Toscana

Villa, 12 pers.

[Ref nr. 524306]

Klassisk villa med unik panoramisk beliggenhed og moderne tvist

Med panoramisk beliggenhed og fantastisk udsigt over den nærmest endeløse natur, er den klassiske villa med et moderne tvist, beliggende i den den østlige del af Toscana - tæt på Bucine og Arezzo. Villaen er totalrenoveret og dermed indrettet med alle moderne bekvemmeligheder og er ideelt placeret for den, der vil opdage store del af Toscana.

Ikke bare lokalområdet

Villaen er strategisk godt beliggende, hvis man ønsker at opdage og opleve store dele af Toscana. Det vil være naturligt at fordybe sig en smule i byerne Bucine og Arezzo, men også Firenze og Siena - og området derimellem, det geografiske område Chianti, vil være et oplagt oplevelsesmål. Med sig fra netop Chianti kan man passende frekventere en eller flere af de mange Chianti Classico-vingårde.

Alt spiller - ude som inde

Villaen med panoramisk udsigt i nærheden af Bucine og Arezzo har gennemgået en særdeles stor modernisering. Fra at være en solid, klassisk villa, møder man nu en bolig, der med sine moderne bekvemmeligheder dog fortsat fremstår både autentisk og typisk. Stenhuset er umiskendeligt bevaret - det samme er det samlede udtryk, men det moderne tvist fornægter sig på ingen måde. For eksempel er der velfungerende wi-fi, aircondition, satellit-tv og vaskefaciliteter, ligesom køkkenet er udstyret med kaffemaskine, espresso-koger, juice-presser, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Udendørs vil man finde mange skyggefulde terrasser og naturligvis - og måske ikke mindst - den 5 x 12 meter lange pool.

Villa i to etager

Den 350 kvm. store klassiske villa med panoramisk udsigt ved Bucine og Arezzo, er indrettet i to plan. Nederst finder man opbevaringsrum med fryser samt nedgang til stor kælder, med et godt udvalg af italienske vine, som man som gæst kan tilkøbe. Videre her i opbevaringsrummet er der vaskemaskine samt strygejern- og bræt. Det store køkken er særdeles godt udstyret. Her er blandt andet komfur med fem gasbrændere, amerikanske køleskab med ismaskine, toaster, opvaskemaskine, ovn, mikrobølgeovn, italiensk og amerikansk kaffemaskine samt direkte adgang til spisestue til 12 personer. Den store dagligstue er med bekvemme møbler og satellit-tv. På nederste etage er der service-toilet.

Soveafdeling øverst

Der er på øverste etage i den klassiske villa seks soveværelser og fire store badeværelser. Master-soveværelset har badeværelse en-suite med bruseniche, badekar, bidet og garderobe. Et andet soveværelse med dobbeltseng og badeværelse en-suite har desuden ekstern trappe til haven. Der er videre to soveværelser med dobbeltseng, der deler et badeværelse med stor bruseniche, endnu et soveværelse med badeværelse en-suite samt et soveværelse på hemsen. Fra øverste etage er der terrasse, der ligeledes har trapper til den store have med panoramisk udsigt over området ved Bucine og Arezzo. Skulle det være nødvendigt, er der et ekstra værelse med trapper udefra, hvor man på anmodning kan tilkøbe en eller to enkeltsenge.

Lokalområdet med markeder og antikviteter

Området ved Bucine - og ikke mindst i og ved Arezzo - er kendt for sine fine antikvitetsmarkeder. Desuden vl man her, som så mange andre steder i Italien, finde lokale markeder med alt fra fødevarer til tøj, sko, smykker og tasker. Man kan med fordel gå på opdagelse i lokalområdet på cykel; området er meget velegnet til det. Videre kan men med bare korte køreture besøge andre af de mindre, men meget kendte byer: Cortona samt middelalder- og vinbyerne Montalcino og Montepulciano. Der er med andre ord rigeligt med store oplevelser, men man må dog ikke glemme også bare at nyde opholdet i den klassiske villa med panoramisk udsigt. Det er der dog nok heller ingen risiko for, når man først har set den!

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 5 km

Restaurant - Afstand 5 km

Lufthavn Firenze 65 km

Nærmeste større by Arezzo 23 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 6

Antal badeværelser 4
Heraf en-suite badeværelser 3

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 800 EUR

Slutrengøring: 250 EUR

Kæledyr: 80 EUR

Vælg bolig
Lavsæson 05.10.2024 - 26.10.2024 Mellemsæson 13.04.2024 - 15.06.2024
21.09.2024 - 05.10.2024
Højsæson 15.06.2024 - 21.09.2024
41.450 DKK 54.875 DKK 63.950 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133