Toscana

Villa, 11+4 pers.

[Ref nr. 5000315]

Chianti Rufina, Firenze – elegant og moderne villa

Midt i en vinmark i Chianti Rufina nord for Firenze – med udsigt til intet mindre end et vaskeægte slot – og med en placering kun få hundrede meter fra en fremragende restaurant – ligger villaen, der inklusive anneks med lethed giver god plads til op til 15 personer. Fra poolen, der er placeret på en bakketop på bagsiden af ferieboligen overskuer man ligeledes vinlandet. Som gæst oplever man en fornemmelse af at leve midt i naturen med de bedste materialer og omgivelser rundt om sig. Og det er helt tilsigtet.

Ferieboligen i Chianti Rufina, der er en meget gammel af slagsen, er i 2013 totalrenoveret med en bevidst holdning til genskabelsen. Der er naturligvis en bevidst viden om, hvad moderne feriegæster ønsker af en villa i dén kaliber. Samtidig har men ønsket at bevare den fremherskende, toscansk ånd om at være del af naturen. Det er således et stort solcelleanlæg der leverer energi til huset og dele af slottet, samt en bevidst holdning til at man ikke skal opnå internetadgang i alle rum. Villaen er desuden udstyret med et aircondition- / ventilationsanlæg, der består af en helt unik luftventilering i taget. Dette, sammen med en unik isolering, giver en bedre varme i de kolde tider samt en køligere bolig på varme dage. Man kan alt i alt forvente en villa i Chianti Rufina tæt på Firenze, hvor man både lever lidt lækkert og lidt naturligt; læs: der står vinstokke lige uden for døren.

Villaen i Chianti Rufina er opbygget i flere forskudte plan på hvert niveau. Der er på nederste plan entre med adgang til det meget store og elegante køkken. Der er i køkkenet ikke sparet på udstyr. Et par trin fører ned til spisestuen, hvor man finder et rustikt egetræsbord samt velpolstrede og elegante stole. Videre ned fører et par trin ned til denne etages eneste soveværelse. Dette soveværelse med dobbeltseng har, i lighed med villaens øvrige soveværelser, eget badeværelse. Alle rum på nederste plan har direkte adgang ud til små, lokale terrasser. Fra entréen er der videre adgang til ferieboligens femte badeværelse samt via trappe, adgang til villaens øverste etager.
På første etage finder man tre soveværelser, det ene meget stort og med hhv. dobbeltseng og en enkeltseng. De to øvrige soveværelser i villaen er ligeledes med dobbeltseng – det ene dog med mulighed for to enkeltsenge. Der er en-suite badeværelser i alle soveværelser. På endnu en særskilt etage finder man opholdsrum med tv og – om nødvendigt, to sovesofaer. Hvis denne etage anvendes som soverum kan de sovende evt. benytte eget badeværelse på stueniveau.
Et selvstændigt og mere landligt indrettet anneks er i højsæsonen en obligatorisk del denne villa. Annekset ligger for sig selv men med kun få skridt til selve villaen. Der er luftig opholdsstue med åben pejs og åben forbindelse med køkkenet. Videre er der i stuen sovesofa til en person hvis dette skulle vise sig nødvendigt. Der er to soveværelser i annekset – det ene med dobbeltseng, det andet med køjeseng som bedst kan benyttes af børn. Alt i alt finder man en feriebolig i Firenze med masser af plads. 
Villaen og slottet, der ejer villaen, ligger i Chianti Rufina, der er en meget interessant chianti-vinregion. Vinen og olien der produceres er således af meget høj kvalitet, hvilket man selv kan teste under den guidede vintur, der følger med som en del af lejemålet. Man vil her opleve slotskælderen med de store fade og de kringlede gange samt en efterfølgende smagning. Der er ligeledes mulighed for at handle i vinshoppen ved slottet. Endelig kan man nyde husets vine i restauranten der har front direkte mod villaen. Restauranten laver mad af meget høj kvalitet hvortil lokale gerne kommer op fra Firenze og omegn.
Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 2 km

Restaurant - Afstand 100

Lufthavn Firenze 15 km

Nærmeste større by Firenze, 15 km

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Tørretumbler

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 6
Dobbeltsenge 4/5
Enkeltsenge 1/2

Antal badeværelser 6
Heraf en-suite badeværelser 5

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Slutrengøring: 200 EUR

WIFI: 20 EUR/uge 

Barneseng: 20 EUR/uge 

Barnestol: 15 EUR/uge 

Turistskat: 1-3 EUR/pers./døgn 

Kæledyr: Mod tillæg til rengøring 

Bemærk at villaen ikke er udstyret med traditionelt aircondition men med moderne luftkøling. 

Der må påregnes tillæg for varme, 150 EUR, i perioden januar - maj samt oktober - december. 

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson Højsæson
33.775 DKK 33.775 DKK 33.775 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133