Toscana

Villa, 6 pers.

[Ref nr. 561602]

Unik og spektakulær luksusvilla i kontrastfyldt landskab ved Voltarra

En unik villa i sin helt egen stil - det er præcis hvad boligen her ved Volterra er. Og ikke alene er villaen helt speciel: landskabet, der er meget kontrastfyldt, giver en helt speciel ro og fred i sjælen for den, der tager naturen til sig. Her i en af Toscanas natur-perler, vil man opleve farver, lyde og i det hele taget en atmosfære, der er sjældent oplevet. Her er det naturen, der er wellness-centeret.

Unik arkitektur og spektakulært landskab

Det var egentlig bare oprindelig en mindre stenvilla, der med sin beliggenhed inspirerede til noget andet og mere. For med sin beliggenhed og 360 graders udsigt over området ved Volterra, fik ejeren fikse idéer. De idéer greb et førende italiensk arkitektfirma, der videreudviklede boligen til det den er i dag: et unikt designhus, der veksler mellem moderne stil med sten, stål og glas i et minimalistisk udtryk med rene linjer kombineret med den traditionelle rustikke og enkle indretning.

Den omgivende grund

Den store, indhegnede have på 8.000 kvm., som omgiver en unikke og spektakulære luksusvilla, er fuld af prydplanter og har en infitinty swimmingpool 7×14 m og 1,10-1,70 m dyb. Poolen kan på anmodning opvarmes i yderperioder. Videre er der en jacuzzi til stunder af velvære. Rundt på grunden og terrasserne, finder man bekvemme og stilrene møbler, skabt til hver sit formål. Der er således loungemøbler, spisemøbler i forskellige grupper samt lækre og bekvemme solmøbler rundt om poolen. I modsat ende af pool-området er et ildfad og dertilhørende møbler placeret. Her er der basis for hyggelige aftenstunder, en smuk solnedgang over området ved Volterra og en god aftendrink.

Villa med det bedste fra begge verdener

Den unikke og spektakulære luksusvilla ved Volterra er med elementer af det bedste fra to verdener: det rustikke og autentiske kombineret med nybyggede rum i cool, heftigt og moderne stil. Den dristige og skelsættende kombination må siges at være en særdeles succesfuld operation. Boligens hjerte, opholdsstuen, har en panoramiske spiseplads, hvorfra man ser ud over pool og have. Idéen om open-space-ophold tillader loungeområdet at åbne ud til spisebord, de store sofaer, pejs og det åbne og meget veludstyrede køkken. Her finder man opvaskemaskine, ovn og mikroovn, komfur, dobbelt køleskab med ismaskine og fryser. Der er i villaen tre soveværelser med dobbeltseng og badeværelse en-suite med krystalbruser. De to soveværelser er beliggende på stueniveau med udgang til haven. Det tredje soveværelse er beliggende på første etage. dette soveværelse har ligeledes badeværelse en-suite med krystalbruser og panoramisk udsigt.

En lang række services

Gæster i den unikke og spektakulære luksusvilla ved Volterra tilbydes en lang række ekstra services. Der kan således bestilles yogalektioner, massage, trekking- og picknickture, in house chef, servering af morgenmad og brunch, kokkelektioner, cykel- og picknickture, fotosessioner, hesteridning, alabasterlektioner (i Volterra), guidede ture samt in house koncerter. Ud over disse services arrangeres der også vinsmagninger i lokalområdet.

San Gimignano

Det er ikke bare Volterra, der er eksisterer som en kendt middelalderby. Det gør San Gimignano også - endda i særdeleshed. Byen er beliggende 18 km fra den unikke og spektakulære luksusvilla. Her vil man opleve en meget stor mængde af besøgende i løbet af dagen, så vil man se byen i et andet lys og i et andet tempo, kan det anbefales at komme om aftenen, når busserne er kørt igen og de lokale kommer ud på gader og sætter sig på byens piazza'er.

Det øvrige Toscana

Med sin beliggenheden er den unikke og spektakulære luksusvilla ved Volterra i det hele taget et godt udgangspunkt for at se store dele af Toscana. Der er 75 km. til Pisa, og vil man besøge skandinavernes yndlingsby, Lucca, er afstanden den sammen via en anden vej. Toscanas hovedstad, Firenze, er ligeledes beliggende 75 km. fra villaen - dog nordøst på. Kører man derimod sydøst, ca. 50 km., kan man besøge Siena, der også er vidt kendt som en historisk og meget smuk middelalderby. Området mellem netop Siena og Firenze er det geografiske område Chianti, der blandt andet er kendt for sine små, hyggelige og autentisk landsbyer som ex. Panzano med den verdensberømte slagter, samt den omfattende produktion af Chianti Classico. Med andre ord: rigtig god ferie - her kommer ingen til at fortryde at bo!

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand Volterra, 14 km

Restaurant - Afstand 10 km

Lufthavn Pisa, 75 km

Nærmeste større by Siena, 50 km

Pool

Opvarmet pool

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Grill

Antal soveværelser 3
Dobbeltsenge 3

Antal badeværelser 4
Heraf en-suite badeværelser 3

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 1500 EUR

Slutrengøring: 400 EUR

Evt. opvarming af pool: 800 EUR/uge

Vælg bolig
Lavsæson 16.03.2024 - 25.05.2024
05.10.2024 - 09.11.2024
Specialperiode(r)
06.01.2024 - 16.03.2024
09.11.2024 - 21.12.2024
Mellemsæson 25.05.2024 - 22.06.2024
07.09.2024 - 05.10.2024
21.12.2024 - 04.0.1.2025
Højsæson 22.06.2024 - 07.09.2024
57.750 DKK / 42.750 DKK 72.750 DKK 87.750 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133