Gardasøen & Veneto

Lejligheder, 2-6 pers.

[Ref nr. 370096]

Lugana Village Resort & Sporting Club, Peschiera del Garda: lækre ferieboliger!

Ordet resort skal man tage helt bogstaveligt. Der må ikke herske tvivl om, at Lugana Village Resort & Sporting Club, Peschiera del Garda er en større samling lækre ferieboliger udelukkende med ét formål: ferie! Når det så er sagt, vil man her opleve, at stedet med ikke mindre end tre store laguner, en restaurant, sportsklub og meget mere, er ualmindeligt. Det er nemlig stort set udelukkende beboet af private ejere. Derfor har de fleste på stedet et klart formål: her skal være totalt i orden.

Og det er her! Der er ikke overladt noget tilbage at ønske – bare man ved, hvad man går ind til. Og det man går ind til i Lugana Village Resort & Sporting Club, Peschiera del Garda, er et større område. Dog er de tre hovedområder, villages, adskilt, således at hver afdeling med lækre ferieboliger har sin egen lagune. Her er nemlig ikke bare tale om en pool. Ikke engang bare en stor pool, men som skrevet et stort vandområde med forskellige dybder. Som det fremgår at billederne, er der masser af plads og man kan bevæge sig i et endog meget stort vådområde. Om som om det ikke var nok: i forlængelse af restaurant og sportsklubben er der et bassin med olympiske dimenstioner.

Selv om Lugana Village Resort & Sporting Club, Peschiera del Garda er stort, er det ikke forbundet med meget larm. Her er faktisk overraskende stille, når man tænker på, hvor mange mennesker, der er samlet på stedet med lækre ferieboliger. Men netop fordi mange af resortets gæster er ejere af de enkelte lejligheder, bliver der udøvet ekstra hensyn. Visse af lejlighederne ligger klods op ad vinmarkerne, hvor der dyrkes druer til den lokale, hvide Lugano-hvidvin, der i mange tilfælde er af høj kvalitet.

Der er på Lugana Village Resort & Sporting Club, Peschiera del Garda to typer lejligheder til leje, nemlig toværelses og treværelses ferieboliger. Alle typer boliger har egen balkon med udsigt over den lokale lagune. Der er til lejlighederne privat grill. Boligerne er alle holdt i moderne og let stil med godt og ordentligt interiør, lækkert linned og fornuftige køkkenfaciliteter. Hele resortet er opbygget som tre selvstændige villages med egen lagune. Som gæst har man adgang gennem de andre villages for at opnå adgang til den bassinet ved restauranten og sportsklubben. Der er fire tennisbaner på stedet, som kan bookes tennisbane mod merbetaling. Fodbold- og beachvolleybanen samt bocchia og bordtennis er inkluderet i det obligatoriske adgangskort – se nedenfor.

Ved sportsklubben på Lugana Village Resort & Sporting Club, Peschiera del Garda er der selvstændig restaurant, bar og kiosk. Her kan man altså fordrive tiden med en kølig drink eller et glas vin, men man holder øje med børnene i poolen, og bare venter på, hvornår de kommer op og efterlyser endnu en is fra kiosken. Restauranten er åben hele dagen og aftenen, og i forlængelse af restauranten, er det muligt at tilkøbe et større lokale med udvidede grill-faciliteter, hvis man eksempelvis er flere familier afsted. Dog vil de fleste sandsynligvis anvende grillen, der er tilhørende den private, lækre feriebolig.

Lugana Village Resort & Sporting Club er beliggende få kilometer fra en af Gardasøens større og livlige byer, Peschiera del Garda. Selve bykernen her er delvist omkranset af den originale mur fra 1500-tallet. Der er et større udbud af spisesteder i byen – også med udsigt over søen. Den indre by er, som så ofte i Italien, myriader af kringlede, brostensbelagte gader med specialbutikker og barer, der leder ned til den hyggelige havn. Herfra har man hele Gardasøen foran sig. Byen vil være et oplagt besøgsmål for gæster i de moderne og lækre ferieboliger ved lagunerne. Et andet særdeles oplagt udflugtsmål, er en af Norditaliens mest interessante byer, Verona. Her bør man dog afse det meste af en dag – med mindre man vælger at besøge byen flere gange. Endelig må man ikke glemme områdets nære beliggenhed til vindistriktet Valpolicella, der producerer mange skandinavers yndlingsvine - herunder den store og kostbare Amarone.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 1,2 km

Indkøb - Afstand 800 m

Restaurant - Afstand 

Lufthavn Verona 25 km, Bergamo 90 km

Nærmeste større by Verona 35 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Grill

Turistskat pålægges

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Dog kun juli og august. Andre måneder min. 4 dage.

BEMÆRK: udlejer arbejder med dynamiske priser ligesom hoteller. Derfor er nævnte priser vejledende. Kontakt You Go for konkrete priser.

Sikkerhedsdepositum: via kreditkortoplysninger v. ankomst

Resort card: 10 EUR/dag/bolig

Pool-håndklæder: 5 EUR/pers./uge

Slutrengøring: 50 EUR

Kæledyr: 30 EUR

Barneseng: Uden beregning

Pool-områderne er åbne 15. maj til 15. september

Vælg bolig
Lavsæson 28.03.2020 - 30.05.2020 Mellemsæson 30.05.2020 - 27.06.2020
29.08.2020 - 26.09.2020
Højsæson 27.06.2020- 29.08.2020
6400 DKK 9325 DKK 13.225 DKK
7050 DKK 9850 DKK 14.375 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133