Toscana

Lejligheder, 4 - 8 pers.

[Ref nr. 5000115]

Castello del Trebbio, Firenze – feriebolig i Chianti Rufina

Allerede på vej op ad bjerget i Chianti Rufina, ses det majestætiske slot og man fristes til at tænke, at man er på vej ind i en anden tidsalder. Det er man på mange måder også, for på Castello del Trebbio nord for Firenze, der er fra 1184, hersker stadig en ånd af svunden storhed og ridderlighed – blot tilsat en moderne produktion af vin og olivenolie samt en gastronomisk perle af en restaurant: La Sosta del Gusto.

Castello del Trebbio udlejer fire ferieboliger i Chianti Rufina i Firenzes baghave - højt hævet over al trafik, støj og hektisk byliv. Alligevel nås Firenze på under en halv time, hvad enten man vælger at tage bussen, der stopper lige uden for slottet, tager toget fra den nærliggende stationsby eller at køre i egen bil.
 
Castello del Trebbio og dets annekser er særdeles smukt beliggende i det florentinske højland i vindistriktet Chianti Rufina. Der er rig mulighed for at færdes til fods og på mountainbike i det storslåede og fløjsbløde toscanske landskab nord for Firenze.
 
Den lokale, internationalt prisvindende vin og olivenolie er af meget høj kvalitet og maden på restaurant La Sosta del Gusto lever i høj grad op til resten af Castello del Trebbios standard. I forbindelse med ophold i en af ferieboligerne på Castello del Trebbio, tilbydes en rundvisning i slottes vinkældre med efterfølgende smagning og historier om stedet. Herfra skal røbes, at også den danske Dronning Margrethe har en rolle i anekdoterne. 
 
Lejlighed A, 7+1 pers., lejlighed i 2 plan indeholder 2 badeværelser, 2 soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med 2 køjesenge og en enkeltseng. Stue / spisestue med ekstra sovesofa, privat have med terrasse. Fantastisk udsigt over vinmarkerne.

Lejlighed  B, 4+1 pers., 2 badeværelser, 2 soveværelser med dobbeltseng, stue med ekstra sovesofa og tv samt køkken.

Lejlighed C, 4+1 pers., 1 badeværelse, 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 soveværelse med 2 enkelte senge. Stue med ekstra sovesofa og tv samt køkken.

Alle lejligheder er i typisk toscansk stil når den er bedst. Der er store, tunge møbler og et veludstyret køkken bag de tykke mure der sørger for at holde varmen på afstand. Soveværelserne er med klassiske, store, brede senge og de tilhørende badeværelser er alle af nyere standard der lever op til moderne turisters krav. Lejlighedernes køkkener er alle veludstyrede med moderne faciliteter – og der er nok af det. Der er satellit-tv i alle lejligheder.
 
Alle lejligheder har privat terrasse med grill. Der er fælles pool i baghaven, hvorfra man også kan sidde og følge livet ved den nærliggende sø – og holde øje med at vildsvin og rådyr ikke æder alle druerne; der skulle jo gerne fyldes på flasker igen næste år.
 
Arco Antico, lejlighed, 4 personer, fordelt med to soverum, to badeværelser, mindre køkken og tre minutters gang til poolen. Lejligheden ligger over restauranten, La Sosta del Gusto, hvorfor samme ro som i de øvrige lejligheder ikke kan påregnes. Kan man finde sig i at have restaurantens gæster i umiddelbar nærhed og kan man administrere den liflige duft af fantastisk mad kan man her leje en feriebolig med unik beliggenhed.

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 2 km

Restaurant - Afstand 0

Lufthavn Firenze 15 km

Nærmeste større by Firenze, 15 km

Pool

Trådløs internet

TV

Grill

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Obligatorisk slutrengøring: 60-75 EUR

Turistskat: 1 EUR/pers./døgn

Wi-Fi: 20 EUR/uge

Opvarmning i de kolde måneder: 60 - 80 EUR/uge

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson Højsæson
10.750 DKK 10.750 DKK 10.750 DKK
9250 DKK 9250 DKK 9250 DKK
7675 DKK 7675 DKK 7676 DKKDKK
7550 DKK 7550 DKK 7550 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133