Piemonte

Lejligheder, 2-6 pers samt b&b

[Ref nr. 120042]

Feriebolig i La Morra – La Ca d’Olga mellem Alba og Barolo

Agriturismo La Ca d’Olga ligger højt i landskabet med en fantastisk udsigt over de bølgende vinmarker i La Morra. La Ca d'Olga ligger i fred og idyl placeret fremragende – næsten uanset hvad man kunne ønske sig. Postnummeret hører til La Morra – den største af byerne i Barolo-distriktet. Fra den gamle, nyligt restaurerede bondegård, er der ikke langt til de store oplevelser. Alba – trøflernes højborg og hovedsæde for Nutella-produktionen, ligger blot 6 km væk. Endvidere er der bare 12 km til legendariske Barolo, der vel ikke her behøves at optage yderligere plads til beskrivelse.

La Ca d'Olga, La Morra ligger ikke blot med Alba og Barolo tæt, hvisdet drejer sig om at finde interessante mål for oplevelser og opdagelser. La Ca d'Olga, La Morra ligger i et sandt Mekka for kulturelle oplevelser. Det vil her være for omfattende at nævne alle – så blot for at pirre yderligere til nysgerrigheden nævnes kun vinbanken i Polenza, de smukke cykelture mellem vinranker og nøddebuske – og endelig køreturen på et kvarters tid til Barbaresco.

La Ca d'Olga, La Morra har fire lejligheder samt et antal værelser uden køkken til 2-4 personer. De fire lejligheder er fordelt på to typer, nemlig to store kvistlejligheder med plads til op til 6 personer samt to mindre lejligheder med plads til 4 personer. Der er desuden morgenmadsrestaurant, hvor gæsterne kan indtage en lækker, frisklavet morgenmadsbuffet. Morgenmaden er ikke inkluderet i priserne, men kan tilkøbes ved bestilling på stedet.

La Ca d'Olga er placeret på en 20.000 kvm stor grund, hvor der er masser af plads til udfoldelse, leg og bevægelse. Der er flere steder i haven opsat pavilloner, hvor man i skygge fra solen kan betragte den enorme nøddebeplantning, hvis vækst skal danne grundlag for den lækre og velkendte produktion af chokoladesmørepålæg. Eller blot drømme sig væk i vinen fra La Morra - Barolo.

I enden af parken ligger poolen, hvor der også er bruser, omklædningsfaciliteter samt toilet. Der er ligeledes her muligt at krybe i skygge under udhænget samt et antal solstole og parasoler.

Udenfor morgenmadsrestauranten, hvor også receptionen og pejsestuen er, er der stor, fælles terrasse med fælles grill. Det er muligt at spise udendørs på terrassen, lige som man kan lave sin egen picnic på den store grund.

Kvistlejligheder, 2- 4 (+2) pers., 70 kvm. Lejligheder på første etage med stor stue med dobbelt sovesofa, veludstyret hjørnekøkken med blandt andet opvaskemaskine og spiseplads. Der er soveværelse med dobbeltseng samt stort, lækkert badeværelse med hjørnebadekar. Der er aircondition i disse lejligheder. Der er mulighed for ekstra senge således at man kan bo 6 personer i lejlighederne. Bemærk at der er meget lavt til loftet visse steder.(billede 2-7)

Lejligheder, 2-4 pers., 35 kvm. Lejligheder på stueplan med stue med hjørnekøkken og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bruseniche. Der er udgang til hhv. have eller gårdsplads fra disse lejligheder. (billede 13-16)

Suite, 2- 4 pers., stort værelse med dobbeltseng samt meget komfortabel dobbelt sovesofa samt badeværelse med bruseniche. (billede 18-19)

Dobbeltværelse, 1-3 pers. Med dobbeltseng og enkeltseng samt badeværelse med bruseniche.(billede 20-22)
 

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 80 km

Indkøb - Afstand 4 km

Restaurant - Afstand 2 km

Lufthavn Torino 70 km

Nærmeste større by Alba 6 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Internet

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Grill

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

FLEKSIBEL ANKOMST- OG AFREJSE

Slutrengøring: 50 EUR (lejligheder)

Priser for lejlighederne er for hh. 4 og 2 pers.

Priserne for suite og dobb. værelser er for 2 pers./nat u. morgenmad

Ekstra seng: 25 EUR/nat

Morgenbuffet: 10 EUR - børn 4-9 dog 4 EUR - børn 0-4 gratis

Håndklæder til pool: 3 EUR/dag

Slutrengøring (lejligheder): 50 EUR

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson Højsæson
9425 DKK 9425 DKK 9425 DKK
5750 DKK 5750 DKK 5750 DKK
925 DKK 925 DKK 925 DKK
750 DKK 750 DKK 750 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133