Toscana

Villa, 18 pers.

[Ref nr. 5000215]

Castello del Trebbio – rustik villa i Firenzes baghave

Allerede på vej op ad bjerget ses det majestætiske slot, Castello del Trebbio, og man fristes til at tænke, at man er på vej ind i en anden tidsalder. Det er man på mange måder også, for på slottet nord for Firenze, der er fra 1184, hersker stadig en ånd af svunden storhed og ridderlighed – blot tilsat en moderne produktion af Chianti Rufina vin og olivenolie, en gastronomisk perle af en restaurant - og en fantastisk villa.

Villaen tilknyttet slottet Castello del Trebbio, der ligger højt placeret i Chianti Rufina i Firenzes baghave og højt hævet over al trafik, støj og hektisk byliv. Alligevel nås Firenze på under en halv time, hvad enten man vælger at tage bussen, der stopper lige uden for slottet, tager toget fra den nærliggende stationsby eller vælger at køre i egen bil.
Slottet og dets annekser er særdeles smukt beliggende i det florentinske højland i vindistriktet Chianti Rufina. Der er rig mulighed for at færdes til fods og på mountainbike i det storslåede og fløjsbløde toscanske landskab.
Villaen er beliggende få minutters gang fra selve slottet. Der er egen parkering og privat pool beliggende i den private have. Villaen kan have op til 14 gæster fordelt på 7 dobbeltværelser – alle med eget badeværelse.
På første sal er der fem soveværelser med tilhørende badeværelser. På grundplan er - foruden to af værelserne og badeværelserne - et stort, typisk toscansk køkken samt spiserum til husets gæster og en opholdsstue med satellit-tv. Der er fra køkkenet direkte udgang til stor, overdækket terrasse, hvorfra man kan overskue haven og poolen og iagttage solen massere Toscanas bløde bakker i fuldstændig fred fra omverdenen.
Skulle uheldet være ude at man en aften løber tør for vin er problemet ikke større end at man går i villaens private vinkælder og noterer hvilke af Castello del Trebbios kvalitetsvine man tager med op til middagen. Eller man bliver siddende dernede og nyder dråberne i ro og mag. Dette hus har både en ekstrem elegance og den klassiske, toscanske, rustikke charme på én og samme tid.
Den lokale, internationalt prisvindende vin og olivenolie fra Castello del Trebbio er selvsagt af meget høj kvalitet og maden på restauranten lever i høj grad op til resten af slottets standard. I forbindelse med ophold på slottet tilbydes for gæsterne en rundvisning i slottes vinkældre med efterfølgende smagning og historier om slottet. Herfra skal røbes, at også den danske Dronning Margrethe har en rolle i anekdoterne.
NYT: Villaens nærliggende, separate aftægtshus, er i foråret 2017 ombygget til to soveværelser, to badeværelser samt et mindre køkken. Det samlede antal gæster for villa og selvstændigt anneks vil derfor være 18 pers.
Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 2 km

Restaurant - Afstand 100 m

Lufthavn Firenze 15 km

Nærmeste større by Firenze, 15 km

Pool

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Grill

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Slutrengøring: 200 EUR

Barneseng: 35 EUR/uge

Barnestol: 35 EUR/uge

Wi-Fi: 20 EUR/uge

Turistskat: 1 EUR/pers.o. 14 år/dag - dog max. 6 døgn

Der må påregnes tillæg for varme, 150 EUR, i perioden januar - maj samt oktober - december

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson Højsæson
41.375 DKK 41.375 DKK 41.375 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133