Toscana

Lejligheder, 2-8 pers, villa 22 pers.

[Ref nr. 530162]

Castello di Meleto, Chianti – middelalderborg for moderne riddere

I det centrale og klassiske Chianti findes der middelalderbyggerier på stribe, men det er trods alt sjældent at møde så velbevaret og gennem-renoveret et af slagsen som. Castello di Meleto er et vaskeægte slot med alt hvad dertil hører. Inklusive restaurant, vinbar og flere pool-områder.

På Castello di Meleto tilbydes en række moderne og samtidig klassiske boliger fra enkle og rustikke til meget eksklusive lejemål – til få personer eller til store grupper. Dog kan man ikke fravælge et yderst interessant, historisk område og en i særklasse eksklusiv udsigt over Chianti, Toscana, der bølger og bugter sig blidt og elegant.

Castelle di Meleto i Chianti var en meget væsentlig florentinsk borg og fæstningsværk i den oprindelige strid mellem de florentiske og sienanesiske magthavere. Placeringen var væsentlig på grund af sin placering højt oppe i terrænet med udkig over området efter fremmede, krigeriske tropper.

Castello di Meleto ligger midt på den nuværende Chianti-rute, så der er alle muligheder for store vinøse, kulinariske og kulturelle oplevelser. Slottet er således blot 25 km væk fra et af de historiske og kulturelle højdepunkter, Siena, der hvert år tiltrækker masser af kultur-turister og folk med hang til historiske og arkitektoniske oplevelser.

Der er på selve slotsgrunden en vinhandel, der også fungerer som vinbar / smagerum hvor der desuden sælges andre delikatesser samt en udvalg af litteratur om området. Lidt længere nede ad vejen ligger restauranten, der er åben for både frokost og middag. På slottet er der mulighed for tilkøb af morgenmadsbuffet i den smukke spisesal.

De sidste fire lejligheder er beliggende i en stor, smuk og totalrenoveret renæssance-bygning ca. 300 meter fra slottet. De fire lejligheder deler en lækker saltvands-pool, hvorfra man kigger ud over det smukke landskab og ned på det prægtige slot. Desuden er de fire lejligheder at betragte som en selvstændig enhed med pool, egen gårdsplads, egen have og egen grill. Alle fire lejligheder kan desuden lejes som én stor villa, Casanuova, med privat pool og med plads til 22 gæster.

Ud over de nedenstående lejligheder er der på selve slottet et antal meget lækre og luksuriøse værelser. Leje af disse inkluderer morgenmad.

Se dine muligheder for bolig her
KLIK HER

Limonaia 1, 2 + 2 pers., lejlighed på stueplan med åbent køkken /opholdsrum med spiseplads samt to enkelte sovesofaer. Soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bruseniche. Der er privat have samt overdækket terrasse med bord og stole.

Limonaia 2, 2 + 2 pers., lejlighed på stueplan med åbent køkken /opholdsrum med spiseplads samt to enkelte sovesofaer. Soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bruseniche. Der er privat have samt overdækket terrasse med bord og stole.

Limonaia 3, 2 pers., lejlighed i to plan for enden af fæstningsmuren med stue / køkken på nederste etage og soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bruseniche på første etage. Der er udgang til privat krydderurtehave med bord og stole direkte udenfor stuedøren.

Terrazze 1, 2+2 pers., meget rustik og arkitektonisk spændende lejlighed i to plan. Lejligheden ligger i læ af fæstningsmurene og er indrettet med stor stue med dobbelt sovesofa, tv samt en meget rustik, muret søjle der støtter taget med de tunge og rustikke træbjælker. På stueniveau er der desuden veludstyret køkken samt badeværelse med bruseniche. Den meget højtliggende hems åbner til et soveværelse med garderobeskab og inderst inde en dobbeltseng. Der er aircondition i lejligheden. Til lejligheden er tilhørende en privat terrasse/have med bord og stole.

Terrazze 2, 2+2 pers., meget rustik og arkitektonisk spændende lejlighed i to plan. Lejligheden ligger i læ af fæstningsmurene og er indrettet med stor stue med dobbelt sovesofa, tv samt en meget rustik, muret søjle der støtter taget med de tunge og rustikke træbjælker. På stueniveau er der desuden veludstyret køkken samt badeværelse med bruseniche. Den meget højtliggende hems åbner til et soveværelse med garderobeskab og inderst inde en dobbeltseng. Der er aircondition i lejligheden. Til lejligheden er tilhørende en privat terrasse/have med bord og stole.

