Piemonte

Værelser, 2 - 4 pers.

[Ref nr. 140031]

Tenuta Montemagno – vingård i Monferrato

Tenuta Montemagno, historisk vingård i Monferrato, hvis mure fortæller historie og tradition om det sande Monferrato og hvis eksistens går tilbage til Napoleons tid, har alt hvad man ønsker sig. I dag - ligesom dengang - var Tenuta Montemagno et sted dedikeret til dyrkning af de mest værdsatte vinmarker i området omkring Monferrato. Intet er overladt til tilfældighederne her – vinstokkene, vinkælderen, værelserne, opholdsrummene, stalden med de mange fine heste giver en helt unik og uforglemmelig oplevelse.

Tenuta Montemagno er som sin egen gode vin: Den bevarer sine hemmeligheder til tiden er inde, for så at donere det til os, som vil nyde den. På samme måde gør denne vidunderlige, gamle stenbygning det. Man lukker døren op, og i det samme fyldes man med den fantastiske oplevelse af smagfuldhed som det gamle og det historiske i kombination med det nye, flotte og moderne håndværk giver. Dette er virkelig en vingård i Monferrato, der udfordrer alle sanser.

Vingården Tenuta Montemagne er et ideelt sted for feks. virksomhedsmøder, men også meget indbydende for de, der er på udkig efter fuldstændig afslapning. Tenuta Montemagno forener et intimt og indbydende miljø med kapacitet for mange gæster ad gangen. Her findes en stor spisestue med mulighed for at samle 28 personer rundt om det enorme egetræsbord fra århundrede gamle bjælker. Hvis man ønsker det, kan man reservere denne hyggelige spisestue. Gennem stuens store panorama-vinduer har man en overdådig udsigt over Monferrato-områdets landskab af bakker, heste, vinmarker, cypresser og byer. Faktisk har man fra alle fire vinduer udsigt til en by i horisonten - meget underholdende at studere.

Glæden og gæstfriheden på Tenuta Montemagno ender ikke her. Det fortsætter i de indbydende værelser, som alle er indrettet i harmoniske farver og god smag. Også hele udendørsområdet med pool, vinmarker, heste og den uendelige udsigt over landskabet er meget indbydende. Her vågner man op, og i det samme bliver man forført af varme farver, dekorative blomster, duften af nyslået græs og de bløde strejf af morgendis. Den samme forførelse oplever man gennem smagen af vinhøsten senere på dagen, hvor man ude på terrasse-området nyder sin lette frokost bestående af melon og lufttørret skinke sammen med et par glas af gårdens elegante og behageligt friske Monferrato Bianco – hvidvinen fremstillet af Sauvignon druer.

Her findes masser af muligheder for velvære. Efter smagningen af de gode vine, kan man trække sig tilbage i saunaen efterfulgt af en hydro-massage. Eller måske var det en god idé med en lille gåtur i Monferrato-området, der giver fantastiske sanseoplevelser på alle tider af året. På Tenuta Montemagno finder man alle de ønskede bekvemmeligheder i samspil med gæstfrihed, som her er en hellig værdi.

På Tenuta Montemagno tilbydes i alt 16 værelser fordelt på nedenstående fire kategorier:

Se dine muligheder for bolig her
KLIK HER

Classic værelse B&B, maks. 2 pers. Dobbeltværelse, badeværelse med bruseniche og wc, køleskab/minibar og indbygget TV (for at bevare harmonien), telefon + internetforbindelse.

Superior værelse B&B, maks. 3 pers. Dobbeltværelse med forskellige muligheder - dobbeltseng / dobbeltseng + enkeltseng / 3 enkeltsenge. Badeværelse med bruseniche og wc, køleskab/minibar og indbygget TV (for at bevare harmonien), telefon + internetforbindelse.

Junior suite B&B, maks. 4 pers. Indeholder stue med et lille køkken og sovesofa til 2, soveværelse med dobbeltseng. Badeværelse med bruseniche og wc, køleskab/minibar og indbygget TV (for at bevare harmonien), telefon + internetforbindelse.

Senior suite B&B, maks. 4 pers. Mindre lejlighed indeholdernde et stort åbent rum bestående af stue med sovesofa till 2 og spiseplads samt et køkkenhjørne, en trappe op til et soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruseniche og wc, køleskab/minibar og indbygget tv (for at bevare harmonien), telefon og internetforbindelse.

Panel Footer
*/ ?>
Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 1 km

Restaurant - Afstand 

Lufthavn Malpensa 90 km

Nærmeste større by Asti 15 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

Priser er pr. værelse pr. nat.

Morgenmad indgår i prisen

Frokost og middag skal forudbestilles 1 dag inden. (Ved ankomst 2 dage inden.)

Ekstra seng for børn op til 6 år: 30 EUR/nat

Wellness skal bookes 2 timer inden: 50 EUR

Pool-håndklæder: 1 EUR/pers./dag

Små kæledyr tilladt

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson Højsæson
1450 DKK 1450 DKK 1450 DKK
1800 DKK 1800 DKK 1800 DKK
2350 DKK 2350 DKK 2350 DKK
2700 DKK 2700 DKK 2700 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133