Toscana

Villa, 14-18 pers.

[Ref nr. 500122]

Lastra a Signa, Firenze – rustik villa i Toscana

Efter at have forladt motorvejen ved Lastra a Signa tæt på Firenze, kørt gennem et par idylliske små-byer med småhandlende og småsnakkende på torve og bænke, fører man bilen op ad bakken, kører ad veje med vinranker og oliventræer på hver sin side for pludselig at standse foran et mastodontisk byggeri af tidligere tiders landadel. Denne villa i Toscana lever op til de flestes krav om en rustik feriebolig.

Det er her ved Lastra a Signa, Firenze, man til tider hører slagene fra sommerfuglenes vinger og ligeledes hører at vindruerne suger næring fra den rige jord. Ellers er her helt stille.Stille er der til gengæld ikke efter et kvarters kørsel med tog fra den nærmeste stationsby. Nu står man nemlig midt i Firenze, Toscanas hovedstad, der rummer en overdreven stor del af verdens kunstskatte. Meget kort beskrevet er Firenze et must-see, der ikke her skal beskrives yderligere. 

Efter at have parkeret sin bil i en af de 8 overdækkede parkeringspladser på villaens bagside, går man til husets hovedindgang, der ligger under det patinerede, overdækkede udhæng, hvorfra man i ro og skygge overskuer store, smukke landområder ved Lastra a Signa, Firenze, og den private pool. Man træder ind i en stor stue med tunge, dybe og luksuriøse møbler der alle er centreret mod den enorme åbne pejs, der indbyder til voksen-samvær i de sene aftentimer. Hovedingredienserne er her åben ild, grappa og sjælero.

Fra stuen er der videre indgang til det store køkken, der blandt andet indeholder to køleskabe, ovn og gaskomfur. Der er videre spisestue indrettet med antikke, tunge møbler i den traditionelle, toscanske stil. På stueplan er der mindre toilet samt trappe til boligens soverum på første etage.

Hvert af de 7 soveværelser er med dobbeltseng, garderobe samt privat badeværelse. Desuden finder man på hvert værelse mulighed for at lave en kop kaffe/te. Endelig er der værdiskab i hvert værelse. Etagens fjerneste soveværelse er i sandhed noget for sig selv, idet man skal gå ad 10 trappetrin ned til det enorme og elegante værelse, der desuden har en mindre skifteplads til spædbørn.

Udenfor på den store grund er der et smukt syn over Toscana. Fra kanten af poolen eller fra en af de tilhørende liggestole kan man lade solens stråler fylde én med vitaminer og energi eller man kan krybe i ly med et glas stimulerende vin under patioen på terrassen inden man fylder grillen med brænde af oliventræ og gør klar til feriens på én gang udfordring og glæde: aftensmaden tilberedt af råvarer købt hos en af områdets slagtere. Udfordringen består ikke mindst i at fravælge råvarer.

Med privat indgang fra villaens gavl ligger en lejlighed til 2 + 2 personer med køkken og stue med sovesofa, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bruseniche. Lejligheden kan lejes sammen med villaen. I modsat fald forbeholder ejeren sig retten til at leje lejligheden ud separat, hvorfor man ikke kan påregne at have poolen helt privat.

Villaen er en del af ejendommen tilhørende vingården Tenuta San Vito der er en meget anerkendt producent af økologiske vine. I villaen er der fastboende 2 af vingårdens tekniske personale, således at der altid vil kunne hentes bistand til eventuelle problemer. Det fastboende personale er i øvrigt meget diskrete og benytter sig naturligvis ikke af villaens udendørs faciliteter.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 100 km

Indkøb - Afstand 2 km

Restaurant - Afstand 300 m

Lufthavn Firenze 20 km Pisa 62 km

Nærmeste større by Firenze 18 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Rengøring inkluderet

Grill

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 600 EUR

Kæledyr: 20 EUR/uge

Lokal turistskat: 1-3 EUR/pers. over 14 år/døgn - dog max. 6 døgn

Vælg bolig
Lavsæson 07.01.2019 - 19.04.2019
12.10.2019 - 20.12.2019
Mellemsæson 20.04.2019 - 21.06.2019
31.08.2019 - 11.10.2019
Højsæson 22.06.2019 - 30.08.2019
15.100 DKK 28.600 DKK 31.600 DKK
18.100 DKK 31.600 DKK 36.850 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133