Comosøen & Lombardiet

Lejligheder, 2-6 pers.

[Ref nr. 220116]

Residence L’Ulivo v. Grand Hotel Villa Serbelloni, Bellagio, Comosøen

Omgivet af vand på alle sider ligger Bellagio i spidsen af den tange, der udgør spidsen af Comosøen. Lejlighederne, Residence L'Ulivo, tilhører luksushotellet, Grand Hotel Villa Serbelloni, hvorfor man som mere ydmyg gæst i lejlighederne alligevel har temmelig mange fortrin – for eksempel privat strand og en pool med fantastisk udsigt over søen. Og skulle det være for overvældende og for meget luft, kan man bare trække ind på hotellet – her er nemlig to opvarmede pool med jacuzzi og geyser og vandfaldsfontæner, der også er til fri afbenyttelse.

Bellagio i sig selv er en meget interessant by med stejle gader, masser af restauranter, vinbarer, brugskunstbutikker og specialbutikker. Der er altid en hyggelig og munter summen i byen, der ikke er særlig stor, men til gengæld helt fantastisk flot og hyggelig. Den smukke havnefront med de mange farverige blomster kan følges fra ferielejlighederne Residence L'Ulivo ved Grand Hotel Villa Serbelloni og ind til færgernes anløbspladsen. Her vil man opleve masser af fristelser i form af dejlige restauranter, der alle kæmper om at sende mest velduft ud på promenaden ved Comosøen.

Fra anløbspladsen er der færger fra Bellagio til byerne på begge bredder af Comosøen. Det vil derfor hurtigt kunne lade sige gøre at bevæge sig rundt til de spændende byer på både øst- og vestsiden samtidig med, at man har sin bil parkeret ved Residence L'Ulivo ved Villa Serbelloni.

Der er i alt 13 ferielejligheder i tre størrelser; hhv. 42, 47 og 52 kvm., ved Grand Hotel Villa Serbelloni. Lejlighederne i Residence L'Ulivo, er enkelt, men smagfuldt indrettet med fuldt udstyret køkken, satellit-tv, værdiskab og air condition. Der er fra alle lejligheder en dejlig udsigt over Comosøen og få skridt til de spændende butikker, barer og restauranter i Bellagio.

Residence L'Ulivo nyder godt af at være en del af det smukke og berømte Grand Hotel Villa Serbelloni i Bellagio, hvorfor man som gæst tildeles flere privilegier. Ikke mindst de omtalte pool-områder og den private strand. Der følger strandhåndklæder med i lejemålet. Desuden har man adgang til fitness-centeret, der ligger i samme bygning som ferielejlighederne. Endelig har man adgang til hotellets lounges, hvor der er musik om aftenen samt adgang til hotellets balkoner, hvorfra udsigten over Comosøen er episk. Der er i lejlighedsbygningen andre rekreative rum samt udendørs lejeplads for børn. Endelig er der i bygningen flere terrasseområder med udsigt over Comosøen. I tilkøb kan bestilles adskillige wellness-og fitnessoplevelser, squash- og tennisbane samt andre bekvemme services.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 

Indkøb - Afstand 100 m

Restaurant - Afstand 

Lufthavn Bergamo 65 km

Nærmeste større by Como 30 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Priserne er pr. uge for 2 pers.

Ekstra seng: 175 DKK /pers./dag

Vælg bolig
Lavsæson 06.03.2020 - 22.05.2020
29.08.2020 - 13.12.2020
Mellemsæson Højsæson 23.05.2020 - 28.08.2020
7625 DKK - 11.650 DKK
9300 DKK - 14.550 DKK
12.225 DKK - 19.750 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133