Gardasøen & Veneto

Lejligheder, 2-5 pers.

[Ref nr. 370099]

Verona centrum: lejligheder i San Zeno v. Castelvecchio og Piazza delle Erbe

Midt i Verona, i det historiske og hyggelige kvarter, San Zeno ved Castelvecchio, omgivet af forretninger, caféer, restauranter og vinbarer, finder man to restaurerede lejligheder i samme historiske hus, der deler en oase af en lille byhave. Her kan sidde i skyggen mellem blomster og samle overskud til endnu en tur i retning mod Piazza delle Erbe og resten af Norditaliens (måske) fineste by.

Verona har alt! Her er de mest fantastisk, historiske bygninger, et rigt handelsliv samt kultur hvor man end kigger hen. Her er naturligvis også et rigt udbud af spændende restauranter i alle prisklasser. Mon ikke de fleste mener, at man ikke rigtigt har været i Italien uden at få en lokal pizza eller besøgt et trattoria og spist sig mæt i lokale pastaretter. Men en lige så stor del af charmen ved Italien, er bestemt at gå i specialbutikker og på markedet for at handle friske råvarer af høj kvalitet. I Verona kan man opleve begge dele, for med en feriebolig i privat lejlighed i bydelen San Zeno ved det historiske slot, Castelvecchio, få hundrede meter fra Piazza delle Erbe, er det faktisk muligt.

Huset, der ligger i San Zeno mellem den historiske kirke af samme navn og det berømte slot, Castelvecchio, tæt på Piazza delle Erbe i Verona, har to lydisolerede lejligheder til hhv. tre og fem personer: to- og treværelses lejligheder med hhv. ét og to soveværelser. Begge lejligheder udlejes dog også til færre personer mod en prisreduktion. Begge lejligheder har luftige soveværelser med dobbeltseng samt en enkeltseng. Den største lejlighed har videre et soveværelse med to enkeltsenge. Lejlighederne er begge udstyret med køkkener med det nødvendige grej, opvaskemaskine og service samt badeværelse med bruseniche eller badekar. Videre er der i begge lejligheder opholdsstue med satellit-tv og ikke mindst er begge lejligheder udstyret med air condition.
Ud over selve lejligheden er der til huset i San Zeno i Verona en dejlig, lukket gårdhave med masser af planter, et lille bord med stole samt en parasol. Endelig har huset en garage til én bil, der på anmodning kan tilkøbes et lejemål. Der er få minutters gang langs Adige-floden til et af byens vartegn; det store´og særdeles velbevarede Castelvecchio. Her fra er der videre få minutters gang til Piazza delle Erbe, der er det absolutte centrum i Verona. Fra dette sted ligger byen og dens muligheder for fødderne af en. Få skridt her fra vil man finde gården, der huser Romeos balkon, der blev berømt efter Shakespeares berømte kærlighedshistorie om Romeo og Julie. Man har videre blot få minutters gang ad den karakteristiske lyserøde Valpolicella-marmor til et andet af byens vartegn, nemlig Piazza Bra med den verdensberømte Arena. Her vil man hver aften om sommeren kunne opleve store operaopsætninger, ligesom der resten af året afholdes koncerter af alle slags inden for murene.
Lejlighederne i San Zeno i centrum af Verona – tæt på Castelvecchio og Piazza delle Erbe, er en oplagt feriebolig til at forlænge en dejlig ferie i Italien, eller som feriebolig uden for højsæsonen, hvor adgang til en lokal vinbar med god amarone er vigtigere end adgang til en swimmingpool. En lejlighed i centrum af Verona er et godt alternativ til hoteller, hvor man sagtens kan være udsat for at betale for en i bedste fald ligegyldig morgenmad.
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 20 km

Indkøb - Afstand 200 m

Restaurant - Afstand 100 m

Lufthavn Verona 12 km, Bergamo 115 km

Nærmeste større by Verona

Golf - Afstand 10 km

Kæledyr er ikke tilladt

Trådløs internet

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES MIN. 3 DAGE 

Fri ankomst- og afrejsedag

Prisen er pr. dag/lejlighed

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson Højsæson
900 DKK 900 DKK 900 DKK
1225 DK 1225 DKK 1225 DKK
900 DKK 900 DKK 900 DKK
1225 DKK 1225 DKK 1225 DKK
1575 DKK 1575 DKK 1575 DKK
1800 DKK 1800 DKK 1800 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133