Sicilien

Villa 14 pers.

[Ref nr. 910606]

Trapani og Erice: villa med havudsigt, air condition og privat pool

Med uhindret havudsigt og en unik placering bare en kilometer fra Erice og 10 km fra Trapani, er det svært ikke at holde meget af villaen, der ud over air condition og privat pool, også byder på mange andre faciliteter, der bare gør ferien lækrere, lettere og mere afslappende. For eksempel en muret grill med udendørs køkken, wi-fi og jacuzzi-badekar. 

Afstanden til Erice, der er højt beliggende og med fantastisk havudsigt er temmelig unik. Det er derfor muligt at gøre sine indkøb inde for én kilometer. Vil man udvide mulighederne for indkøb, strand samt kulturelle oplevelser, er Trapani bare ti kilometer fra villaen med aircondition og privat pool.
Ud over den fine havudsigt, er villaen med privat pool og air condition beliggende i et rigtig fint landskab, der er kendt for både sine historiske begivenheder og for specielle gastronomiske oplevelser, der er at finde i området omkring Trapani og Erice.
Villaen ved Erice, Trapani har en hyggelig brændeovn, der er specielt anvendelig i koldere perioder. Når de fleste gæster anvender boligen vil det dog nok mest være air condition, der har sin berettigelse. Ud over det, er der i den fine have også placeret en dejlig, privat pool, så man ikke nødvendigvis behøves at tage til stranden ved Trapani for at nedkøle og opfriske kroppen. Der er i den fine have træer, palmer, århundreder gamle oliventræer samt anden middelhavsbevoksning.
Villaen med privat pool ved Erice, Trapani er i to plan og er på stueplan indrettet med stor, lys opholdsstue med brændeovn, køkken med ovn, komfur mikrobølgeovn og opvaskemaskine, dobbelt soveværelse, soveværelse med enkeltseng samt badeværelse med bruseniche. På øverste etage er villaen med air condirion indrettet med dobbelt soveværelse med panoramisk havudsigt, soveværelse med tre enkeltsenge samt badeværelse med badekar. På samme etage – dog med udvendig trappe, er endnu et soveværelse – en panoramisk suite - med dobbeltseng samt jacuzzi badekar og badeværelse med jacuzzi bruseniche.
Der er fra stueetagen adgang til overdækket terrasse og i forlængelse her af udgang til grill og udendørs køkken. Fra samme terrasse fører en trappe til endnu en terrasse med unik havudsigt. På en anden terrasse ligger husets private pool. Som gæst oplever man altså en villa med flewr spændende, forskellige niveauer samt en masse lækre faciliteter så som satellit-tv, vaskemaskine, patio samt ikke mindst air condition – og det er der ofte brug for på Sicilien i området ved Erice og Trapani.
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 3 km

Indkøb - Afstand 1 km

Restaurant - Afstand 1 km

Lufthavn Trapani 35 km

Nærmeste større by Trapani 10 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Grill

Antal soveværelser 7

Antal badeværelser 5

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES 7 NÆTTER (mellem- og lavsæson dog min. 5 nætter)

Depositum: 500 EUR kontant

El - herunder aircondition: 0,50 EIR/kWh

Barneseng: 30 EUR

Barnestol: 15 EUR

Sen ankomst: 20 EUR

Vælg bolig
Lavsæson 23.09.2023 - 31.12.2023 Mellemsæson 22.04.2023 - 24.06.2023
26.08.2023 - 23.09.2023
Højsæson 24.06.2023 - 26.08.2023
30.575 DKK 35.975 DKK 48.250 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133