Umbrien & Marche

Lazio, villa, 14-22 pers.

[Ref nr. 10115]

Orvieto og Viterbo: Luksusvilla m. aircondition v. Montefiascone med udsigt over Bolsena

Man vil i mange tilfælde slippe godt fra at kalde en feriebolig for en luksusvilla hvis boligen er udstyret med blandt andet aircondition. Også selv om placeringen er helt forkert. Det er ikke tilfældet her, for her er der varer på alle hylder: Stor feriebolig ved Montefiascone og udsigt over søen ved Bolsena. Længere ude finder man vin-byen Orvieto i regionen Umbrien og den anden vej: Viterbo, den usædvanligt velbevarede middelalderby med masser af spændende oplevelser.

Som gæst i den store luksusvilla med aircondition har man i praksis alt det kræver, for at holde en både rekreativ og afslappende ferie, men samtidig også muligheden for virkeligt at tanke op med naturoplevelser og store kulturelle og historiske begivenheder. Først og fremmest vil man få masser af spændende oplevelser ved at besøge søen ved Bolsena. Her er der både strand og vandaktiviteter. Desuden er søen så ren, at man faktisk kan drikke af den. Noget byerne Orvieto, Viterbo og Montefiascone har nydt godt af gennem masser af år. Visse steder langs søen er der sandstrand og store palmer – andre steder ligger man på græsset og kigger ud over det blå og krystalklare vand.

Bare to kilometer fra luksusvillaen med aircondition finder man byen Montefiascone, hvor der er mulighed for at gøre sine daglige indkøb. Desuden er det byen, der producerer en af de mest berømte italienske hvidvine: EST! EST! EST! Historien bag vinen er sjov, og har man først læst den, vil man naturligvis ikke opholde sig i området uden at have afprøvet, om myten holder. Den hvide vin, man kender fra dette centralitalienske område, dyrkes i endnu mere udpræget grad i den umbriske by Orvieto. Der er fra villaen bare 30 kilometer til byen, der ligger på toppen af et bjerg. I den anden retning – nemlig 18 kilometer sydpå, finder man den særdeles velbevarede middelalderby Viterbo, der har masser at prale af. Ikke mindst de spændende bygningsværker, universitetet og byens hyggelige og livlige forretningscentrum.
Selve luksusboligen ved Montefiascone, Orvieto og Viterbo er på 440 kvm. og fordelt på tre plan. Der er i alt 10 soveværelser og otte badeværelser. Der er wi-fi og aircondition i hele huset. Der ud over er der terrasser – ikke mindst den øverste tagterrasse, hvor fra der er et uhindret syn over søen ved Bolsena. På nederste etage i huset indrettet med lounge med åben brændeovn, satellit-tv samt spiseområde med plads til alle husets gæster. Desuden er der fuldt udstyret køkken med køleskab, fryser, ovn, mikrobølgeovn el-kedel og kaffemaskine. Videre er der fem dobbelte soveværelser og badeværelse med bruseniche samt vaskemaskine.
På første etage er luksusvillaen indrettet med opholdsstue med brændeovn, dobbelt sovesofa og spiseområde. Også på denne etage er villaen indrettet med køkken med fryser, ovn, opvaskemaskine og espressomaskine. Fra køkkenet er der direkte udgang til både åben og overdækket terrasser hele vejen rundt om huset. På samme etage finder man endnu tre soveværelser – ét med en-suite badeværelse med hydromassage bruseniche samt to andre dobbelte soveværelser med dobbeltseng samt endelig endnu et badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Den store terrasse på etagen har spisebord- og stole samt grill. Fra terrasserne på første etage fører en trappe til tagterrassen, hvor fra man ikke bare ser søen ved Bolsena, men også Montefiascone samt området mellem Orvieto og Viterbo. Anden etage er indrettet med opholdsstue med satellit-tv samt spisestue og mindre køkken med ovn, opvaskemaskine espressomaskine samt lille fryser. Desuden er der dobbelt soveværelse med en-suite badeværelse med bruseniche samt soveværelse med skrå lofter. Dette soveværelse har privat badeværelse med bruseniche. Aircondition sikrer en bekvem temperatur i soveværelserne.
Haven til luksusvillaen ved Montefiascone og Bolsena er stor, lukket og i flere niveauer. Det vil ikke mindst være området omkring poolen, der vil stjæle mest tid. I forlængelse af den egentlige pool er der en stor, cirkulær jacuzzi, der gør oplevelsen i pool-området endnu større. Ved pool-området finder man parasoller, komfortable stole samt borde og stole, der gør det muligt at servere små, lækre anretninger til de badende gæster, inden der for alvor tændes op i grillen og steges lækre råvarer og liflig vin købt på markeder og specialbutikker i Orvieto og Viterbo. Og selv om solens stråler er fantastiske og livgivende, er der ikke noget som at falde i søvn i en villa, der ved hjælp af aircondition sikrer en behagelig og bekvem temperatur. Villaen er endelig udstyret med bordtennis- og bordfodboldbord. En mindre fontæne er tilkoblet den naturlige kilde der løber på grunden, der også tæller en mindre skov.
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 10 km

Indkøb - Afstand 2 km

Restaurant - Afstand 2 km

Lufthavn Rom 120 km

Nærmeste større by Viterbo 18 km

Pool

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Grill

Antal soveværelser 8
Dobbeltsenge 8

Antal badeværelser 6
Heraf en-suite badeværelser 3

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG (dog kun juli og august - andre perioder min. 3 nætter)

Depositum: 600 EUR kontant

Slutrengøring: 10 EUR/pers.

Aircondition: 22 EUR/dag

Varme: 4 EUR/m3

Barneseng: gratis på anmodning

Vælg bolig
Lavsæson 07.03.2020 - 11.04.2020
10.10.2020 - 19.12.2020
Mellemsæson 11.04.2020 - 06.06.2020
26.09.2020 - 10.10.2020
Højsæson 27.06.2020 - 29.08.2020 Specialperiode(r)
06.06.2020 - 27.06.2020
29.08.2020 - 26.09.2020
22.375 DKK 25.850 DKK 34.175 DKK / 29.325 DKK
25.400 DKK 29.350 DKK 38.800 DKK / 33.275 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133