Comosøen & Lombardiet

Lejligheder, 2 (+2) pers.

[Ref nr. 230099]

Oro, Bellano ved Comosøen – ferielejligheder med sø-kig

I Oro - få kilometer fra Bellano - med en helt unik sans for at bevare og samtidig modernisere til høj komfort, er disse tre ferielejligheder med deres fantastiske placering med eksklusivt kig over søen, renoveret fra gulv til tag. Ejerens idé har netop været, at lade det originale fremtræde – også selv om det er en væsentlig dyrere og langt mere risikabel løsning, and at vælte alt og bygge op fra bunden. Dette er ferielejligheder i Oro, Bellano, hvor sten og træ er både synlige og bærende elementer.

Lejlighederne ligger som tre mindre, selvstændige enheder, hvor privatlivets fred og et eksklusivt vue er gennemgående. Der er ikke meget plads – hverken ude eller inde, men den plads der er, er i høj grad plastret til med kvalitet. Materialerne der er anvendt – både de oprindelige samt de nye så som køkken, badeværelser, senge og andre møbler, er af højeste kvalitet. Der er i alle tre lejligheder sørget for, at afslapning og afkobling er muligt. Således vil man finde et repræsentativt udvalg af vine fra italienske producenter, som udlejeren selv har hentet. Videre vil, uden beregning, være mulighed for at skænke sig en drink. Der er i lejlighederne satellit-tv samt musikanlæg og Bose-wifi system til tablet/smartphone. Endelig er der mindre stereoanlæg med cd-afspiller samt et antal cd’er.

Der tilbydes fra ejerens side forskellige ekstra muligheder. Dels yoga og massage med professionelle instruktør/behandler, dels køb/selvpluk af egne økologiske grøntsager. Videre er der mulighed for guidede ture i bjergene og på stierne langs vandet. Endelig skal fremhæves at ejeren, der selv bor meget tæt på lejlighederne, er sejlbåds-entusiast. Der er derfor mulighed for med ham som skipper, at opleve Comosøen fra vandsiden. Der aftales blot hvad oplevelsen skal indeholde – resten klarer skipper! Der kan videre arrangeres sejler-skole for børn. Generelt er udlejer meget service orienteret og værdsætter at gæsterne får en god oplevelse. Der videregives hellere end gerne vejledning i oplevelser og muligheder i området.
I ferielejlighederne i Oro, Bellano vil man finde anbefalinger til restauranter i området, ligesom man vil finde en liste over de steder i området af Oro og Bellano, som udlejer har indgået discount-ordning med. Det være sig leje af vandski, kitesurf, paraglide, kano, rafting, rideheste og også guidede hike-ture.
Lejlighederne ligger højt placeret på toppen af et bjerg i Oro ved byen Bellano, der er en hyggelig og levende by med lystbådehavn, stoppested for sø-færgen, samt et repræsentativt udvalg i restauranter og butikker. I Bellano finder man ligeledes strand med strandstole samt en kommunal swimmingpool. Bemærk at lejlighedernes fysiske placering ved Oro, Bellano– ikke alene fordi de ligger på østsiden af søen men også fordi de ligger så højt, sikrer væsentlig flere sol-timer end mange andre steder.
Se dine muligheder for bolig her
KLIK HER
La Luna, 2 (+2) pers. Lejlighed på grundplan m. soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruseniche og bidit, samt stue med veludstyret hjørnekøkken, dobbelt sovesofa, spisebord og brændeovn til briketter. Der er veludstyret vinreol i stuen. Videre er der privat terrasse med bord og stole og enestående sø-kig. Nedenstående pris er for to pers./uge.
 
La Sole, 2 (+2) pers. Lejlighed på 1. etage med stor stue med køkkenafdeling med spiseplads, stue med brændeovn og dobbelt sovesofa. Der er badeværelse med bruseniche og bidet. Soveværelset er på hemsen. Der er privat havestykke med bord og stole med eksklusivt sø-kig til lejligheden. Nedenstående pris er for to pers./uge.
 
Le Stelle, 2 (+1) pers. Lejlighed i forskudt plan med indgang fra stueplan. Stue med brændeovn, dobbelt sovesofa og veludstyret køkken. Videre er der badeværelse med bruseniche og bidet. Et par trin op er der soveværelse med dobbeltseng. der er privat udeområde med bord og stole. Nedenstående pris er for to pers./uge.
Panel Footer
*/ ?>
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 4 km

Indkøb - Afstand 2 km

Restaurant - Afstand 2 km

Lufthavn Bergamo 75 km

Nærmeste større by Lecco 28 km

Kæledyr er ikke tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Rengøring inkluderet

Grill

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES MIN. 7 DAGE (i mellem- og lavsæson dog min. 3 dage)

Depositum: 250 EUR

Den anførte pris er for 2 personer/uge

Obligatorisk forbrugsudgifter: 90 EUR (120 v. to ugers leje). Afregnes på stedet

Ekstra seng/sovesofa: 2000 DKK/uge

Vælg bolig
Lavsæson 26.03.2022 - 30.04.2022
29.10.2022 - 26.11.2022
Mellemsæson Højsæson 30.04.2022 - 29.10.2022
5125 DKK - 6375 DKK
5125 DKK - 6375 DKK
5125 DKK - 6375 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133