Umbrien

Villa, 14+4 pers.

[Ref nr. 061915]

Luksusvilla med annekser, spa, sauna og dampbad i smukke og fredfyldte omgivelser

Beliggenhed nær Papiano, Umbrien, er idéel, hvis man vil opdage de mange skatte, der er i regionen. Og for den sags skyld også i Toscana, som villaen ligger bare ca. 50 km. fra. Her kan man være sikker på, at man ikke møder mange andre skandinaver. Men man får mindst lige så store gastronomiske og kulturelle oplevelser her - man skal bare ikke stå i kø lige så lang tid.

Masser af ro og masser af plads

Hvis man har en idé om, at man gerne vil holde ferie i rolig og luksuriøse omgivelser - gerne med lidt plads, så kunne det godt være villaen her, man skulle kigge lidt nærmere på.  Begynder man udefra, er der alene 10.000 kvm. indhegnet grund at boltre sig på. Det burde kunne få selv de mest pladskrævende børn - og voksne - tilfredsstillet. I haven er den meget store (14 x 7 m, 1-1,5 m dyb), saltvandspool beliggende - foruden de lækkert udstyrede al fresco-dining områder.

Mere bevægelse, wellness og professionelt køkken

Det er ikke kun udendørs, man kan kan få bevægelse i kroppen, for på nederste etage indendørs er der bordtennis-  og billardbord. Er man mere til at føle velbehag, er der på samme etage - husets nederste - spa med opvarmet boblebad, finsk sauna, dampbad, sansebruser og toilet. Desuden er der i den store stue, hvor bordtennis- og billardbordene står, også ,asser af spisepladser, komfortabel sofa, pejs og en mindre bar. Endelig er der på etagen stort professionelt køkken som gør det muligt at tilberede endog meget store middage. Adgang til første sal sker via en indendørs elevator eller udefra.

Husets øvrige etager

Der er yderligere to etager i huset. Første etage er indrettet med opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, badeværelse med bruser, soveværelse med dobbeltseng med pejs, soveværelse med dobbeltseng med eget badeværelse med bruser. Vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler, toilet. Øverste etage er indrettet med to selvstændige suiter hver med soveværelse med dobbeltseng med privat badeværelse med bruser og opholdsstue med hjørnekøkken.

To selvstændige annekser

Der er som anneks til boligen to selvstændige gæstehus til hhv. 2/4  og 4 personer. Det første anneks er indrettet med opholdsstue med dobbelt sovesofa og hjørnekøkken, suite med dobbeltseng og spabad i soveværelset og badeværelse med bruser udstyret med dampbad og farveterapi. Det andet anneks er indrettet med opholdsstue med hjørnekøkken, to soveværelser med dobbeltsenge - begge med badeværelse med bruser.

Services

Det er som gæst i villaen muligt at tilkøbe en række ekstra services. Det kunne være in-house kok, massage, guidede ture i området samt vin- og trøffelture. Man har som gæst desuden mulighed for at benytte en tennisbane til reduceret pris. Banen er ca. to km. fra villaen.

Umbrien - Italiens Grønne Hjerte

Det er næppe nogen hemmelighed, at Umbrien er langt fra lige så kendt, som naboregionen, Toscana. Det kan man være en smule ærgerlig over, for her i Italiens Grønne Hjerte, er der masser af oplevelser at hente - og langt færre om at besøge dem. Regionens hovedstad, Perugia, ligger bare 25 km. fra villaen. Det er, på trods af, at det er en af Italiens ældste byer, en meget levende universitetsby med ikke mindre end to universiteter og ca. 40.000 studerende og dermed en fjerdel af byens indbyggertal. Det ene af universiteterne er et internationalt af slagsen, så der er  altid liv og glade dage i byen, der på trods af alle de unge mennesker, stadig er en hyggelig og intim by. Samme afstand - dog i nordvestlig retning, ligger Italiens fjerdestørste sø, Trasimenosøen. Hertil valfarter mange for at opleve den lavvandede oase, der er omgivet af flotte grønne olivenlunde. Er man i området, kan det anbefales at aflægge den muromkransede pilgrimsby, Assissi, grundlangt af den hellige Frans, grundlægger af franciskanereordenen, der herhjemme er kendt som Gråbrødrene. Ringer noget vedr. et torv i København? Der er altså nok at tage sig til - altså de stunder, man ikke bare fordriver tiden med liv, leg og luksus i villaen.

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 4 km

Restaurant - Afstand 4 km

Lufthavn : Rom 150 km, Firenze 170 km

Nærmeste større by : Perugia, 25 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Tørretumbler

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 7
Dobbeltsenge 7

Antal badeværelser 7
Heraf en-suite badeværelser 7

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum via kreditkort: 1000 EUR

Slutrengøring: 300 EUR

Forbrug: 40 EUR/dag

Barneseng: uden beregning på forespørgsel

Vælg bolig
Lavsæson 06.04.2024 - 01.06.2024 Mellemsæson 01.06.2024 - 29.06.2024
31.08.2024 - 28.09.2024
Højsæson 30.03.2024 - 06.04.2024
29.06.20204 - 31.08.2024
21.12.2024 - 11.01.2025
43.925 DKK 52.675 DKK 69.975 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133