Toscana

Lejligheder, 2-6 pers.

[Ref nr. 500152]

Ferielejligheder v. Ponte Vecchio, Firenze – renæssancens højborg

Ferielejlighed ved Ponte Vecchio - midt i Firenze - en af verdens fineste, mest moderne og historisk interessante byer, i huset der rummer syv selvstændige, antikke og elegante lejligheder er en helt unik oplevelse. Kvarteret, Diladdarno, er fascinerende og bestemt ikke kedeligt. Her findes trattorie og typisk lokale restauranter i hobetal. Videre er det et kvarter med masser af små, spændende butikker og arbejdende kunsthåndværkere. Her får man det ægte Firenze helt ind under huden – alt er lige ved hånden.

Ferielejlighederne i Firenze er kun tre minutters gang fra Ponte Vecchio, hvorfra man spadserer ned i byen, der summer af liv, turister og renæssance overleveringer. På under 10 minutter er man på Piazza Duomo, der tager pusten fra enhver – uanset om man har været her før. Ved siden af finder man Uffizi galleriet der indeholder en af verdens største og fineste renæssancekunstsamlinger. Det siges, at Italien rummer ca. 90 % af verdens kunstskatte. Af dem er 90 % i Firenze. Alene piazza’en udenfor galleriet er værd at besøge. Her er altid liv og glade dage - og masser af små, listige steder. Firenze er på én gang en hektisk storby med en meget afslappet, men selvbevidst befolkning der udmærket er klar over, at de bor i en af verdens mest interessante byer.

Alle ferielejligheder i residencen er restaurerede med særlig opmærksomhed på de arkitektoniske detaljer og er alle møbleret med antikke møbler. Der er installeret Wi-Fi og air condition samt vaskemaskine i alle lejligheder ligesom man i hver enkelt lejlighed vil finde digitalt tv. På anmodning vil man få udlejeret strygejern- og bræt. Der vil være betjent reception min. seks timer dagligt.
Hver enkelt ferielejlighed er opkaldt efter storhedstidens adelige familier og deres nærmeste (elskerinder). Der tilbydes en bred vifte af services – fra daglig skift af sengelinned og håndklæder, daglig rengøring, vask- og strygeservice og morgenmad i ferielejligheden over børnepasning og indkøb til beauty-service, kokkekurser og privat kok i lejlighederne. Endelig er der mulighed for private, guidede ture i Firenze, chauffør-service samt concierge-service. En helt speciel service You Go arrangerer, er en byvandring i Firenze med svensktalende guide. Her er det muligt at komme ind bag kulissen i mange arbejdende værksteder, skoler for mode og design samt nogle utroligt spændende og personlige shoppingture i specialbutikker. Turene kan arrangeres for grupper fra to til otte personer. 
Se dine muligheder for bolig her
KLIK HER
Bianca Capello, 2+2 pers., 33 kvm. Lejlighed på stueplan. Lejligheden indeholder dobbeltseng på hems med hvælvede og orginale 1400-tals fresco-bemalede mure. Der er garderobe på hemsen. Nederste afdeling indeholder veludstyret køkken, spisebord- og stole samt dobbelt sovesofa. Endelig er der badeværelse med bruseniche.
 
Francesco De’ Medici, 2+2 pers., 54 kvm. Lejlighed på stueniveau. Lejligheden er ét stort rum med rå, kalkede mure, køkken- og spiseafdeling, dobbeltseng (to enkeltsenge på anmodning) samt komfortabel sovesofa. Der er badeværelse med bruseniche. Lejligheden er velegnet for kørestolsbrugere.
 
Clarice, 4+2 pers., 80 kvm. Lejlighed på første etage med 1500-tals fresco-bemalede mure. Lejligheden har stor, luftig stue med tekøkken ”gemt” i et træskab. Der er i stuen dobbelt sovesofa samt andre komfortable møbler. Desuden er der soveværelse med dobbeltseng og to store vinduer, luftigt badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. På øvre niveau findes endnu et soveværelse med dobbeltseng (enkeltsenge på anmodning) samt badeværelse med bruseniche.
 
Lorenzo il Magnifico, 4+2 pers.,83 kvm. Lejlighed på første etage med stue / spiserum samt mindre køkken, der åbner til husets eneste gårdhave. Der er endvidere mindre vaskerum med vaskemaskine. Der er soveværelse med dobbeltseng, lounge med dobbelt sovesofa samt badeværelse med badekar. På hemsen finder man to enkeltsenge og skabsvæg, badeværelse med brusekabine samt større opbevaringsrum.
 
Cosimo il Vecchio, 4+2 pers., 63 kvm. Lejlighed på anden etage med hall, spisestue med loftsvindue, veludstyret køkken, lounge med dobbelt sovesofa samt soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med brusekabine. Alt sammen på samme niveau. På hemsen finder med to enkeltsenge samt badeværelse med badekar.
 
Leone X, 3+2 pers., 60 kvm. Lejlighed på anden etage. Lejligheden er særdeles komfortabel med stort, lyst soveværelse med dobbeltseng (to enkeltsenge på anmodning), soveværelse med enkeltseng samt to badeværelser med brusekabine. Stuen er indeholdende dobbelt sovesofa samt veludstyre køkkenafdeling med opvaskemaskine og vaskemaskine samt åben pejs.
 
Caterina De’ Medici, 6 pers., 100 kvm. Lejlighed på tredje etage. Der er fra lejligheden fantastisk udsyn til Santo Spirito kirken og området generelt. Lejligheden indeholder stor spisestue og veludstyret køkken med blandt andet mikrobølgeovn samt vaskemaskine samt flot, åben pejs. Lejligheden indeholder tre soveværelser med hhv. enkelsenge og dobbeltseng samt to badeværelser med bruseniche. Endelig hems med storslået udsigt over byen.
 
Anna Maria Luisa, 2+2 pers., 75 kvm. Lejlighed få skridt fra huset med de øvrige lejligheder - endnu tættere på Ponte Vecchio og Palazzo Pitti. Lejligheden er indrettet med stor opholds- og spisestue med med stort vindue, der giver lejligheden et specielt godt lysinfald. Lejligheden er indrettet med bekvemme møbler samt original keramik-brændeovn. I stuen er der en let anvendelig dobbelt sovesofa. Desuden har lejligheden separat køkken. Fra stuen fører en trappe til hemsen med soveværelse med dobbeltseng, walk-in closet, endnu en garderobe samt badeværelse med bruseniche.
Panel Footer
*/ ?>
Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 0-200 m

Restaurant - Afstand 0-100 m

Lufthavn Firenze 10 km

Nærmeste større by 

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Turistskat pålægges

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES MIN. TRE NÆTTER

Prisen er pr. nat for det først anførte antal personer (før + tegnet)

Reservation på ugebasis udløser god rabat - kontakt You Go

Anvendelse af sovesofa: 225 DKK/nat/1-2 pers.

Ikke alle lejligheder er udstyret med opvaskemaskine

Kæledyr: 65 EUR

Check in efter kl. 20: 30 EUR

Vælg bolig
Lavsæson 13.01.2019 - 28.02.2019 Mellemsæson Højsæson 01.03.2019 - 02.11.2019
1525 DKK - 1650 DKK
1525 DKK - 1650 DKK
2150 DKK - 2375 DKK
2150 DKK - 2375 DKK
1925 DKK - 2225 DKK
1925 DKK - 2225 DKK
2375 DKK - 2750 DKK
1625 DKK - 1850 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133