Toscana

Villa, 10 pers.

[Ref nr. 550052]

Rustik og luksuriøs villa i de fredfyldte bjerge ved Lucca

Privatlivets fred, plads til store armbevægelser og komfortabelt luksus er blot nogle af supperlativer der kan påklistres villaen, der på én og samme tid ligger totalt ugenert og midt i det hele. Villaen, der foruden hovedhuset, tæller et stort, selvstændigt anneks, er placeret indhegnet i bjergene ca 5 km fra Luccas centrum. Nærmeste nabo er en vingård – vel ikke den værste nabo man kan tænke sig. Og ellers er der natur i rå mængder.

Villaen er i to plan og indrettet med indgang i åbent plan-område, hvor spisestue og køkken kun adskilles med halvmur. Køkkenet fremstår meget moderne med rigtig gode faciliteter. Således er der stort gaskomfur, ovn, opvaskemaskine, mikrobølgeovn og ismaskine. Køkkenet er indrettet med træ, stål og marmor. Køkkenets åbne pejs giver varme – også til den generelle atmosfære.

Fra køkken / spiseafdeling fører en gang mod stuen i husets anden ende. På vejen er den nederste etages ene soveværelse med dobbeltseng. Dette soveværelse har ikke aircondition. På den anden side af gangen er dette soveværelses badeværelse med bruseniche. Ved siden af dette badeværelse er husets vaske- og rengøringsrum med vaskemaskine, tørretumbler, strygefaciteter og linnedskab.

Stuen fremstår lys og luftig med store vinduespartier til skoven samt en dobbeltdør til terrassen og haven. Der er antikke træmøbler der tæller et stort spisebord- og stole, store komfortable sofaer samt et underholdningscenter med tv, dvd og satellit-modtager.

Der er tre soveværelser på første etage der alle har air condition og en-suite badeværelse. Det store soveværelse er meget stort og luftigt og indrettet med dobeltseng samt en smagsom blanding af antikke og moderne møbler. Badeværelset har dobbelt håndvask samt badekar og bruseniche. Det andet soveværelse er ligeledes med dobbeltseng samt badeværelse som det første. Desuden er der walk-in closet. Etagens tredje soveværelse har to enkeltsenge samt badeværelse med bruseniche. Dette soveværelse er ligeledes meget smagfuldt indrettet.

Som en selvstændig del af lejemålet er der i den gamle lade indrettet en meget rummelig lejlighed. Adgang til lejligheden opnås enten gennem den gamle ladeport, nu en stor glasdør, eller via døren fra den overdækkede terrasse ved siden af huset med bord og bænke samt stengrill og vask.

Nederste etage af lejligheden er en stor stue / spisestue med moderne kurvemøbler samt et (meget) lille køkken. På øverste etage findes et stort og luftigt soveværelse med dobbeltseng samt skrivepult med udsigt over haven og dalen. Der er air condition og hi-fi anlæg i soveværelset. Endelig er der er luftigt, moderne og sobert badeværelse med bruseniche på denne etage.

Fra patioen kan man i sikkerhed for solens hede kys sidde og overskue skoven og den varierede og omfattende park der tilhører ejendommen. Fra patioen er der nedgang til ejendommens swimming pool, der måler 11 x 5 meter og har masser af plads til soldyrkning og generel livsnydelse rundt om sig.

Der er på siden af hovedhuset indbygget brød- og pizzaovn. Hele ejendommen er indhegnet. Der opnås adgang via automatisk port. Der er rigelig af parkeringsplads tilhørende ejendommen.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 30 km

Indkøb - Afstand 3 km

Restaurant - Afstand 1 km

Lufthavn Pisa 32 km

Nærmeste større by Lucca 6 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Tørretumbler

Rengøring inkluderet

Grill

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 1000 EUR

Acontobetaling: 40% ved reservation

Internet: 20 EUR/internetstik (alm. trafik)

Barnestol og seng: gratis mod forudbestilling

El: 0,25 EUR/ KwH

Varme:4,30 EUR/m3

Gas: afregnes v. afrejse

Kun velopdrættede hunde er velkomne

Vælg bolig
Lavsæson 07.01.2023 - 25.03.2023
11.11.2023 - 23.12.2023
Mellemsæson 25.03.2023 - 24.06.2023
02.09.2023 - 11.11.2023
Højsæson 24.06.2023 - 02.09.2023
19.975 DKK 25.750 DKK 29.975 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133