Toscana

Villa, 16+3 pers.

[Ref nr. 504102]

To Medici-villaer som ét lejemål med lækker pool og store terrasser ved Vinci, Firenze

Med bare få kilometer til fødebyen for én af Italiens helt store personligheder: maler, billedhugger, arkitekt, ingeniør, opfinder, botaniker, anatom, forfatter, musiker, komponist, sanger, lyrespiller, dykker - kort sagt: geni; Leonardo fra Vinci, er villaen - eller retterere villaerne - smukt beliggende  i en italiensk have. Her finder man en lækker pool og terrasser med fantastisk udsigt over det kuperede terræn i området vest for Firenze.

To villaer - ét lejemål

De to villaer - oprindeligt tidligere sommerboliger tilhørende den berømte Medici-familie fra Firenze, er beliggende på samme grund. derfor er det oplagt, at det begge villaer fremstår som ét lejemål med fælles pool. Der vil med de to villaer være mange forskellige anvendelsesmuligheder, således at man både kan holde ferie sammen men også sikre en eller anden form for privatliv, hvis man ex. rejser flere generationer eller familier sammen. Der vil samtidig være flere muligheder for at være sammen - ex. rundt om den 10 x 5 meter pool eller på de respektive villaers terrasser.

Livet ved pool'en og på terrasserne

Der er masser af muligheder for ophold og sommer-liv rundt om poolen, hvor man finder bekvemme møbler, parasoller samt en udebruser. Videre vil man finde en patio med grill, som giver rig mulighed for at pirre både lugte- og synssansen, mens man skuer ud over det kuperede område ved Vince vest for Firenze. Det sammen gør sig gældende fra de terrasser, der med forskellige positioner tillader brug på et hvilket som helst tidspunkt på dagen - afhængigt af éns ønske og behov.

To villaer på i alt 550 kvm.

De to boliger på grunden er på hhv. 350 og 200 kvm. Boligerne, Villa la Loggia og Villa la Terrazza, er til hhv. 10 + 3 og 6 personer og er begge fuldt udstyrede, så hver enkelt villa i princippet er helt uafhængig af den anden. Begge boliger er komfortabelt indrettet og med gode terrasser og udsigt over landskabet ved Vinci nær Firenze samt den indhegnede pool i haven.

Villa la Loggia, 350 kvm.

Den første bolig man kommer til er Villa la Loggia. Villaen er nederst indrettet med stort, åbent rum, med spisebord til 10 personer. Videre ind i boligen er der stort opholdsrum med pejs, divan, lænestole og Smart TV. Desuden er der på samme etage er boligen indrettet med vinterlounge, med udsigt over parken og porticoen. Videre finder man på samme etage gæstetoilet, arbejdsværelse med skrivebord samt to samt to dobbelte sovesofaer, vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler, samt et veludstyret køkken med spisebord til seks personer, køleskab, ismaskine, kaffemaskiner, blender, ovn, opvaskemaskine og frugtpresser.

På første etager er villaens soveværelser - fem i alt. Først et værelse med dobbeltseng samt en enkelt sovesofa og stort panoramavindue. Videre er der master-soveværelset med dobbeltseng og puff til en person (barn). Der er også fra dette soveværelse vindue med fantastisk udsigt over området ved Vinci, Firenze. Master-soveværelset har badeværelse en-suite med bruseniche. Der er på etagen endnu et soveværelse med dobbeltseng samt divan til en person samt et fjerde soveværelse med køjeseng og endelig et soveværelse med dobbeltseng og en-suite badeværelse med bruseniche. Endelig er der på første etage et badeværelse med badekar og bruser, der er til de tre soveværelser uden en-suite badeværelser.

Villa la Terrazza, 200 kvm.

Villaen, der er trukket lidt længere ned på grunden, er indrettet med master-soveværelse med dobbeltseng, badeværelse en-suite med stor bruseniche. Soveværelset vender ud mod en velmøbleret terrasse, som er på tre sider af huset. Huset er indrettet med endnu et soveværelse med dobbeltseng, et badeværelse samt et soveværelse med køjeseng. For enden af korridoren, er huset indrettet med opholdsområde med sofa, smart-tv og videre ud til veludstyret terrasse. Der er i loungen spisebord med plads til 16 personer samt direkte udgang til veludstyret køkken og vaskerum samt badeværelse med bruseniche. Den panoramiske terrasse har borde med plads til 20 personer, små loung-områder med divaner, chaiselong, lænestole og parasoller.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Med sin særlige beliggenhed ved Vinci, Firenze, er villaen med store terrasser og lækker pool et ideelt udgangspunkt for at opleve store dele af Toscana inden for kort køretid. Ikke mindste er der bare syv kilometer til byen, hvor det store geni Leonardo er født. Det ser man på mange måder - hhv. muséer, butikker og arbejdende værksteder. Der er bare seks kilometer til Empoli, hvor man finder alle former for shopping og indkøb. Toscanas hovedstad, Firenze, er 35 km. fra boligen, San Gimignano 45 km. og hhv. Pisa og Lucca er 55 km. væk. Der er ca. 75 km. til Middelhavet, så der er alt i alt masser af oplevelser at gå på opdagelse i. Hvis man ikke bare bliver i nærheden af boligen og nyder driver-livet.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 80 km

Indkøb - Afstand Empoli 6 km

Restaurant - Afstand 4 km

Lufthavn Firenze 35 km, Pisa 50 km

Nærmeste større by Firenze 35 km

Golf - Afstand Montelupo, 10 km

Pool

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Tørretumbler

Grill

Antal soveværelser 8

Antal badeværelser 6

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 1500 EUR

Slutrengøring: 300 EUR

Barneseng- og stol: uden beregning

Velkomstkurv og vinsmagning: uden beregning

Evt. varme: 0,85 EUR/m3

Vælg bolig
Lavsæson 30.03.2024 - 27.04.2024
28.09.2024 - 26.10.2024
Mellemsæson 27.04.2024 - 01.06.2024
31.08.2024 - 28.09.2024
Højsæson 01.06.2024 - 31.08.2024
95.750 DKK 112.250 DKK 123.875 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133