Emilia Romagna

Villa, 13 pers.

[Ref nr. 290116]

Privat villa med pool og stor have ved stutteri – ferie med eller uden hest

Tæt på skillelinjen mellem regionerne Emilia Romagana, Lombardiet og Piemonte –  40 km. syd for hovedbyen Piacenza, er den private villa i aldeles idylliske omgivelser beliggende. Boligen ligger tæt ved lokalt stutteri, men er helt privat med stor have og privat pool. Man kan således vælge, om man ønsker at holde ferie med eller uden hest – også selv om dyrene er tæt på.

Den private villa er i to plan og er indrettet med fire store soveværelser. Desuden finder man stor stue med komfortable møbler i romantisk design samt et veludstyret gourmetkøkken. Haven er ikke bare stor – den er også meget anvendelig – uanset om man vil fordrive tiden i en pool, fordybe sig i en bog i skygge under træerne eller lave mad over grill eller åben ild. Skal der brændes energi af, er der på grunden anlagt en mindre fodboldbane og endelig er der stor trampolin. Til boligen er der stor og praktisk terrasse, hvorfra der er eksklusiv udsigt over ridebane tilhørende stutteriet, så kan man lide at se heste under dressur – eller måske selv sidde på ryggen af en hest, er der her meget fine muligheder.

Udlejer af den private feriebolig med pool og stor have er ligeledes ejer af det nærtliggende stutteri. Ejeren bor dog kun lejlighedsvist i naboejendommen. Der vil dog være en tilsynsførende, der kan hjælpe og anvise samt guide, hvis man som gæst skulle få lyst til at ride på hest – enten på ridebanen eller på den anlagte stier i den omgivende natur.

Størrelsen på den private villa og den store, velplejede have giver muligheder, der rækker ud over ferie. Det vil være muligt at arrangere fester som ex. bryllupper, men også forretningsseminarer eller virksomhedsarrangementer vil være muligt. Det vil i den sammenhæng være muligt at benytte sig af, at det netop er en villa ved et stutteri, men der er bestemt også mulighed for at undgå at skulle dele både middag og pool med en hest.

Den private villa er i to plan og er nederst indrettet med 60 kvm. stor, lys stue med bekvemme møbler og åben brændeovn og udgang til terrasse og stor have med pool og udsigt over ridebane ved stutteri. Nederste etage er desuden indrettet med stort - både moderne og klassisk rustikt - veludstyret køkken med ovn, komfur, fryser og opvaskemaskine. Nederst er der to soveværelser: det orange rum med dobbeltseng og en-suite badeværelse med bruseniche og badeværelse samt det blå rum, der er indrettet med dobbeltseng, en enkeltseng og en-suite badeværelse med bruseniche og badekar.

Øverste etage i den private villa med stor have og pool er indrettet som to store suiter. Den grønne suite har opholdsstue, mindre køkken og på hemsen er der soveværelse med dobbeltseng, to enkeltsenge samt badeværelse med brusekabine og badekar. Den lilla suite er indrettet med opholdsstue samt hems med dobbeltseng, to enkeltsenge og badeværelse med brusekabine og badekar. Der er mange muligheder for både at være sammen som gruppe eller familie, men der er samtidig mulighed for, at man kan opnå en vis privatsfære. Skulle man få brug for mere privatliv end man kan opnå i ferieboligen, kan man altid kravle op på ryggen af en hest tilhørende stutteriet, og tage på oplevelse i den flotte natur.

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 3 km

Restaurant - Afstand 1,5 km

Lufthavn Milano 100 km

Nærmeste større by Piacenza 38 km

Pool

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 4
Dobbeltsenge 4
Enkeltsenge 3

Antal badeværelser 4
Heraf en-suite badeværelser 4

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES MIN. 3 DAGE

Pris angivet pr. uge - pris pr. dag tillægges 20%

Depositum: 400 EUR kontant

Slutrengøring: 15 EUR/pers.

Ekstra seng: 30 EUR/dag

Evt. varme: 50 EUR/dag

Kok og tjenestepige kan tilkøbes mod forudbestilling

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson 09.04.2022 - 28.05.2022
27.08.2022 - 17.12.2022
Højsæson 28.05.2022 - 27.08.2022
17.12.2022 - 01.31.12.2022
- 37.375 DKK 47.200 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133