Ligurien

Villa, 8-10 pers.

[Ref nr. 160032]

Villa i Zoagli mellem Genova og Cinque Terre med fantastisk udsigt

Villaen i Zoagli mellem Genova og Cinque Terre, ligger med sin placering på toppen af en nærmest lodret klippe 300 meter over havet, med et helt unikt vue over Middelhavet. Til villaen i Zoagli hører en om muligt endnu mere fantastisk have, fra hvilken der kan dases, drives og nydes. Hvad enten man er til solbeskinnede pletter eller skyggefulde lunde, vil man kunne få sine behov opfyldt. Langs haven løber en pergola med vin- og kiwibevoksning for at ende i et brostensbelagt anlæg, hvor det egentlige clue er placeret: det ottekantede lysthus. Med et køligt glas bobler i hånden tager solnedgangen sig intet sted bedre ud.

Villaen i Zoagli har mere end 100 år på bagen, men er løbende renoveret med stor respekt for den oprindelige byggestil og det gamle inventar. Således er det ene af husets tre badeværelser med originalt marmorbadekar og de originale messinghaner. Husets køkken er et kapitel for sig. Her er alt, hvad der skal til for at lave en stor middag. Huset har indtil for nyligt været fast beboet af ejeren, der i lige linje med tidligere generationer i familien, har været meget optaget af den veltillavede mad og de gode råvarer. Køkkenet er derfor på det nærmeste komplet. Ingredienser hentes i haven og olien kommer fra egen olivenlund mellem Genova og Cinque Terre.

Der er ved den øvre terrasse opsat en muret grill, i hvilken der kan laves pizza og steges kød. Der kan mod aftale opsættes et gaskomfur med tre brændere. Videre kan der tilbydes madlavningskurser fra villaens madglade ejer, der gerne bidrager med sine færdigheder udi ægte ligurisk livsstil og tilberedning af egnsretter. Naturligvis tilberedt over træ fra oliventræer fra plantagen uden for Zoagli.

Resten af haven er meget stor og tæt beplantet. Der kan dases i rå mængder under den enorme magnolia og man kan tumle på græsplænen. Man finder et rigt og smukt blomstrende udvalg af middelhavsplanter – hvis man ellers er i stand til at flytte blikket fra udsigten over havet. Som en ekstra gevinst kan man som gæst benytte poolen, der fysisk er placeret i naboens have – med direkte adgang. Det er medejeren af villaen og dennes familie der bor i huset og derfor måske den person man som lejer vil være i tættest kontakt med gennem opholdet. Der kan ikke påregnes eksklusiv brug af poolen.

Villaen i Zoagli er i to plan med stor, marmorbelagt hall med klaver. Fra hall’en fører en dør ind i den store spisestue, hvor der fint kan dækkes et stort og flot bord. En anden dør fører til stuen, der indeholder en stor bog- og musiksamling samt et 46” lcd tv, dvd/bluray samt hifi-anlæg. Man vil bemærke, at villaen netop er privat og med nogle af ejerens private genstande. Det er derfor ikke et klinisk ryddet sommerhus, men netop en privat villa man for en periode har mulighed for at bebo og tage del i det lokale miljø.

Fra stuen kan man gennem en dør komme ud i det store, veludrustede køkkken. Her er som nævnt basis for at kreere selv udvidede og grej-krævende menuer.

En marmortrappe fra hall’en fører til etagen med soveværelser. Her finder man fire soveværelser med dobbeltsenge. De to af rummene er meget store og med king size senge. De to øvrige rum er udstyret med queen size seng. To af værelserne kan forbindes via dobbeltdøre, men kan ligeledes være totalt adskilte. Der er to badeværelser på denne etage. Det ene som ensuite badeværelse til master soveværelset. Det andet badeværelse er af nyere standard og indeholder stor bruseniche, fra hvilken man har en fremragende havudsigt. Husets tredje badeværelse er på stueniveau med indgang fra hall’en. Også dette badeværelse indeholder bruseniche.

Det femte rum på etagen er det oprindelige servicerum – læs: et mindre kammer til tjenestefolkene. Her er, om nødvendigt to enkelsenge. Der er således i alt ti sovepladser på denne etage. Man vil opleve nogle helt specielle, originale fresco’er i lofterne. Dette er igen med til at man får en meget speciel oplevelse af sit ophold i villaen. Man lever ikke blot i villaen; nærmere med den.

Der er fra villaen i Zoagli blot 1,2 km til standen ved Middelhavet. Ligeledes er villaen placeret med kort køreafstand til masser af store oplevelser. Genova er blot 40 km væk. Kører man mod øst, samme distance, er man ved Cinque Terre. Hele kysten byder på et væld af oplevelser. Her findes alt fra små pittoreske fiskerbyer og lokale restauranter til dykkerkurser, golfbaner og andre aktiviteter. Dette ved udlejer meget mere om, og hans viden er ikke hemmelig.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 1,2 km

Indkøb - Afstand 300m

Restaurant - Afstand 800 m

Lufthavn Genova 50 km, Pisa 136 km

Nærmeste større by 5 km

Golf - Afstand 8 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Rengøring inkluderet

Grill

Turistskat pålægges

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG (forsøgsvis med fleksibel ankomst og afrejse)

Evt. anvendelse af varme: 0,2 EUR/m3

Vælg bolig
Lavsæson 01.01.2019 - 15.06.2019
14.09.2019 - 31.12.2019
Mellemsæson Højsæson 15.06.2019 - 14.09.2019
22.750 DKK - 29.250 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133