Amalfikysten

Villa, 10 pers.

[Ref nr. 800116]

Luksusvilla ved Sorrento med tagterrasse og udsigt over Napoli-bugten

Med udsigt over Napoli-bugten og det legendariske vulkanbjerg, Vesuv, ligger luksusvillaen stolt midt i havens frodighed. Når først bilen er parkeret, man har passeret palmer samt citrus-, grapefrugt- og banantræer i haven, set poolen og udsigten ved Sorrento, så ved man, at man er kommet til et sted, hvor man alligevel skulle have booket mindst en uge mere.

Udsigt i kassevis

Uanset hvor man måtte befinde sig, vil man nyde godt af luksusvillaens beliggenhed  i byen tæt på Sorrento. Fra tagterrassen er udsigten over Napolibugten helt uspoleret, og i haven med den fristende pool, er der en bedøvende duft af middelhavsvegetationen og de blomstrende krydderurter.

350 kvm. luksus i to etager

Luksusvillaen er en fantastisk toetagers villa nær Sorrento med udsigt over Napoli-bugten. Hele villaen er dækket ind med aircondition, vintervarme og trådløst high speed internet. Indendørs er villaen indrettet med marmor og trægulve, to store stuer med bekvemme og smukke møbler samt et åbent, meget veludstyret køkken med ovn, komfur med fem gasbrændere, fryser, vaskemaskine, kaffemaskiner og juicepresser. Køkkenet er opbygget i pink portugisisk og sort brasiliansk marmor. Der er verandaer - endda med aircondition / varme - og altaner i flere niveauer, så man på alle tider af døgnet kan finde udsigt, sol og skyggepladser.

Soveværelser med private terrasser

Der er i luksusvillaen ved Sorrento tre soveværelser med kingsize dobbeltsenge og badeværelser en-suite. Alle badeværelserne er både flotte og overdådige og til hvert soveværelse er der privat, møbleret terrasse med udsigt over området ved Napoli-bugten. Det sidste soveværelse er egentlig en suite bestående af stort master-soveværelse med badeværelse en-suite samt en privat stue med dobbelt sovesofa samt badeværelse. Der er smart-tv i alle soveværelser.

Den eksotiske have

Det er ikke en hvilken som helst have der tilhører luksusvillaen ved Sorrento. Alene de eksotiske frugttræer og palmerne sender én på langdistance-ophold. Men der er mere end det. For eksempel den L-formede pool, der varierer i dybden fra 1 - 2,5 meter. Rundt om poolen finder man - i lighed med resten af haven - borde, stole og liggestole. Selvfølgelig er der grill i haven, men mindre selvfølgeligt er der også en pizzaovn - i dette tilfælde endda en meget flot én af slagsen; bygget i samme type sten, som nogle af murene i haven. Og så må man ikke glemme dem eksterne udendørsbygning med bar og bekvemme møbler.

En tagterrasse der vil noget!

Der er ikke mange steder i området ved Sorrento, hvorfra udsigten over Napoli-bugten er bedre end fra tagterrassen. Her kan man slænge sig i de lækre møbler og bare nyde den fantastiske udsigt over havet og med Vesuv i horisonten. Man kan endda sætte sig til rette i jacuzzien og lade sig forkælet med massage-stråler. 

Masser af services

Der er fra udlejers side lagt op til en lang række services - både i huset og eksternt. For eksempel tilbydes tøjvask og strygning, levering af mad og drikke, anbefalinger og booking af restauranter samt tur- og transferservice. Endelig tilbydes in house massage. Ud over dette tilbydes det, at bestille guidede ture, ex. i Napoli, der bare er 38 km. fra luksusvillaen ved Sorrento. Ud over storbyens nære beliggenhed, er der endnu nærmere til Pompeii, der bare er 16 km væk, Positano er 18 km fra boligen og de legendariske byer Amalfi og Ravello er hhv. 33 og 40 km. væk. Der er med andre ord rigeligt at give sig til - enten på engen hånd eller med hjælp fra udlejer. Hvis man altså kan fjerne sig fra den betagende udsigt fra tagterrassen over Napoli-bugten.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 1 km

Indkøb - Afstand 800 m

Restaurant - Afstand 500 m

Lufthavn Napoli, 45 km

Nærmeste større by Napoli, 40 km

Pool

Kæledyr er ikke tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 4

Antal badeværelser 4

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Lavsæson dog min. 5 nætter

Depositum: 1500 EUR 

Slutrengøring: 200 EUR

Vælg bolig
Lavsæson 30.03.2024 - 27.04.2024
07.10.2024 - 13.01.2025
Mellemsæson 27.04.2024 - 01.06.2024
14.09.2024 - 04.11.2024
Højsæson 01.06.2024 - 14.09.2024
87.650 DKK 113.875 DKK 131.375 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133