La Loggia, 4 pers., privat villa beliggende præcis udenfor fæstningsværket. Villaen er i to plan, hvor man fra den overdækkede øvre terrasse går direkte ind i stort åbent køkken / stue med spisebord og stole, sofa og lænestol. Der er nedgang til soveafdelingen, hvor der er hhv. soveværelse med dobbeltseng samt soveværelse med to enkeltsenge. Der er på denne etage badeværelse med bruseniche. Fra soveværelserne er der direkte udgang til overdækket terrasse hvorfra der et eventyrligt kig ud over landskabet. Inden for rækkevidde er desuden både laurbærbuske, oliventræer, kirsebærtræer og er man lidt hurtig og fiks på fingrene er det ikke umuligt at få fat i en fasan; dem er der nemlig masser af her.

Vignanova; 6 pers., selvstændig villa ved siden af slottet. Fra den private gårdsplads går men direkte ind i stue med sofa, lænestol og tv. Der er herfra åben adgang til veludstyret køkken. Videre er der tre soveværelser – alle med en suite badeværelser. De to af soveværelserne har dobbeltseng, det tredje har to enkeltsenge. Tilhørende villaen er der stor overdækket spiseområde udenfor, hvorfra der er et fantastisk; nærmest eventyrlignende og ugeneret syn til slottet samt det smukke, toscanske landskab.

Pietro Leopoldi, 6-7 pers., 85 kvm. på stueplan bestående af stue / opholdsrum med åben pejs, tv samt stol der kan slåes ud til en enkeltseng. Der er desuden veludstyre køkken med ovn og opvaskemaskine. Lejligheden indeholder tre soveværelser. Et med dobbeltseng samt to med to enkeltsenge. Der er tre badeværelser hvoraf det ene er med hydromassage bad.

Pio Maria, 6-7 pers., 90 kvm. på stueplan bestående af stue / opholdsrum med åben pejs, tv samt stol der kan slåes ud til en enkeltseng. Der er desuden veludstyre køkken med ovn og opvaskemaskine. Lejligheden indeholder tre soveværelser. Et med dobbeltseng samt to med to enkeltsenge. Der er tre badeværelser hvoraf det ene er med hydromassage bad. Lejligheden er med adgang for kørestolsbrugere.

Eleonora Teresa, 4-5 pers., 75 kvm. på første etage., 90 kvm kvm på stueplan bestående af stue / opholdsrum med åben pejs, tv samt stol der kan slåes ud til en enkeltseng. Der er desuden veludstyre køkken med ovn og opvaskemaskine. Lejligheden indeholder to soveværelser. Et med dobbeltseng samt et med to enkeltsenge. Der er to badeværelser hvoraf det ene er med hydromassage bad.  Der er air condition i lejligheden.

Cesare Orazio, 6-7 pers., 108 kvm. på første etage. bestående af stue / opholdsrum med åben pejs, tv samt stol der kan slåes ud til en enkeltseng. Der er desuden veludstyre køkken med ovn og opvaskemaskine. Lejligheden indeholder tre soveværelser. Et med dobbeltseng samt to med to enkeltsenge. Der er tre badeværelser hvoraf det ene er med hydromassage bad. Der er air condition i lejligheden.

Panel Footer
*/ ?>
Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 3 km

Restaurant - Afstand 800 m

Lufthavn Firenze 80 km

Nærmeste større by Siena, 30 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Internet

Vaskemaskine

Tørretumbler

Rengøring inkluderet

Grill

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson Højsæson
6875 DKK 8975 DKK 10.550 DKK
6875 DKK 8975 DKK 10.550 DKK
6875 DKK 8975 DKK 10.550 DKK
6875 DKK 8975 DKK 10.550 DKK
6875 DKK 8975 DKK 10.550 DKK
8975 DKK 12.125 DKK 13.700 DKK
11.600 DKK 14.750 DKK 22.100 DKK
10.550 DKK 14.225 DKK 17.375 DKK
10.550 DKK 14.225 DKK 17.375 DKK
7925 DKK 10.025 DKK 12.650 DKK
10.550 DKK 14.225 DKK 20.525 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133