Piemonte

Bed & Breakfast m. restaurant

[Ref nr. 150132]

Vingård i Piemonte: Cascina Marcantonio i Acqui Terme, Monferrato

Bare fem kilometer fra en af de mest interessante byer i Piemonte, Acqui Terme, ligger vingården Cascina Marcantonio. Her – midt mellem de bølgende vinmarker i Monferrato – finder man en helt sjælden idyl, hvor man i princippet slet ikke behøver andet. Her er nemlig ikke bare bekvemme værelser, pool med spektakulær udsigt, men også en særdeles udmærket restaurant.  Kun helt særlige omstændigheder kan få gæster på andre tanker end at blive her.

Disse omstændigheder kunne for eksempel være at opleve verdens bedste mad og vine i regionen Piemonte. For eksempel ligger Barbaresco og Barolo mindre end en times kørsel her fra, lige som Canelli, der huser 13 kilometer underjordiske gange med millioner af liter Spumante, kun er 25 km væk. Men alene Acqui Terme og området rundt omkring byen, huser adskillige særlige restauranter, lige som byen i sig selv er en meget spændende oplevelse, hvad enten man vil shoppe eller benytte sig af byens kurbade. Sikkert er det i hvert fald, at man ikke undgår at bemærke den varme kilde, der springer midt i byen.

Men andre oplevelser venter også forude for den, der kunne tænke sig at opleve Monferrato eller andre dele af regionen på cykel. Vingårdens ejer, Guido, er nemlig også professionel cykel-guide og kender alt til regionens muligheder for tohjulede – endda også store dele af Ligurien. Guido er så inkarneret cykelrytter, at de ni værelser der findes på Cascina Marcantonio ved Acqui Terme er opkaldt efter de ni mest legendariske bjergstigninger i Piemonte.

Når man ankommer til vingården Cascina Marcantonio ved Acqui Terme, Monferrato, er det svært ikke at blive stående udenfor – i nærheden af poolen – og betragte vinmarkerne og landskabet. Men heller ikke når man kommer inden døre, vil man fortryde sit valg. Man vil typisk komme direkte ind i restauranten, der med sine store vinduespartier, nærmest trækker Piemonte med ind til bords. Man vil opleve det typiske piemontesiske køkken når man spiser her, hvor det er mama der står i køkkenet, mens Guido og hans kone, Andreea, hygger om og serverer for gæsterne. Og man vil hurtigt opleve, at værten har et særligt forhold til mad og vin. Ikke alene gårdens egen vin, men et udpræget kendskab til regionens vinhuse og restauranter.

Der er ni værelser på Cascina Marcantonio ved Acqui Terme, Monferrato. Selv om de er varierende i tre størrelser, er de alle bekvemt møbleret og med en-suite badeværelse. Standardværelserne er 17-19 kvm og indrettet med queen size seng. Deluxe værelserne er lidt større; 19-23 kvm og indrettet med king size seng. Endelig er der en junior suite på 48 kvm. med soveværelse med king size seng, badeværelse med badekar og mindre stue med direkte udgang til terrasse med udsigt over vinmarkerne. Det vil være muligt at leje hele vingården til specielle arrangementer. På den måde kan man i dagtimerne opleve Piemonte på egen hånd, fælles eller under værtens kyndige vejledning, og om aftenen bekvemt lade sig varte op i restauranten uden at skulle bekymre sig om at komme hjem. Ved leje af hele vingården er alle fælles faciliteter som ex. pool og have eksklusivt forbeholdt lejerne.

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 4 km

Restaurant - Afstand på stedet

Lufthavn Milano 150 km

Nærmeste større by Acqui Terme, 5 km

Golf - Afstand 24 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Aircondition

Rengøring inkluderet

Antal soveværelser 9
Dobbeltsenge 9

Antal badeværelser 9
Heraf en-suite badeværelser 9

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES MIN. 3 DAGE

Priserne er pr. nat/pers. v. to pers.

Alle typer værelser anvendt single tillægges 275 DKK/nat

Ekstra seng: 300 DKK/pers./nat - morgenmad inkl.

I enkelte sjældne tilfælde, ex. nationale helligdage, må forventes en prisstigning på 75 DKK/nat/pers.

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson Højsæson
675 DKK 675 DKK 675 DKK
875 DKK 875 DKK 875 DKK
1175 DKK 1175 DKK 1175 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133