Toscana

Villa, 14-18 pers.

[Ref nr. 550202]

Lucca: Stor villa med pool i Segromigno in Monte

Det er ganske få villaer, der er beriget med både en dejlig pool, udendørs, overdækket jacuzzi og en helt uspoleret udsigt over Lucca. Dette er dog netop hvad Villa Mennone i Segromigno in Monte kan prale af. Her – et kvarters kørsel fra centrum af skandinavernes yndlingsby; Lucca, finder man en villa med pool, der både har bevaret al oprindelig charme i sit rustikke udtryk samt tilføjet moderne komfort på en helt naturlig måde. Helt enkelt er det bare godt at være her!

Villa Mennone i Segromigno in Monte har ikke altid været en villa med pool – det er det blevet inden for de senere år. Til gengæld har villaen ligget her i bakkerne uden for Lucca siden ca. 1600, hvor den har fungeret som bolig for nogle af områdets bønder. Der er selvfølgelig sket meget, men det er stadig den rustikke fremtoning, der er herskende. Her vil man således ikke føle, at man ikke tør være – huset er vant til at blive brugt, hvilket giver det et autentiske og patineret præg.
Villaen i Segromigno in Monte ved Lucca er i to plan og komfortabelt for 14-18 gæster fordelt på 9 soveværelser – alle med aircondition. I alt er der ca. 400 kvm. fordelt på de to etager. Der til skal lægges den store overdækkede terrasse, hvor alle gæster kan spise ved ét langt bord, eller fordele bordene efter behov. Det er netop her, men vil opleve, at man bor i en særdeles rummelig villa med pool.
Villaen med pool i Segromigno in Monte ved Lucca indeholder på stueplan køkken med stort gaskomfur med fem ringe. Desuden er der oven, mikrobølgeovn, amerikansk køleskab med is-maskine samt opvaskemaskine – foruden hvad der hører til i et velassorteret, italiensk køkken. Fra køkkenet er der direkte adgang til husets store spisestue, der med langbord til 18 personer kan samle selskabet inde – hvis middagen ikke nydes uden for. Videre på stueplan finder man stor opholdsstue med tv og bar med kaffemaskiner. Endelig er der på stueplan to badeværelser samt et soveværelse med dobbeltseng.
På første etage finder man husets øvrige otte soveværelser; seks med dobbeltseng, et med to enkeltsenge samt et soveværelse med én seng. Desuden finder man tre badeværelser med bruseniche samt et badeværelse med badekar. Endelig er der på øverste etage opholdsstue med komfortable sofaer, satellit tv / dvd-afspiller samt rundt bord til ex. kortspil. Der er ingen tvivl om, at netop denne villa med pool i Segromigno in Monte ved Lucca dækker de flestes behov i forhold til komfort og plads.
Villaens udendørs-område er en historie for sig. Der er til denne villa med pool i Segromigno in Monte ikke mindre end 4000 kvm. indhegnet grund. Langs hele huset løber verandaen, der med masser af stole og borde, giver rige muligheder. Den runde pool, 10 meter i diameter og 1,60 meter dyb, giver masser af muligheder for leg og bevægelse. Bliver solen for nådesløs, kan man rejse sig fra solstolene og søge under pergolaen, samtidig med, at man stadig holder øje med aktiviteterne i vandet. Eller man kan trække sig endnu et par skridt tilbage og lade sig forkæle at jacuzziens hydromassage, der kan massere op til fem personer af gangen. For de der venter på, det bliver deres tur, er der et par høje stole og et bord, hvor man kan nyde en kold Aperol Spritz eller et glas stimulerende hvidvin.
Videre i haven til den private villa med pool i Segromigne in Monte finder man legeredskaber til børn, bordtennisbord, volleyballbane samt en træfyret – helt original og autentisk pizzaovn. Desuden er der opbygget en sten-grill, så der skulle være alle muligheder for at leve på ægte italiensk. Det, der dog er hele ferieboligens juvel, er den totalt uspolerede udsigt over Lucca. Man har fra veranda, have og pool uhindret udsigt til byen – både i dagtimerne, når solens stråler bader Lucca i lys, og om aftenen, når byens lys tændes, og hele området fremstår som en illusion. Det er det bare ikke – den er god nok: Livet leves rigtig godt her! Der er ca. 35 km til Pisa og omkring det dobbelte til Toscanas hovedstad: Firenze.
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 45 km

Indkøb - Afstand 1 km

Restaurant - Afstand 1 km

Lufthavn Pisa 50 km

Nærmeste større by Lucca 7 km

Golf - Afstand 

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Grill

Antal soveværelser 9
Dobbeltsenge 8

Antal badeværelser 5

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG - dog fleksiblet i mellem- og lavsæson

Depositum: 500 EUR

Slutrengøring: 200 EUR

El (incl. aircondition): 250 EUR

Evt. varme: efter forbrug

Pool-håndklæder inkluderet i lejemålet

Barneseng- og stol: uden beregning

Vælg bolig
Lavsæson 01.01.2023 - 03.06.2023
30.09.2023 - 31.12.2023
Mellemsæson 03.06.2023 - 01.07.2023
26.08.2023 - 30.09.2023
Højsæson 01.07.2023 - 26.08.2023
28.475 DKK 34.250 DKK 43.675 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133