Sicilien

Villa, 4 pers.

[Ref nr. 900206]

Luksusvilla med pool i Terrasini v. Palermo

Terrasini – 30 km. vest for Palermo – er en rigtig sommerby. I hvert fald tredobles antallet af gæster om sommeren. Restauranterne byder på frisk fisk og havfrugter og der er liv og glade dage på byens piazza, hvor lokale unge som gamle myldrer frem om aftenen. Den lækre, moderne luksusvilla ligger i udkanten af byen, og kan man få sig selv trukket op af den heftige pool, er der masser af spændende oplevelser uden for haven.

Det vil ikke være en forkert af sige, at luksusvillaen er en overdrevet lækker feriebolig, der sætter nye standarder for indretning og udtryk. Mest bemærkelsesværdig er vel poolen, der giver indtryk af at fortsætte ind i opholdsstuen. I et hjørne af haven står huset grill omgivet af middelhavsplanter – klar til at tilberede frisk fisk fra havnen i Terrasini eller måske grøntsager og kød fra markederne i Palermo.

Luksusvillaen i Terrasini v. Palermo er på 180 kvm. i ét plan og er indrettet med stort opholdsrum med store glaspartier – ikke mindst rundt om den pool, der vinkelret på udendørsbassinet fortsætter mod stuen. Selve rummet er i åbenplan delt i to afdelinger. Den ene del er indrettet med spisebord- og stole i materialer af glas, beton og plast. I enden af rummet pryder en væg til væg reol med lys og farverige ting. Bag spisebordet er en stor og særdeles bekvem sofa klar til at tage over, hvis der er behov for at slå mave. Fra spiseafdelingen er der udgang til terrassen.

Køkkenet er i åben forbindelse med spisestuen. Der er i køkkenet ovn, komfur, mikrobølgeovn opvaskemaskine, køleskab og fryser. I modsatte ende af stuen er der placeret en lækker flyder af en hjørnesofa. Netop her finder man en vellykket placeret modsætning til husets meget moderne indretning: det antikke arbejdsbord, der fungerer som tv-bord. Der er desuden indbygget brændeovn i denne ende af huset. Fra hjørnesofaen er der frit udsyn til luksusvillaens pool, der stopper netop inden man får våde tæer.  Boligen i Terrasini v. Palermo har desuden to soveværelse med en-suitebadeværelse. Begge badeværelser har bruser og det ene også badekar.

Det fremgår med al ønskelig tydelighed, at luksusvillaen i Terrasini ved Palermo er noget helt specielt. Ikke bare inden døre. Også den lækre terrasse med betonklinker og bekvemme solstole er noget specielt. Her er det ligeledes muligt at spise. Om aftenen er poolen oplyst med skiftende farver – ikke for meget – bare et touch. Det er lige præcis det enkle touch, der er forskellen på klasse og kitsch.

Der er fra luksusvillaen med pool et par kilometer til havnefronten i Terrasini. Her kan man opleve fuld fart på, men det er også muligt at søge længere ind i byen, der har et solidt udvalg af små hyggelige butikker, boder med frugt og grønt samt traditionelle sicilianske restauranter. Man kan også søge ud til nogle af strandene i området. Her er både klippe- og sandstrande, så der er rig mulighed for at få masser af oplevelser sat ind på velfærdskontoen.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 3 km

Indkøb - Afstand 1 km

Restaurant - Afstand 500 m

Lufthavn Palermo 15 km

Nærmeste større by Palermo35 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 2
Dobbeltsenge 2

Antal badeværelser 2
Heraf en-suite badeværelser 2

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES MIN. 7 DAGE MED FRI ANKOMSDAG

Mellemsæson dog min. 5 dage

Depositum: 400 EUR kontant

Ekstra seng: 150 EUR/uge

Barnestol - og seng: uden beregning på anmodning

Sen ankomst (efter kl. 20): 20 EUR

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson 22.04.2023 - 24.06.2023
26.08.2023 - 30.12.2023
Højsæson 24.06.2023 - 26.08.2023
- 31.750 DKK 41.250 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133