Emilia Romagna

Suiter, 2-3 pers.

[Ref nr. 430032]

Castello di Scipione, Salsomaggiore Terme – regionens ældste slot

I grænseområdet mellem Parma og Piacenza finder man regionens ældste slot, Castello di Scipione, der ligge majestætisk på toppen af en bakke. Få minutters kørsel derfra finder man den levende og elegante kur-by, Salsomaggiore Terme, der stadig lever højt på de saltaflejringer Middelhavet i sin tid efterlod her. Desuden er der i byen både golf- og tennismuligheder. Slottet ligger idéelt for ture i Verdis land – både gastronomiske, kulturelle og helsemæssige oplevelser ligger præcis uden for døren. Det samme gør en lille, meget velanset restaurant i øvrigt også.

Castello di Scipione, Salsomaggiore Terme med de enorme sale, der bebos privat, lukker af og til op for receptioner og andre festligheder. Det vil man som gæst nu ikke opleve som generende, idet de to suiter er placeret i slottets modsatte ende. Der er til suiterne – små lejligheder om man vil – privat indgang. Videre har hver suite hver sin private have.  Fælles for de to boliger er, at de begge er meget elegant indrettede og restaurerede af slotsherren, der selv er arkitekt. Der efterlades intet indtryk af kompromis eller tilfældighed. Dette gælder såvel i materiale- som i farvevalg.

Der er gjort flittig brug af de oprindelige, gennemrestaurerede materialer samt møbleret med antikke møbler fra regionen. For eksempel de store træsenge, der med deres komfort sikrer en god nats søvn. I begge suiter på Castello di Scipione ser man fritliggende bjælker fra det 14. og 17. århundrede. Der er videre anvendt terracotta klinker på gulvet – i badeværelserne dog marmor. Der er hhv. bruseniche i glas og marmor samt antikt badekar. Der er vaskemaskine i begge suiter. Fra begge suiter er der et betagende udsyn over området ved Salsomaggiore Terme, der både tæller vinmarker, skov og de alpine bjerge. De tykke slotsmure beskytter både mod sommerens værste hede og vintrenes kulde.
De meget rummelige lejligheder på Castello di Scipione karakteriseres af to suiter, hvorfor der er morgenmad inkluderet i prisen. Morgenmaden leveres til suiten, hvorfor man i fred og ro – med eller uden morgenhår – kan nyde denne. Der er i hver suite et mindre køkken, der ud over kaffemaskine og elkedel også har komfur og køleskab. Det er derfor muligt at tilberede lettere måltider. På badeværelserne vil man finde udsøgte produkter, der hentes i de termiske bade i Salsomaggiore Terme. Der skiftes sengetøj og håndklæder samt rengøres to gange ugentligt. Man kan med sikkerhed leve som var man af adelig slægt, hvilket slotsherren da også er. Dansk endda - men det er en helt anden historie.
Den blå suite er placeret i det oprindelige vagttårn på Castello di Scipione, Salsomaggiore Terme. Man vil derfor i murene stadig finde små skydeskår – nu som vinduer. Suiten er i flere forskudte plan. Fra stue/opholdsrummet er der et par trin op til det meget lille, men veludstyrede køkken. På øverste niveau finder man soveværelset samt badeværelset, der er udstyret med antikt badekar og marmorvask og hårtørrer. Der er i suiten vaskemaskine, fladskærms-tv med satellit kanaler samt værdiskab.
Den grønne suite, kørestolsvenlig lejlighed placeret ved den oprindelige hovedindgang til Castello di Scipione. Der er i lejligheden opholdsstue med to panoramavinduer med udsigt over området ved Salsomaggiore Terme, åben pejs samt en mindre, men veludstyret køkkenafdeling. Videre er der soveværelse med stor, komfortabel dobbeltseng samt et værelse med enkeltseng. Der er badeværelse med marmor bruseniche og hårtørrer. I lejligheden vil man finde vaskemaskine, tv med satellit kanaler samt værdiskab.
Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 2 km

Restaurant - Afstand 10 m

Lufthavn Parma 30 km, Milano 110 km

Nærmeste større by Parma 30 km

Golf - Afstand 7 km

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

TV

Rengøring inkluderet

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES MIN. TRE NÆTTER

Priser angivet pr. nat / pr. uge

Ved ugentlig leje serveres morgenmad kun første morgen

Kæledyr kun i Grøn suite

Wifi ikke i suiterne men v. slottets reception

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson Højsæson
1400 DKK / 7575 DKK 1400 DKK / 7575 DKK 1400 DKK / 7575 DKK
1400 DKK / 7575 DKK 1400 DKK / 7575 DKK 1400 DKK / 7575 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133