Umbrien & Marche

Marche, villa, 4+3 pers.

[Ref nr. 600412]

Privat villa med pool og aircondition i baglandet ved Ancona

Egentlig skal man ikke langt væk fra kysten i regionen Marche, inden man er i området, man lokalt kalder baglandet. Her, med bare 15 km til havet og 40 km til hovedstaden Ancona, er en privat villa med pool og aircondition beliggende i meget fredelige og idylliske omgivelser og med masser af smuk natur. Villaen er ydermere beliggende med gåafstand til mindre by, hvor man kan foretage indkøb, spise lokalt og smage på den lokale produktion af vin og tilberedte egnsretter. Og i baghaven kan man tilkøbe en fremragende morgenmad fra det bed & breakfast, der ejer villaen.

Selv om der er masser af kyststrækning , 180 km fra nord til syd, er der endnu mere opdyrket land og fri natur. Regionen er rig på både mad- og vinproduktion, ligesom man i Marche har en stor produktion af lædervarer. Det eneste, der ikke rigtig er meget af – endnu – er udenlandske gæster. Men der går ikke mange år inden alle andre finder ud af, hvorfor italienerne selv valfarter til regionen ved Adriaterhavet. Netop derfor vil det allerede nu være med stor fordel, man bevæger sig rundt i regionen med base i en privat villa med pool og airconditon i nærheden af Ancona. Netop hertil denne nordligere del af regionen, er det let at komme, idet det ikke er sydligere end Firenze og Siena i Toscana. Der er også meget gode flyforbindelser til Bologna, hvorfra der er under to timers kørsel.

Den private villa med pool og aircondition i baglandet er højt beliggende på grunden, og har en fin udsigt til landsbyen Ostra. Byen er beliggende 1500 meter væk, hvorfor det vil være muligt at gå (eller cykle) dertil, foretage et par indkøb uden at skulle til større byer som Ancona, og efterfølgende nyde en god frokost eller middag med et glas vin eller to. Huset er for nyligt renoveret  fra faldefærdig ruin til en hyggelig og lækker bolig, hvor der traditionen tro er anvendt så mange af de originale byggematerialer som muligt. Øvrige materialer er samlet sammen blandt øvrige ruiner – naturligvis kombineret med moderne og komfortable installationer.

Den private villa med aircondition i baglandet ved Ancona er indrettet med stor stue med komfortable møbler, klaver, tv, spisebord- og stole samt køkken med ovn, komfur, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Desuden er husets vaskemaskine gemt bag skydelåger – også i køkkenet. Videre er huset indrettet med to soveværelser med hver sit badeværelse. I soveværelserne kan der opstilles op til tre ekstra senge, så ferieboligen kan bebos af op til syv gæster. Udendørs er der fine, overdækkede terrasser med borde og stole. Haven er afgrænset af levende hegn, der laver flere naturlige og hyggelige huler og skyggesteder. Haven er rig på blomster og aromatiske planter. I bunden af haven, er den private pool beliggende. Her finder man desuden liggestole og legeredskaber til børn.

Området omkring Ancona er et meget vigtigt vinområde for regionen Marche. Her produceres masser af vine af høj kvalitet, men lige som regionen generelt, er det ikke vine, man kender meget til uden for Italien. Ud over produktion af vin, har Marche masser af lokale retter. Hele vejen ned langs kysten, er en af favoritterne fiskesuppen brodeto, der er spækket med havfrugter. Ikke alene er retten kendt hele vejen langs kysten. Den laves også med forskellige touch for hver havneby, så lige som alle andre steder i Italien, har man også her et meget passioneret forhold til mad. En helt anden regional ret fra Marche, er de farserede kæmpeoliven, oliva all ascolana, der har taget navn efter byen i Marche, hvorfra de stammer: Ascoli Piceno i den sydlige del af regionen – ca. 160 km fra den private villa med pool og aircondition.

En anden vigtig attraktion, man burde opleve, ligger i baglandet ca. 40 km fra den private villa med pool og aircondition – i modsat retning af Ancona. Her er de verdensberømte drypstenshuler, Grotta di Frasassi. Det kan der skrives meget om, men kig på billede 19 og 20 og forstå, at der er tale om en helt usædvanlig hule. Læs i øvrigt artiklen om Marche – Italiens bedst bevarede hemmelighed her, der blandt andet kommer nærmere ind på netop hulerne.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 15 km

Indkøb - Afstand 1 km

Restaurant - Afstand 500 m

Lufthavn Bologna 200 km

Nærmeste større by Ancona, 40 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Grill

Antal soveværelser 2
Dobbeltsenge 2

Antal badeværelser 2

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES MIN. 5 DAGE i højsæsonen

Øvrige perioden min. 3 dage

Priser angivet pr. uge. Forskellig priser hverdag og weekend

Depositum: 350 EUR

Slutrengøring: 100 EUR

Ekstra seng: 25 EUR/dag

Barneseng: uden beregning

Kæledyr: 10 EUR/dag

Vælg bolig
Lavsæson 01.03.2019 - 31.05.2019
15.09.2019 - 30.11.2019
Mellemsæson 01.06.2019 - 30.06.2019
01.09.2019 - 14.09.2019
Højsæson 01.07.2019 - 31.07.2019 Specialperiode(r)
01.08.2019 - 31.08.2019
5975 DKK 7250 DKK 10.800 DKK / 13.325 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133