Umbrien & Marche

Umbrien - Lejligheder, 2-8 pers.

[Ref nr. 600052]

Casali del Toppello – agriturismo i Corciano, Umbrien

Med en ivrig gæstfrihed og en sprudlende energi møder man værterne på agriturismo Casale del Toppello, der er smukt placeret højt oppe i bjergene ved byen Corsiano, Umbrien. Herfra giver udsigten næsten åndenød. Man bydes på Casali del Toppello velkommen med et glas af den lokalt fremstille rosévin, der ikke alene se indbydende ud. Den er særdeles delikat. Lige som resten af de produkter værterne fremstiller. Her er der tid til den enkelte gæst. Der er nemlig ikke så mange af dem, så de der er her, får førsteklasses service. Og en masse snak om Corciano, området, Umbrien, vinen og kulturen.

Der er fem ferieboliger samt tre værelser tilknyttet agriturismo Casale del Toppello, der fysisk er placeret nogle hundrede meter fra vinproduktionen i Corsiano. Alle fem ferieboliger er indrettede i de gamle bygninger, der har fået foretaget en total make over. Ferieboligerne på Casale del Toppello, Corciano, fremstår derfor både oprindeligt rustikke og elegante og samtidig meget moderne med komfortable møbler, moderne kunst og faciliteter af bedste kvalitet. Alle ferieboliger har privat have / terrasse med bord og stole.

Det store fællesareal på agrutirismo Casale del Toppollo tæller ikke mindst den fristende pool, hvorfra man kan bedrive tiden med ingenting. Eller man kan lade sig fortabe i udsigten over områdets vin- og olivenmarker i Umbrien samt på afstand den smukke og uspolerede middelalderby Corciano, der lokker med deres udbud af kultur og lokal charme. Det er svært at forestille sig, at man skulle sætte sig i bilen og køre 20 minutter for at komme til Trasimenosøen, når man har denne plet på jorden: agriturismo Casale del Toppello med poolen og udsigten, der i øvrigt også tæller skoven med det rige dyreliv samt den lille sø, der ligger længere nede ad stien.

Der er på fællesarealet masser af plads til leg og boldspil, ligesom der også er mulighed for blot at slå sig på serveringsområdet udenfor receptions-og morgenmadsområdet.

Desuden er der tre værelser med hhv. dobbeltseng, dobbeltseng og to enkeltsenge.

Se dine muligheder for bolig her
KLIK HER

San Felice, 4+2 pers. Lejlighed beliggende for sig selv over morgenmadsrestauranten. Der er fra lejligheden - og ikke mindst fra terrassen – en fantastisk udsigt over vinmarkerne og den omgivende natur. Der er to soveværelser med dobbeltseng samt privat badeværelse til begge. Desuden stor stue / opholdsrum med dobbelt sovesofa, åbent ildsted samt fuldt udstyret køkken. Lejligheden er opdelt i niveauer, hvilket giver en ekstra oplevelse af luft og rum.

Dolce Agogia, 6+2 pers. Lejlighed dækkende hele første etage af det oprindelige hus. Her er sten, bjælker og masser af plads kendetegnende for beboelsen. Lejligheden stort opholdsrum med åben pejs, bekvemme møbler, spisebord og stole samt stort, veludstyret køkken. Der er tre soveværelser med hhv. dobbeltseng, dobbeltseng og to enkeltsenge med badeværelse til hvert af de tre soveværelser. To med bruseniche og et med badekar. Desuden en futon til to personer.

Leccino, 2+1 pers. Lejlighed på stueplan med opholdsrum med mindre køkken, badeværelse med bruseniche samt soveværelse med dobbeltseng. Desuden terrasse med bord og stole med udsigt over vinmarkerne.

Frantoio, 2+2 pers. Åben plan lejlighed på stueplan Der er veludstyret køkken, stue / spiserum med dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bruseniche. Desuden terrasse med bord og stole og udsigt over de bølgende vinmarker.

Muraiolo, 2+1 pers. Handikap-venlig lejlighed på stueplan med køkken og opholdsstue, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bruseniche. Desuden terrasse med bord og stole med udsigt over vinmarkerne.

Panel Footer
*/ ?>
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 15 km

Indkøb - Afstand 3 km

Restaurant - Afstand 3 km

Lufthavn Perugia 25 km

Nærmeste større by Corciano 15 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

TV

Rengøring inkluderet

Grill

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG (værelser undtaget)

Ekstra seng: 25 EUR

Babyseng + stol: 50 EUR/uge

Kæledyr: 50 EUR/uge - kun mindre kæledyr

Vaskemaskine: 5 EUR /vask

Evt. varme: 10 - 20 EUR/nat 

Vælg bolig
Lavsæson 06.01.2018 - 02.07.2018
26.08.2018 - 22.12.2018
Mellemsæson Højsæson 02.07.2018 - 25.08.2018
6775 DKK - 10.225 DKK
8275 DKK - 12.025 DKK
3775 DKK - 5725 DKK
4525 DKK - 6475 DKK
4225 DKK - 6025 DKK
550 DKK pr. nat - 750 DKK pr. nat
650 DKK pr. nat - 800 DKK pr. nat
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133