Toscana

Villa, 19 pers.

[Ref nr. 512702]

Stor, autentisk villa ved Monsummano Terme mellem Firenze og Lucca

Højt beliggende med en fantastisk udsigt over området ved Monsummano Terme, er den gamle, totalt renoverede, autentiske villa beliggende i natursmukke omgivelser. Her er der en fantastisk ro, og man er langt fra alting - og alligevel er der bare få minutters kørsel ned ad bjerget, til man er i en lille by - eller vej på motorvejen til Firenze eller Lucca.

En unik antik-samling

Man ser det straks, man kommer ind i villaen ved Monsummano Terme: her har boet en kunst- og antiksamler. Og det er den nuværende ejer, der gennem 50 år har samlet og indkøbt antikviteter rundt omkring i det meste af Italien - dog mest i Toscana. Der er gået en stor mængde tid (og penge) på diverse markeder og antikvitetsforretninger blandt andre steder i Firenze og Lucca. Det vil derfor være svært at påstå andet, end her er tale om en meget autentisk luksusvilla, der har fået al den omsorg og kærlighed, man kan forestille sig.

Ikke bare antikt - også moderne

Ud over den unikke samling af garderobeskabe, kommoder - ja, endda et mere end hundrede år gammelt billard bord, så er den autentiske luksusvilla ved Monsummano Terme mellem Firenze og Lucca også indrettet med moderne bekvemmeligheder. Køkkenet alene har for eksempel ismaskine og opvaskemaskine, og på nogle af badeværelserne er jacuzzi-kar og hydromassage-bruser. Hele huset er installeret med aircondition og der er ligeledes velfungerende wifi. Videre vil man som gæst opleve, at der er Bose bluetooth højttaler, stereo, satellit-tv samt netflix. Og udendørs er pool'en på 6 x 12 meter et naturligt trækplaster for både børn og voksne.

Villaens udeområde

Selvfølgelig er villaen en meget væsentlig del at opholdet i den autentiske luksusvilla ved Monsummano Terme, men der er meget mere end pool'en, der er i niveauforskel fra den øvrige have. Poolen er infinty, hvorfor man fra pool-kanten har et helt unikt vue over området mellem Firenze og Lucca. Endnu længere ned - under poolen, er der omklædningsrum med bruser og toilet. Den øvrige store have er beplantet med toscansk vegetation; oliventræer, og mindre vinstokke. Der er tre gazebo'er i haven: én på siden af huset, hvor der findes grill, stort bord og stole. Her kan man meget komfortabelt spise under naturlig vegetation. En anden gazebo giver plads til at slænge sig i sofaerne mens man følger solnedgangen i horisonten, mens en tredje gazebo - nærmere huset, vil være oplagt som stedet at nyde sin morgenkaffe. Der er ved poolen også bode og stole, samt et antal bekvemme liggestole. Endelig vil man finde et børne-hjørne med gynge og rutschebane.

Det komplekse indendørsområde

Som man i mange tilfælde vil opleve i især større, italienske huse, er den autentiske luksusvilla ved Monsummano Terme mellem Firenze og Lucca også opbygget i flere niveauer og afdelinger. Det skyldes oftest, at den oprindelige villa var bygget til at skulle rumme flere familier, og man vil derfor ofte, som i dette tilfælde, opleve ex. mere end ét køkken. Man kan for forståelsens skyld opdele villaen i to etager med hver to afdelinger:

Grundplan, afdeling 1: Hovedkøkken med bord til otte pers. inkl. køleskab med ismaskine. Opholdsstue med to divaner og dobbeltsidet pejs, der fører til stue/spisestue med bord til 16 personer. TV-stue med sovesofa til to personer, lænestol, divaner, klaver og keyboard. Billardrum med 2 lænestole og garderobe samt badeværelse i underetagen med jacuzzi-bruser og endelig et rum til tøjvask

Grundplan, afdeling 2: Spisestue til otte personer, stue med antik pejs, divaner, kortbord med fire stole. Veludstyret køkken med ovn. Nedenunder badeværelse med jacuzzi-bruser og trapper.

Første sal, afdeling 1: Blåt soveværelse: soveværelse med dobbeltseng med king-size seng, garderobeskab, kommode, badeværelse en-suite med jacuzzi bruser samt hems med enkeltseng. Tredobbelt soveværelse med 3 enkeltsenge, garderobeskab og kommode.  Soveværelse med enkeltseng, indbygget garderobe og kommode. Badeværelse med jacuzzi og bruser, deles af soveværelset med 3 enkeltsenge og enkeltværelset. Mellemetage: over den store spisestue og nås via en trappe på 9 trapper, et soveværelse med 2 enkeltsenge. Badeværelset er nedenunder.

Første sal, afdeling 2: Gult soveværelse: soveværelse med dobbeltseng med king-size seng samt badeværelse en-suite med jacuzzi - (hydromassagebadekar og bruser walk-in-garderobe, antik kommode, to lænestole og lille toilet). Grønt soveværelse: Dobbeltværelse med king-size seng og badeværelse en-suite med jacuzzi bruser, walk-in garderobe og kommode. Pink soveværelse: soveværelse med dobbeltseng med king-size seng og badeværelse en-suite med jacuzzi bruser, garderobeskab, kommode.

En god begyndelse og en indholdsrig ferie

Man vil ved ankomst til den store, autentiske luksusvilla ved Monsummano Terme blive budt velkommen med kurv med let aftensmad samt morgenmad til første morgen. Her efter er det bare med at komme ud og opleve området mellem Firenze og Lucca. Man kan for eksempel besøge det geografiske område Chianti der er beliggende mellem Firenze og Siena, der er berømt for deres rødvine: Chianti Classico, de små hyggelige byer, for eksempel Panzano. Man kan også vælge en tur til Pisa, når man nu er på de kanter, men man vil nok alligevel have en rigtig god ferie hvis begrænser sine udflugter til højst en enkelt eller to. Det er nemlig en feriebolig, der ikke ligefrem kalder på nødvendigvis at skulle andet end at slappe af, dase og nyde hinandens selskab. Villaen er nabo til You Go, ref. nr. 512502, der rummer 11 gæster. Det vil derfor være muligt inden for bekvem afstand at samle op til 30 gæster i alt. De to villaer er dog totalt adskilte.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand : Viareggio 55 km

Indkøb - Afstand 3 km

Restaurant - Afstand 2 km

Lufthavn Pisa 60 km

Nærmeste større by Pistoia, 14 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Tørretumbler

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 7

Antal badeværelser 7

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 800 EUR

Slutrengøring: 300 EUR

Aircondition: 0,7 EUR/kWh

Evt. varme: 0,19 EUR/kW

Barnestol- og seng: uden beregning på anmodning

Vælg bolig
Lavsæson 30.03.2024 - 04.05.2024
28.09.2024 -26.10.2024
Specialperiode(r)
06.01.2024 - 30.03.2024
26.10.2024 - 21.12.2024
Mellemsæson 04.05.2024 - 01.06.2024
07.09.2024 - 28.09.2024
21.12.2024 - 04.01.2025
Højsæson 01.06.2024 - 07.09.2024
44.500 DKK / 35.500 DKK 56.450 DKK 69.950 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133