Toscana

Villa, 14 pers.

[Ref nr. 533602]

Rustik luksusvilla med masser af charme, design og komfort

Håndlavede møbler og behagelige farver puster nyt liv i dette tidligere kloster fra det 16. århundrede mellem Toscanas Val di Chiana og Val d'Orcia. Interiøret er smagfuldt renoveret  af designeren, der ønskede en moderne stil kombineret med nogle få traditionelle genstande. Alle værelser er derfor udstyret med aircondition, tv og elegante badeværelser - alle smukt dekoreret med travertinmarmor. 

Og mere endnu

Ovenstående er hvad man kan blandt meget andet kan forvente af den rustikke luksusvilla med masser af charme, design og komfort. Men ud over det, er der i hovedvillaen også fitness-center samt indendørs pool og i annekset finder man også billardrum.

Mødet mellem luksus og naturens skønhed

Omgivet af ege og cypresser er anlagt en smuk pool, 12 x 6 m, hvor gæster kan slappe af i moderne, komfortable udendørsmøbler, solbade eller nyde en aftencocktail. I haven er der desuden grillplads, hvor man kan tilbringe hyggelige aftener med god mad og vin samt en fantastisk og uendelig udsigt over områder mellem Valdichiana og Val d'Orcia. Det gamle 1500-tals kloster, der nu er en rustik luksusvilla emmer af charme og moderne design alt imens naturen og den endeløse horisont sætter tiden i stå.

Haven

Haven er et kapitel for sig. Den er beliggende på den 65 hektar store grund og man finder både en gammel brændeovn, egetræer med mere end 100 år på bagen, stort lysthus med sofaer, et mindre lysthus med liggestole samt en grøntsagshave med aromatiske planter, grøntsager og frugttræer. Indendørs i den rustikke luksusvilla venter nu både design og komfort i yderst charmerende indpakning.

600 kvm. luksusvilla

Det er svært at forestille sig, at man som gæst i den rustikke luksusvilla skulle komme til at mangle plads, for med sine 600 kvm. er der rigeligt med plads også indendørs. Villaen er indrettet i tre etager. Nederst er der entre efterfulgt af opholdsstue med stenpejs og smart-tv med playstation samt et badeværelse. Vider er der på nederste etage meget veludstyret køkken med køleskab med isdispenser, to opvaskemaskiner, to induktionskomfurer, to vaske samt ovn, mikroovn og kaffemaskiner. Fra køkkenet går man ind i spisestuen, der også har egen vinkælder. Herfra kan man gå videre ud på den 90 kvm. store veranda med stort spisebord og opholdsområde. På stueplan er der endelig indrettet mindre fitness-center med Technogym-udstyr samt andre, mindre redskaber og endelig indendørs-pool med jacuzzi.

Soveværelser i to etager og anneks

Den rustikke luksusvilla er på første etage indrettet med endnu en stue med pejs og lænestole. Desuden vil man på samme etage finde fem soveværelser; to meget store med king size seng og badeværelse en-suite med bruseniche. Endnu et stort soveværelse med king size seng og badeværelse en-suite med badekar og dobbelt håndvask. Videre er etagen indrettet med to mindre soveværelser med hhv. queen size senge, og badeværelser en-suite. En etage op er villaen indrettet med et meget stort soveværelse med king size seng samt badeværelse en-suite. Alle soveværelserne er med synlige loftsbjælker, smart tv og badeværelser med hårtørrer. Det tilhørende anneks er indrettet med soveværelse med queen size seng og badeværelse en-suite med bruseniche. Der er til annekset adgang for personer der gør brug af kørestol.

Beliggenhed

Villaen er beliggende i et aldeles charmerende og smukt område af Toscana. Der er bare fem km. til Sarteano, der er en hyggelig, lille landsby med både restauranter, supermarkeder og andre mindre butikker og barer. Der er hhv. 16 og 43 km. til to af Italiens allermest kendte vinbyer, nemlig Montepulciano og Montalcino. Vil man besøge en at regionens helt store tilløbsstykker, Siena, har man 85 km. foran sig, mend der til til hhv. San Gimignano og Firenze er ca. 125 km. Området mellem netop Firenze og Siena er det geografiske område Chianti, der ud over de små, kendte middelalderbyer som ex. Panzano in Chianti, også er kendt for den omfattende produktion af de lækre rødvine Chianti Classico. Der er med andre ord masser af oplevelser inden for kortere køretid. Hvis man kan få sig til at forlade den rustikke luksusvilla med masser af charme, design og komfort.

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 5 km

Restaurant - Afstand 5 km

Lufthavn Firenze, 125 km.

Nærmeste større by Siena, 85 km.

Pool

Opvarmet pool

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Tørretumbler

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 7
Dobbeltsenge 6
Enkeltsenge 1

Antal badeværelser 9
Heraf en-suite badeværelser 7

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 2000 EUR

Slutrengøring: 300 EUR

Opvarmning af indendørs pool: 200 EUR

Vælg bolig
Lavsæson 06.01.2024 - 23.03.2024
06.04.2024 - 11.05.2024
12.10.2024 - 14.12.2024
Mellemsæson 23.03.2024 - 06.04.2024
11.05.2024 - 22.06.2024
31.08.2024 - 12.10.2024
Højsæson 22.06.2024 - 31.08.2024
75.500 DKK 101.750 DKK 124.250 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133