Piemonte

Villa, 14 pers.

[Ref nr. 140110]

Enestående design-villa med intinity pool og uvirkelig flot udsigt

Når man sidder på den overdækkede terrasse - frit svævende over infinity-pool'en og kigger ud over de vinmarker, man ved, skal give nogle af områdets fineste vine, så er det svært at forestille sig, hvor man hellere vil sidde! Og det er faktisk uanset vejr, temperatur og årstid. Det eneste der virkelig batter netop her, er det rigtige selskab. Den del må man selv sørge for. Villaen klarer resten!

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed - og udsigt

Fra sin beliggenhed på en bakketop ikke langt fra landsbyen Castelnuovo Calcea med det fascinerende slot, tilbyder villaen her charme, stilhed og en uvirkelig flot udsigt. Et meget stort udendørsområde er et af flere højdepunkter ved denne beliggenhed: en smuk frithængende, overdækket terrasse og en infinity-pool med udsigt over Monferrato-vinmarkerne. Der er fra villaen bare ni km. til Nizza Monferrato, hovedbyen i området her, der inden for de senere år har fået egen klassificering af vine. Der er tale om et fantastisk designsikkert og hyggeligt loungeområde, hvor man kan slappe af og hvor man virkelig skal tage sig sammen, hvis ikke tiden bare skal gå med ingenting.

Pool'en i gården

Midt i gården, der er lukket inde mellem villaens vægge og den overdækkede terrasse, er den lækre infinity-pool beliggende. Poolen måler 12 x 5 meter  og er omgivet af bekvemme havemøbler og liggestole. Modsatte side af den frithængende terrasse, finder man endnu en overdækket terrasse, samt en tagterrasse over det tilbyggede vinkel-værelse. Desuden er der udendørs bruser.

Husets hjerte: gammelt og nyt perfekt afstemt

Der er ingen tvivl om, at husets hjerte er køkkenet på nederste etage. Ikke alene er det stort og meget veludstyret, det er også designet, så man nærmest ikke kan lade være med at være der. Om det så er på den ene eller anden side af bordpladen med vask og komfur. Over netop bordpladen, hænger meget rustikke gitternet af jern, hvor både gryder, pander og vinglas hænger ned fra. Den detalje sammen med det hvælvede murstensloft og de rå vægge giver et helt særligt rum; lækkert på den rustikke måde. Der er fra køkkenet direkte adgang til åben spisestue og videre til opholdsstuen med åben pejs. Fra køkkenet er der videre direkte udgang til solgården med udendørs spisepladser. Endelig er der på stueetagen soveværelse med dobbeltseng og badeværelse en-suite.

Høhoftet - nu stuer og soveværelser

Husets første etage er indrettet med to soveværelser meddobbeltseng og terrasse samt badeværelse en-suite med både bruseniche og badekar. Videre er der to soveværelser, hvoraf det inderste nås via gennemgang af det forreste. På samme etage er det gamle høloft med dets synlige bjælker ændret til en stor opholdsstue. Her har man uhindret udsigt over området og vinmarkerne. Ved siden af den store stue er også en mindre stue. På øverste etage er der endnu to soveværelser med badeværelse en-suite. Bemærk at disse badeværelser ikke har toilet , men udelukkende brusenicher og håndvask.

Anneks med egen indgang og tagterrasse

Fra gårdhaven - med direkte udsigt til pool'en, er endnu et soveværelse med dobbeltseng og badeværelse en-suite. Der er alene indgang til dette soveværelse fra gården. Fra annekset føre en udvendig trappe til en mindre tagterrasse.

Hele Piemonte udenfor porten

Ikke alene villaens smukke beliggenhed er ideel for at nyde Piemonte. Også beliggenheden i forhold til øvrige steder i Piemonte er eminent. Der er bare ni m. til Nizza Monferrato. Her vil man finde et soligt udbud af indkøbsmuligheder samt en levende midtby med specialbutikker og restauranter. Asti er ikke alene betegnelsen for flere typer vin - det er også en by med ca. 75.000 indbyggere. Her vil man opleve en virkelig levende by med markeder, restauranter samt en flot midtby med et rigt handelsliv. Alba, der er hovedby for både Barbaresco og Barolo er 30 km. fra villaen, mens regionens hovedstad, Torino, Italiens tidligere kongeby, er med sine mere end 800.000 indbyggere en særdeles interessant by, der er beliggende bare 80 km. fra villaen. Der er med andre ord rigeligt at give sig til, hvis man får hjælp til at fjerne sig fra den betagende og uvirkeligt smukke udsigt ved design-villaen.

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 1 km

Restaurant - Afstand 1 km

Lufthavn : Torino, 80 km

Nærmeste større by : Nizza Monferrato, 9 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Grill

Antal soveværelser 7

Antal badeværelser 7

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 500 EUR

Slutrengøring: 200 EUR

Kæledyr: kun på forespørgsel

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson 01.01.2024 - 25.05.2024
21.09.2024 - 31.12.2024
Højsæson 25.05.2024 - 21.09.2024
- 72.575 DKK 80.675 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133