnu et soveværelse med dobbelt walk-in bruserum. På nederste etage er der meget komfortabel opholdsstue med tilstødende tv-lounge. Spisestuen er adskilt fra det store, veludstyrede køkken, hvor fra der kan serveres via en åbning i skabsvæggen. Fra spisestuen er der adgang til terrassen.

Villa Alessandro, 4+2 pers. Medici luksusbolig ved Grassina, Firenze med to soveværelser med en-suite badeværelser – begge med badekar i fuld størrelse. Sove- og badeværelser er på første etage. På nederste etage finder man åben-plan køkken og stue med spisebord- og stole, sovesofa og tv samt udgang til terrasser på begge sider. Den private terrasse vender ned mod haven med poolen. Fra stuen og første etage er der mulighed for at åbne til naboboligen, Villa Diletta, hvis de to boliger bookes sammen.

Villa Diletta, 2+2 pers. Den mindste Medici luksusbolig ved Grassina, Firenze. På nederste etage finder man åben-plan køkken og stue med spisebord- og stole, sovesofa og tv samt udgang til terrasser på begge sider. Den private terrasse vender ned mod haven med poolen. På øverste etage finder man dejligt, lyst soveværelse samt en-suite badeværelse med dobbelt bruserum. Der er fra denne etage mulighed for adgang til naboboligen, Villa Alessandro, hvis disse bookes sammen.

Panel Footer
*/ ?>
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 74 km

Indkøb - Afstand 1 km

Restaurant - Afstand 1 km

Lufthavn Firenze 20 km

Nærmeste større by Firenze 10 km

Golf - Afstand 5 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Tørretumbler

Rengøring inkluderet

Turistskat pålægges

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES MIN. TRE NÆTTER

Prisen er anført pr. dag/lejlighed for det førstnævnte antal gæster.

Sovesofa, 2 pers: 50 EUR/nat

Slutrengøring inkluderet - kræver dog, at boligen efterlades i pæn stand

Kæledyr: 100 EUR

Vælg bolig
Lavsæson 01.01.2018 - 30.04.2018
01.11.2018 - 31.12.2018
Mellemsæson 01.05.2018 - 31.05.2018
01.10.2018 - 31.10.2018
Højsæson 01.06.2018 - 30.09 2018
1775 DKK 2500 DKK 2950 DKK
2625 DKK 3700 DKK 4375 DKK
2625 DKK 3700 DKK 4375 DKK
1775 DKK 2500 DKK 2950 DKK
1175 DKK 1675 DKK 2125 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133