Toscana

Villa, 15 pers.

[Ref nr. 553216]

Luksusvilla tæt på både Lucca og Pisa med panoramisk udsigt over Middelhavet

Det er vist ikke overdrivelse at bruge ordet luksus om denne bolig tæt ved Camaiore. Både indvendig og udvendig er stilen overdådig, og det er svært ikke at føle sig næsten kongelig i de pragtfulde omgivelser.

Med en flot panoramaudsigt og tæt på Middelhavet og smukke byer som Lucca og Pisa mangler der bestemt ikke noget. Heller ikke aircondition, for det er der naturligvis også i luksusvillaen.

Et liv i luksus
Foruden poolen, som er uundværlig i sommervarmen, er der et enormt stort udendørsområde, som bare venter på, at man slentrer en tur igennem det. Den 8000 kvadratmeter store velholdte have byder på bade fontæner og en rummelig terrasse med grill. Her er mulighed for skygge og en fantastisk smuk udsigt med kig til Middelhavet, Cinque Terre og de toscanske øer. I haven finder man også alverdens frugttræer – mandarin, appelsin, kiwi og pærer.

Inden for i den store villa er der for alvor skruet op for det ekstravagante. Med fresco-malerierne på væggene og det luksuriøse møblement er det næsten til at tro, man befinder sig på et slot.

Derudover kommer der rengøring udefra fire timer om ugen (tirsdage og torsdage), og det er muligt både at købe ekstra rengøring eller en, der kommer og laver mad.

Kort til kulturbyer
Når man har følt sig helt royal et stykke tid og har fået nok af luksus, kan man godt trænge til at komme ud og se virkeligheden i øjnene. I Lucca er der rig mulighed for at få sig en på opleveren. Den kulturelle by byder på både mode og historie, moderne caféliv, sublime restauranter og vinbarer.

Skal man have krydset det ikoniske billede ved det skæve tårn i Pisa af på sin bucket-liste er her heller ikke langt. Og så har Pisa selvfølgelig også en masse andet at byde på end det berømte tårn.

… eller man kan fortsætte luksuslivet ved at tage i spa i Montecatini Terme.

Afstand:

  • Indkøbsmuligheder – 2 km
  • Pietrasanta – 3 km
  • Camaiore – 6 km
  • Pisa eller Lucca – 30 km
  • Montecatini Terme – 60 km
  • Cinque Terre – 60 km
  • Firenze – 105 km

Mange værelser med aircondition
Har man tilbragt en dag i for eksempel Pisa, Lucca eller Firenze, har man fortjent at kaste sig ned i sengen på et af de overdådige værelser og nyde, at der findes aircondition. Det er installeret i alle værelser på anden sal.

Den store villa på 700 kvadratmeter er i tre plan.

Stueetagen: Her træder mand ind i en stor hall. Det store køkken indeholder køle-/fryseskab, professionel ovn, opvaskemaskine, mikroovn, espressokande og ismaskine og fra køkkenet er direkte adgang ud.

Et par trin ned er der spisestue og rum med billardbord. Et par trin op finder man et badeværelse med bruser.

Første sal: Her er en stue, en-suite med opholdsstue og dobbeltseng med badeværelse med badekar. Der er også to andre dobbeltværelser med hver sit badeværelse med bruser og toilet.

Anden sal: På øverste etage er der satellit-tv i den ene af de tre stuer og vaskerum i forbindelse med en anden af dem. Der er tre soveværelser med dobbeltseng, hvoraf der er en ekstra enkeltseng på et af værelserne. Et af den har en-suite bruserum. Der er derudover tre badeværelser også med bad på denne etage.

Der er også en selvstændig lille etværelses lejlighed på 120 kvadratmeter, som man kan leje på forespørgsel. Det er en restaureret gammel mølle og har et køkkenhjørne, ildsted, stuemøblement med tv og dobbeltseng. Badeværelset har både bruser og toilet.

I hver af værelserne er der – selvfølgelig, fristes man til at sige – minibar. Og der er også hårtørrere.

Ved kysten
Bevæger man sig ud fra de overdådige gemakker er der kun få skridt ned til den private pool, som man kan springe i eller blot bruge til at køle fødderne, mens man nyder solen på kanten af bassinet.

Og har man ligget længe nok ved poolen, der ikke langt til kysten. Skulle man nu føle brug for at indånde lidt af den friske havluft fra Middelhavet, hvis ikke udsigten til det fra villaen er nok.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 6 km

Indkøb - Afstand 2 km

Restaurant - Afstand 2 km

Lufthavn Pisa, 30 km

Nærmeste større by Lucca/Pisa, 30 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 7

Antal badeværelser 7

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 1500 EUR

Slutrengøring: 300 EUR

El: inkl. op til 450 kWh. Her over 0,45 EUR/kWh

Barneseng: 50 EUR

Kæledyr: på anmodning

Vælg bolig
Lavsæson 01.04.2023 - 29.04.2023
30.09.2023 - 04..11.2023
Mellemsæson 29.04.2023 - 01.07.2023
02.09.2023 - 30.09.2023
Højsæson 01.07.2023 - 02.09.2023
53.775 DKK 71.525 DKK 93.775 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133