Toscana

Villa, 12 pers.

[Ref nr. 503602]

Rustik, charmerende og moderne villa i Chianti – midt i vinlandet

Det lyder helt selvmodsigende, men det klassiske er altså det helt hippe! Det er her - midt i det klassiske Chianti, at man finder en totalrenoveret del af en klassisk, gammel bygning. Fra den oprindelig bygning er der ikke fjernet noget - bare tilføjet og opdateret til version lækker feriebolig med alt, hvad man har brug for. Og mere til.

 

Hele højre fløj til fri disposition

Man ser det straks udefra - det her er en rustik og charmerende villa i det klassiske Chianti - midt i vinlandet. Hvad man ikke umiddelbart ser udefra, er boligens stand indendørs og på bagsiden. Hele højre fløj, 550 kvm. i alt, er top-renoveret til brug som moderne feriebolig. Her er alt opgraderet så selv den mest kræsne og forvente gæst, der både vil have komfort og original charme, kan føle sig godt tilpas og få en afslappende ferie.

Masser af rum med masser af plads

Den rustikke, charmerende og moderne villa i Chianti - midt i vinlandet er i flere niveauer - både indendørs og udendørs. Indenfor finder man masser af rum, der alle er meget velindrettede og med flotte, originale trægulve- og lofter samt flere pejse. Hertil er tilføjet aircondition i hele huset.

Villaen åbner ind til en en opholdsstue med komfortabel sofa og tv. Fra denne stue kan man fra indvendig trappe komme til to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse en-suite samt fuldt udstyret køkken.

På nederste niveau er villaen indrettet med motionsrum med løbebånd, træningscykel samt en sofa og et badeværelse med bruseniche.

I stueetage er villaen indrettet med endnu en stue med sofa og udgang stor terrasse til udendørs spisning.

Første etage og tårn med udsigt

På første sal i den rustikke, charmerende og moderne villa i Chianti er der tre soveværelser - alle med badeværelse en-suite. De to af soveværelserne har dobbeltsenge mens det tredje har to enkeltsenge. Villaens sjette soveværelse er beliggende i tårnet hvorfra der er fantastisk udsigt over landskabet. Herfra vil man kunne se vinmarker og oliventræer i det klassiske vinland. På første etage er også indgang til et stort, professionelt køkken, der dog udelukkende anvendes hvis af private kokke, hvis dette ønskes. Køkkenet tilgår diskret udefra. Boligens venstre fløj er privat og bebos af ejeren, som dog er meget diskret og har separat indgang. Ejere anvender ikke nogen af faciliteterne - hverken indendørs eller udendørs.

Lækre og bekvemme faciliteter udendørs

Den rustikke, charmerende og moderne villa i Chianti har også noget helt særligt at byde på udendørs. Der er flere terrasser til spisning - hhv. åben og overdækket. Den overdækkede terrasse er i forbindelse med husets køkken. Her vil man også finde grill. Den åbne terrasse er med en fantastisk udsigt over vinlandet. Herfra er det muligt at få serveret middage tilberedt i det professionelle køkken.

Det vil dog nok være poolen, der bruges flest timer omkring. Bassinet måler 6 x 10 meter og har en dybde varierende fra 1,2 til to meter. Rundt om poolen er der bekvemme møbler og parasoller foruden den kvadratiske, udendørs jacuzzi. Der er direkte indgang til fitnessrummet fra poolområdet. Man vil finde flere forskellige udendørs loungeområder i forbindelse med villaen.

Vinlandet og det øvrige Chianti

Fra den rustikke, charmerende og moderne villa er der bare en kilometer til nærmeste by, Tavernelle Val di Pesa, en hyggelig middelalderby med adskillige restauranter i forskellige gastronomiske niveauer. Der er fra boligen bare 35 km. til Toscanas hovedstad, Firenze, der under alle omstændigheder er et eller flere besøg værd. I den sydlige retning, 48 km. fra boligen, er en af Toscanas andre hovebyer, Siena, som absolut også er både et og flere besøg værd. Området mellem de to større byer med Firenze i nord og i hvilket villaen er beliggende, er det geografiske område Chianti. Her produceres de meget berømte rødvine, Chianti Classico. Det vil derfor være oplagt at besøge et par vingårde eller måske et enoteca i en af de mange middelalderbyer, som netop Chianti også er kendt for. Ex. et visit i Panzano, hvor man også kan besøge den berømte slagter og købe nogle seriøse steaks med hjem til grillen på den overdækkede terrasse.

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 2 km

Restaurant - Afstand 2 km

Lufthavn Firenze 35 km

Nærmeste større by Firenze 35 km

Pool

Kæledyr er ikke tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Tørretumbler

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 6
Dobbeltsenge 5
Enkeltsenge 1

Antal badeværelser 6
Heraf en-suite badeværelser 6

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 1000 EUR

Slutrengøring: 350 EUR

Aircondition / varme: 300 EUR/uge

Vælg bolig
Lavsæson 06.01.2024 - 30.03.2024
26.10.2024 - 21.12.2024
Mellemsæson 06.04.2024 - 04.05.2024
28.09.2024 - 26.10.2024
Højsæson 30.03.2024 - 06.04.2024
04.05.2024 - 28.09.2024
21.12.2024 - 04.01.2025
52.750 DKK 63.975 DKK 71.500 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133